به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»؛ علی سهرابیبیدار در نشست خبری با اصحاب رسانه، ضمن تبریک دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به تشریح دستاوردهای شرکت توزیع برق استان در راستای خدمت رسانی به مردم پرداخت.
وی با اشاره به تقارن دهه فجر با ایام شعبانیه و لزوم بهرهگیری از این فرصت برای امیدآفرینی و تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی، اظهار کرد: ما باید از این فرصت که فجر مهدوی میتوانیم نام بگذاریم در راستای امیدآفرینی و تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی با مردم گفتگو کنیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان با تأکید بر تلاش بیوقفه این شرکت برای بهبود شرایط خدماترسانی در حوزه برق، گفت: در حال حاضر ۸۴۳ هزار و ۱۸۵ مشترک برق در استان همدان وجود دارد که از این تعداد ۶۷۱ هزار و ۸۶۶ مشترک یعنی بیش از ۷۹.۷ درصد در بخش خانگی هستند؛ این مشترکین در ۹ ماهه سال جاری ۳۲.۵ درصد از کل مصرف برق استان را به خود اختصاص دادهاند.
وی با بیان اینکه ۳۴ هزار و ۹۹۵ مشترک در حوزه تعرفههای عمومی و اداری قرار میگیرند که این تعداد ۴.۲ درصد از کل مشترکین را شامل میشوند و ۷.۵ درصد از کل انرژی مصرفی را به خود اختصاص دادهاند، افزود: بخش کشاورزی نیز با ۱۴ هزار و ۱۴۷ مشترک، ۱.۷ درصد از کل مشترکین را شامل میشود که در ۹ ماهه سال جاری ۳۶.۷ درصد از کل مصرف برق استان را به خود اختصاص دادهاند.
سهرابیبیدار از بهرهبرداری ۶۴۴ پروژه برق با اعتبار ۴ هزار و ۴۵۷ میلیارد و ۶۹۲ میلیون ریال در استان از ابتدای هفته دولت تاکنون خبر داد.
وی با اشاره به اینکه این پروژهها در ۱۵ سرفصل مختلف به بهرهبرداری رسیده است، افزود: در حوزه احداث شبکههای شهری ۶۵ پروژه، اصلاح و بهینهسازی ۷۴ پروژه، احداث شبکههای روستایی ۵۲ پروژه، اصلاح و بهینهسازی شبکهسازی روستایی ۹۰ پروژه، مقاومسازی شبکههای توزیع ۳۵ پروژه و در راستای هوشمندسازی شبکههای توزیع ۴۱ پروژه به بهرهبرداری رسیده است.
سهرابیبیدار همچنین از اجرای ۴۴ پروژه در بخش روشنایی معابر، ۳۶ پروژه در بخش تعویض چراغهای گازی با چراغهای LED و ۲۵ پروژه برای کاهش تلفات انرژی خبر داد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان اعلام کرد که برای افزایش قدرت مانور، ۲۹ پروژه با اعتبار ۱۵۰ میلیارد و ۹۰ میلیون ریال اجرا شده است.
وی هدف از اجرای پروژههای این شرکت را توزیع برق مطمئن و پایدار برای تمامی مشترکین عنوان کرد و گفت: شرکت توزیع برق استان چهار محور راهبردی را برای تحقق اهداف خود اعم از هوشمندسازی، افزایش قابلیت اطمینان شبکه، ارتقای بهرهوری، مشتریمداری و ارتباط دوسویه با مشترکین تعریف کرده است.
سهرابی بیدار با اشاره به اینکه تمام روستاهای استان از نعمت برق برخوردارند، افزود: طول شبکه توزیع برق در استان ۱۹ هزار و ۷۵۴ کیلومتر است که نگهداری، بازدید، تعمیر و پایداری در این میزان انجام میشود.
وی همچنین از وجود ۲۰ هزار و ۸۹ ایستگاه تامین برق یا پست برق در استان خبر داد که ظرفیت ۲ هزار و ۵۳۶ مگاوات برق را دارا هستند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان با بیان اینکه تمام استانها قطعی برق را دارند، خاطرنشان کرد: همدان در بخش صنعت بهترین وضعیت را در حوزه عدم قطعی برق داشته است.
انتهای خبر/حا