• امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
5

کم کاری حوزه و دانشگاه برای نظریه پردازی اسلامی ایرانی در حوزه علوم انسانی/ اندیشمندان حوزه و دانشگاه، توانایی ارائه راهکار برای حل مشکلات جامعه را دارند

  • کد خبر : 37970
  • 27 آذر 1398 - 14:48
کم کاری حوزه و دانشگاه برای نظریه پردازی اسلامی ایرانی در حوزه علوم انسانی/ اندیشمندان حوزه و دانشگاه، توانایی ارائه راهکار برای حل مشکلات جامعه را دارند

حجت الاسلام عبدالحسین خسرو پناه گفت: اندیشمندان و عالمان ایران اسلامی در حوزه و دانشگاه این توانایی را دارند تا با نظریه پردازی و تئوری پردازی در قالب فرهنگ ایرانی اسلامی در دو حوزه علوم انسانی و اجتماعی مشکلات را شناسایی و راهکاریی برای حل آن ارائه دهند. به گزارش عصر همدان؛ حجت الاسلام عبدالحسین خسرو […]

حجت الاسلام عبدالحسین خسرو پناه گفت: اندیشمندان و عالمان ایران اسلامی در حوزه و دانشگاه این توانایی را دارند تا با نظریه پردازی و تئوری پردازی در قالب فرهنگ ایرانی اسلامی در دو حوزه علوم انسانی و اجتماعی مشکلات را شناسایی و راهکاریی برای حل آن ارائه دهند.

به گزارش عصر همدان؛ حجت الاسلام عبدالحسین خسرو پناه صبح امروز در دانشگاه آزاد تویسرکان با گرامیداشت سالروز شهادت شهید آیت الله مفتح، همکاری و وحدت رویه حوزه و دانشگاه را حائز اهمیت دانست و گفت: مباحث حقوقی، اقتصادی، هنر و معماری از مشترکات بین حوزه و دانشگاه است.

وی اظهار کرد: به طور مثال در مسائل حقوقی، حوزه و دانشگاه می توانند به صورت مشترک و با یکدیگر به بررسی موضوعات مختلف بپردازند، تا با شناسایی ریشه جرائم و موارد جرم زا، از وقوع جرم جلوگیری شود.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی افزود: اندیشمندان و عالمان ایران اسلامی در حوزه و دانشگاه این توانایی را دارند تا با نظریه پردازی و تئوری پردازی در قالب فرهنگ ایرانی اسلامی در دو حوزه علوم انسانی و اجتماعی مشکلات را شناسایی و راهکاریی برای حل آن ارائه دهند.

حجت الاسلام خسرو پناه با بیان اینکه به طور عمده در حوزه های ما تنها در زمینه اسلامی و فقه، فعالیت هایی انجام می شود، تصریح کرد: از طرف دیگر هم در دانشگاه ها مسائلی از جمله بحث، حکمت و فلسفه و مبانی اسلامی، آن جایگاهی را که باید ندارد و علوم انسانی و اجتماعی نیز در حد ترجمه باقی مانده است.

وی عنوان کرد: در بیشتر کشورهای دنیا، کتاب ها و  مقاله هایی در دو حوزه علوم انسانی و علوم اجتماعی با صبغه اسلامی نوشته و ارائه می شود و حتی خواهان و مشتری های بسیاری هم دارد، اینجاست که ما باید خودمان نیز بهره ببریم.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه گفت: باید با وحدت و همکاری حوزه و دانشگاه در این مورد، زمینه را برای نظریه پردازی اسلامی ایرانی در حوزه علوم انسانی بیش از پیش فراهم کنیم.

حجت الاسلام خسرو پناه تأکید کرد: وحدت ایمان، آن چیزی است که می تواند بسترساز پایه ریزی و تقویت وحدت حوز و دانشگاه در زمینه علوم انسانی باشد، همان گونه که از ابتدای انقلاب با حرکت دکتر مفتح آغاز شد و تا به امروز هم ادامه دارد، اما باید گام های مؤثرتر و رو به جلویی برداشت.

تویسرکان در مباحث علمی و فضلیت طلبی سرآمد استان است

حجت الاسلام مرتضی موحدی امام جمعه شهرستان تویسرکان نیز در این مراسم با اشاره به قدمت ۴۰۰ ساله حوزه علمیه در تویسرکان  و اقامه نماز جمعه از ۱۵۰ سال پیش تاکنون در این شهرستان، گفت: اینکه نخستین واحد دانشگاهی استان هم در این شهرستان بنا شده، نشان از صبغه دینی و علمی این دیار نسبت به دیگر نقاط استان دارد.

وی اظهار کرد: همه این موارد به تحقیق نشانگر پیشتازی مردم تویسرکان در مباحث علمی و فضلیت طلبی آنان است.

شهید مفتح؛ طلیعه وحدت

مجتبی بابایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تویسرکان هم در این مراسم با استناد به منویات امامین انقلاب درخصوص بزرگداشت ابعاد شخصیتی دکتر شهید مفتح، گفت: در جایگاه و شخصیت این شهید بزرگوار همان بس که امام راحل(ره) فرمودند؛ “روز مفتح را تجلیل کنید.”

وی اظهار کرد: شهید مفتح به عنوان منادی و طلیعه وحدت حوزه و دانشگاه، تلاش های بی شماری نشان داد و امروز آثار آن وحدت و همسویی را می توان به خوبی در این دو نهاد مشاهده کرد.

به گزارش عصر همدان، در این مراسم از پژوهشگران و اساتید برتر حوزه و دانشگاه با اهدای یادبود و لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/ ز

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=37970

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

14 − 11 =