• امروز : شنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 11 May - 2024
3

ضرورت افزایش کیفیت نان/ فلورانس سبوس پایین نان، عامل بسیاری از بیماری‌ها

  • کد خبر : 182567
  • 05 اردیبهشت 1402 - 11:27
ضرورت افزایش کیفیت نان/ فلورانس سبوس پایین نان، عامل بسیاری از بیماری‌ها

استاندارد همدان در جلسه ستاد تنظیم بازار با بیان اینکه ضریب آهنگ سینوسی به تولید آسیب می‌زند گفت: تولید باید ضرب آهنگ یکسان خود را داشته باشد. به گزارش عصرهمدان؛ علیرضا قاسمی‌فرزاد، استاندارد همدان صبح امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار گفت: بازار آرامی را در شب عید و ماه رمضان داشتیم، اما آنچه که […]

استاندارد همدان در جلسه ستاد تنظیم بازار با بیان اینکه ضریب آهنگ سینوسی به تولید آسیب می‌زند گفت: تولید باید ضرب آهنگ یکسان خود را داشته باشد.

به گزارش عصرهمدان؛ علیرضا قاسمی‌فرزاد، استاندارد همدان صبح امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار گفت: بازار آرامی را در شب عید و ماه رمضان داشتیم، اما آنچه که در بازار مرغ باید مورد توجه قرار گیرد، سیاست تنظیم و توزیع است.

قاسمی فرزاد با بیان اینکه همدان ظرفیت تولید ۳ میلیون قطعه مرغ را دارد، گفت: در بحث جوجه‌ریزی، تعداد دو میلیون و پانصد، باید خط قرمز ما در استان باشد چرا که میزان کمتر از این مقدار، بازار را دچار اخلال می‌کند.

وی تاکید کرد: نوسان تولید قابل توجیه نیست و بزرگترین ماموریت جهاد، تنظیم بازار است.

استاندارد همدان ادامه داد: قیمت مرغ روی ۸۵ هزار تومان توزیع می شود و نباید اجازه دهیم دست دلالان باز باشد.

وی گفت: میزان کسری را باید با تزریق منجمد جبران کرد تا بازار دچار نوسان قیمتی نشود.

قاسمی فرزاد با بیان اینکه کنترل قیمت مرغ باید روزانه باشد گفت:تولید باید ضرب آهنگ یکسان خود را داشته باشد چرا که ضرب آهنگ سینوسی به تولید آسیب می زند.

این مقام مسئول با اشاره به ضرورت افزایش کیفیت نان در همدان نیز گفت: باید کیفیت آرد و گندم افزایش پیدا کند و ضرورت دارد آرد و گندم ضعیف میان نانوایان پخش نشود و لازم است با توزیع گندم با کیفیت میان کارخانجات پرفروش و همچنین به‌روزرسانی تجهیزات و ایجاد مباحث تشویقی برای افراد فعال این حوزه، مشکل و مبحث کیفیت پایین نان در همدان حل شود.

وی اضافه کرد: باید کارخانجات به سمت بازسازی و نوسازی بروند و سیاست تشویقی در این راه در نظر خواهیم گرفت.

قاسمی فرزاد گفت: فلورانس سبوس پایین باعث به وجود آمدن انواع بیماری‌های خطرناک خواهد شد و ضرورت دارد کیفیت نان افزایش پیدا کند.

رضا بهراملو، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان نیز در این جلسه گفت: ۳۶ درصد کاهش جوجه ریزی در استان داریم و ۶۵ تن شب گذشته کشتار داشته‌ایم.

وی افزود؛ کمترین میزان تولید گوشت گرم را تا اواخر اردیبهشت داریم و این میزان در کل کشور یکسان است.

بهراملو تاکید کرد: قیمت مرغ باید کشوری تثبت شود و قیمت هم اکنون ۷۵ هزار تومان به بالاست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه مصرف روزانه در استان بین ۸۰ تا ۱۰۰تن است افزود: تاخیر ارسال نهاده ها باعث شد مرغداران نسبت به جوجه ریزی رغبت نداشته باشند.

جواد عاشوری، رئیس اتحادیه مرغ و ماهی همدان نیز گفت: تولیدات مرغ تابع نوسانات این ماده پروتینی در بازار است.

عاشوری ادامه داد: قیمت جوجه یک روزه تاثیر قابل توجهی داشت که باعث کاهش جوجه ریزی شد.

وی تاکید کرد: کمبود مرغ در سراسر کشور وجود دارد و فقط مختص همدان نیست که به‌علت نوسانات جوجه ریزی قابل پیش بینی بود.

عاشوری با بیان اینکه در فضای مجازی اعلام شد که قیمت جدید مرغ بعد از عید فطر اعلام می شود، افزود: همین امر باعث شد بسیاری از مرغداران که محدودیت توزیع نداشتند دست نگه داشتند تا با افزایش قیمت به بازار عرضه کنند.

رئیس اتحادیه مرغ و ماهی همدان اذعان کرد: استان‌های گرمسیر مرغ آنها از طریق استان‌های سردسیر تامین می شود چرا که به علت گرما شرایط نگهداری را ندارند.

انتهای پیام/آ

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=182567
  • دیدگاه‌ها برای ضرورت افزایش کیفیت نان/ فلورانس سبوس پایین نان، عامل بسیاری از بیماری‌ها بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.