• امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
4

توحش مدرنیته و غرب امروز ناشی از خود حیوان پنداری در اندیشه فلسفه غرب دارد

  • کد خبر : 183792
  • 23 اردیبهشت 1402 - 8:20
توحش مدرنیته و غرب امروز ناشی از خود حیوان پنداری در اندیشه فلسفه غرب دارد

عضو هیات علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) گفت:با بیان اینکه توحش مدرنیته و غرب امروز مثل جنایت های که در یمن و سوریه عراق و افغانستان رقم خورد ،ناشی از خود حیوان پنداری که در اندیشه فلسفه غرب شکل گرفته است. به گزارش عصر همدان ؛ عضو هیات علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام […]

عضو هیات علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) گفت:با بیان اینکه توحش مدرنیته و غرب امروز مثل جنایت های که در یمن و سوریه عراق و افغانستان رقم خورد ،ناشی از خود حیوان پنداری که در اندیشه فلسفه غرب شکل گرفته است.

به گزارش عصر همدان ؛ عضو هیات علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره)با اشاره به اینکه هدف مطلوب برای هر موجودی سنخیت و سازگاری هر وجودی است که ملاک مطلوبیت است افزود: مثلا برای خورشید نورانی بودن و ابر باریدن و ……….که همه اینها از باب سازگاری و تناسب است که قابل جابجا شدن هم نیستند.

حجت الاسلام الهی راد با تاکید بر اینکه در دینداری انسان مدنظر است گفت: وقتی ایمان انسان را مطرح می کنیم اول باید خود انسان را بشناسیم و بعد هدف او که در نهایت چه ایمانی مدنظر ماست و مطلوبیت دارد؟ در تحلیل تربیت انسان باید فطرت انسان مدنظر باشد.

وی با بیان اینکه توحش مدرنیته و غرب امروز مثل جنایت های که در یمن و سوریه عراق و افغانستان رقم خورد ،ناشی از خود حیوان پنداری که در اندیشه فلسفه غرب شکل گرفته است افزود: در فلسفه غرب به ویژه در مباحث فلسفه ذهنی که ناظر به مباحث انسان شناختی است قریب به اتفاق فلاسفه «ها فیزیکالیست هستند و انسان چیزی جز مغز نیست و انسان فقط حیات مادی دارد و بعد از مرگی وجود ندارد در نهایت حیات مادی تمام کمال انسان است.

*سردمدارانی که دهکده جهانی را شکل دادند در نظم نوین فقط بدنبال حفظ هویت خود هستند

عضو هیات علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: تمام منافع جهان باید سالها قبل توسط دهکده جهانی شکل می گرفت اما امروز خواب دهکده جهانی را نمی بینند چرا که با نظم نوین فقط دنبال حفظ هویت خود هستند.

حجت الاسلام راد با بیان اینکه جنگ و جنایات و توحش در فلسفه غرب توجیه پیدا می کند افزود: شخصیت هایی مثل نیچه و هابز در غرب توحش را خصلت ذاتی انسان می دانند، وقتی توحش و مادی گرایی اوج گرفت انسان را به هر رذالتی می کشاند.

فیلم های هالیوودی بیش از اینکه فیلم باشد فلسفه غرب است وی با تاکید بر اینکه فیلم های هالیوودی بیش از اینکه فیلم باشد فلسفه غرب است ادامه داد: کسانی که با رسانه سر و کار دارند باید بدانند، که فیلسوف غرب بعد از اینکه خوب مطالعه کردند جزو اصحاب رسانه می شوند و بعد به تبلیغات می پردازند، ظرفیت وجودی اصحاب رسانه که باید به آن توجه بیشتری کنیم.

عضو هیات علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) بیان کرد:اصحاب رسانه در غرب اندیشه های سکولاریستی را از طریق محافل آکادمیک و دانشگاههای تزریق می کند لذا جامعه با دولت هم سو می شود که وقتی به کشورهای دیگر حمله و تجاوز کردند کسی اعتراض نکند.

حجت الاسلام الهی راد افزود: در مکتب فلسفی اسلام وقتی ایمان را می خواهیم تعریف کنیم انسان در اصل نفس و روح است و ایمانی مطلوب است؟ ایمانی که با حقیقت وجودی انسان سنخیت داشته باشد. دینی که از درب احساسات وارد شود از پنجره احساسات بیرون می رود .

وی با تاکید بر اینکه ایمان و محبتی ارزشمند است که از روی تفکر و بینش باشد افزود: ایمانی که از روی شناخت باشد ارزش دارد هر چه معرفت دقیق تر باشد ایمان قوی تر خواهد بود.

عضو هیات علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) با بیان اینکه حرفهای سطحی و رو بنایی حرکت های مومنانه عمیق را به دنبال ندارد گفت: وقتی از بن دندان به اسلام معتقد نباشیم شاهد ایمان مطلوبی نخواهیم بود.

حجت الاسلام وضعیت مدارس و دانشگاهها را به علت کوتاهی مسئولینی که اسلام را خوب معرفی نکردند دانست و افزود: ، شل اعتقادی به شل حجابی منجر می شود و مد وقتی گسترش پیدا کرد که اعتقادات قوی نداشتیم اسلام این گونه ایمان را نمی پذیرد بلکه ایمانی مطلوب است که از روی شناخت باشد. وقتی از بن دندان به اسلام معتقد نباشیم اتفاقات امروز طبیعی است .

وی با تاکید بر اینکه دشمن دندان تیز کرده که به پایه های فکری دین بزند گفت: نباید اجازه دهیم اعتقادات به ظاهر شکل گیرد چرا که باد آورده را باد می برد و تا زمانی که تا بن دندان به اسلام معتقد نباشیم و به اصطلاح شل مذهب باشیم شاهد چنین سبک زندگی های غیر اسلامی خواهیم بود.

انتهای پیام/ اکبری

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=183792

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

دو × 1 =