به گزارش عصر همدان ؛ یاسر زارعی در یادداشتی نوشت:حالا اگر در پروژه ای سرمایهگذار به هر طریق توانسته مزایدهای را پیروز شود و حتی دست بالا را در انعقاد قرار داد ثبت کرده باشد و حتی مدت زیادی از ترک توقف پروژه و موعد تحویلش هم گذشته باشد باز برای عدهای دارای جذابیت و غیرقابل پیگیری است.
بزرگترین میدان میوهو ترهبار غرب کشور که قرار بود در سال ۹۵ حداکثر در بازده زمانی دو ساله تحویل غرفهداران شود اما اکنون با گذشت ۷سال از انعقاد قرارداد با سرمایهگذار تبریزی تنها ۸درصد پیشرفت فیزیکی داشته تا همچنان این میدان در بلاتکلیفترین حالت ممکن خود باشد.
روزهای گذشته نیز شوراییها به همراه چن تن از مسئولان اقتصادی استان با هم اندیشیهایی قابل تأمل در جلسهای با موضوع بررسی وضعیت میدان میوهوترهبار برای رهایی از وضعیت موجود راهکارهایی ارائه میدهند که در این بین ساخت میدان تره بار جدید در نقطه دیگر از شهر مورد توجه بیشتری قرار میگیرد و فارغ از اینکه میدان در دست ساخت فعلی ستونهایش هم بنا شده است.
سال گذشته فلاحی نماینده همدان برای ریش سفیدی و پایان دعوا جلسهای با سرمایهگذار طرح که نماینده مردم تبریز در مجلس است ترتیب میدهد جلسهای که قرار بود پایانی بر چالشهای طرفین قرارداد و آغاز فرایند ساخت و ساز باشد اما در ادامه نه تنها موضوع حل نشد بلکه کار به شکایت طرفین از هم کشید تا پرونده این پروژه همچنان در دادگاه باز بماند و منتظر رأی باشد.
حالا پس از شکایت و شکایتکشیها انگار کسی دلش برای شهر و مردم نمیسوزد که چگونه یکی سرمایهگذار پروژه بزرگترین میدان تره بار غرب کشور میشود، و بیش از ۷سال است که نه تنها همدانیها بلکه غرب کشور را معطل خود میکند و جالبتر اینکه کسی از مسئولان استان هم جسارت مقابله با این شخص را ندارد.
اکنون با تصمیمی که در صحن شورا گرفته شده اگر قرار باشد شهرداری در فضای دیگر دوباره پروژه میدان بار جدید تعریف کند پس هزینههای صورت گرفته تا اینجای کار و دیرکرد در تحویل پروژه و غرامت چه میشود. دوباره با تحمیل هزینههای جدید ، فرایند مطالعاتی پروژه جدید، جانمایی، فرایند ساخت و تحویل و اینکه چند دوره شورا و شهردار و نماینده مجلس تغییر کند تا در نهایت امر این مردم باشند که همواره باید بیخیالی مسئولان را تحمل کنند.
پرسشهایی نیز مطرح است که باید پاسخ داده شود، تعهداتی که شهرداری در قرارداد میدان بار با پیمانکار داده و تعهداتی که سرمایهگذار برای ساخت پروژه داده چه میشود؟ چه کسی یا کسانی باید پاسخگوی ترک فعل صورت گرفته باشند؟
این موضوعات قابل تأمل در حالی مطرح می شود که سال گذشته در قالب چندین گزارش و تحلیل موضوع روند تأخیر در ساخت وساز میدان میوه و تره بار را پیگیری و هشدار داده بودیم ولی با موضوعات جدید و پیشنهاد ساخت میدان جدید حتی در ابعاد بزرگتر انگار قرار است همچنان مردم و کسبه چوب تصمیمات غیرکارشناسی را بخورند.
شهری که سالیان سال است در حوزه های مختلف مشاغل شهری رنج می برد و برای جابجایی برخی مشاغل وعده امروز و فردا از مسئولان به گوش میرسد اگر خیر مردم مد نظر است نباید در پروژههای به این شکل متحمل قدرت برخی افراد گردد.
انتهای پیام/