• امروز : شنبه, ۲۰ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 8 February - 2025
0
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان خبر داد:

بهره‌برداری از ۶۴۴ پروژه برق در دهه فجر

  • کد خبر : 235304
  • 20 بهمن 1403 - 21:16
بهره‌برداری از ۶۴۴ پروژه برق در دهه فجر
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان، از افتتاح ۶۴۴ پروژه برق با اعتباری بالغ بر ۴۴۵ میلیارد تومان در دهه فجر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»؛ علی سهرابی‌بیدار در نشست خبری با اصحاب رسانه، ضمن تبریک دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به تشریح دستاوردهای شرکت توزیع برق استان در راستای خدمت رسانی به مردم پرداخت.

وی با اشاره به تقارن دهه فجر با ایام شعبانیه و لزوم بهره‌گیری از این فرصت برای امیدآفرینی و تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی، اظهار کرد: ما باید از این فرصت که فجر مهدوی می‌توانیم نام بگذاریم در راستای امیدآفرینی و تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی با مردم گفتگو کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان با تأکید بر تلاش بی‌وقفه این شرکت برای بهبود شرایط خدمات‌رسانی در حوزه برق، گفت: در حال حاضر ۸۴۳ هزار و ۱۸۵ مشترک برق در استان همدان وجود دارد که از این تعداد ۶۷۱ هزار و ۸۶۶ مشترک یعنی بیش از ۷۹.۷ درصد در بخش خانگی هستند؛ این مشترکین در ۹ ماهه سال جاری ۳۲.۵ درصد از کل مصرف برق استان را به خود اختصاص داده‌اند.

وی با بیان اینکه ۳۴ هزار و ۹۹۵ مشترک در حوزه تعرفه‌های عمومی و اداری قرار می‌گیرند که این تعداد ۴.۲ درصد از کل مشترکین را شامل می‌شوند و ۷.۵ درصد از کل انرژی مصرفی را به خود اختصاص داده‌اند، افزود: بخش کشاورزی نیز با ۱۴ هزار و ۱۴۷ مشترک، ۱.۷ درصد از کل مشترکین را شامل می‌شود که در ۹ ماهه سال جاری ۳۶.۷ درصد از کل مصرف برق استان را به خود اختصاص داده‌اند.

سهرابی‌بیدار از بهره‌برداری ۶۴۴ پروژه برق با اعتبار ۴ هزار و ۴۵۷ میلیارد و ۶۹۲ میلیون ریال در استان از ابتدای هفته دولت تاکنون خبر داد.

وی با اشاره به اینکه این پروژه‌ها در ۱۵ سرفصل مختلف به بهره‌برداری رسیده است، افزود: در حوزه احداث شبکه‌های شهری ۶۵ پروژه، اصلاح و بهینه‌سازی ۷۴ پروژه، احداث شبکه‌های روستایی ۵۲ پروژه، اصلاح و بهینه‌سازی شبکه‌سازی روستایی ۹۰ پروژه، مقاوم‌سازی شبکه‌های توزیع ۳۵ پروژه و در راستای هوشمندسازی شبکه‌های توزیع ۴۱ پروژه به بهره‌برداری رسیده است.

سهرابی‌بیدار همچنین از اجرای ۴۴ پروژه در بخش روشنایی معابر، ۳۶ پروژه در بخش تعویض چراغ‌های گازی با چراغ‌های LED و ۲۵ پروژه برای کاهش تلفات انرژی خبر داد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان اعلام کرد که برای افزایش قدرت مانور، ۲۹ پروژه با اعتبار ۱۵۰ میلیارد و ۹۰ میلیون ریال اجرا شده است.

وی هدف از اجرای پروژه‌های این شرکت را توزیع برق مطمئن و پایدار برای تمامی مشترکین عنوان کرد و گفت: شرکت توزیع برق استان چهار محور راهبردی را برای تحقق اهداف خود اعم از هوشمندسازی، افزایش قابلیت اطمینان شبکه، ارتقای بهره‌وری، مشتری‌مداری و ارتباط دوسویه با مشترکین تعریف کرده است.

سهرابی بیدار با اشاره به اینکه تمام روستاهای استان از نعمت برق برخوردارند، افزود: طول شبکه توزیع برق در استان ۱۹ هزار و ۷۵۴ کیلومتر است که نگهداری، بازدید، تعمیر و پایداری در این میزان انجام می‌شود.

وی همچنین از وجود ۲۰ هزار و ۸۹ ایستگاه تامین برق یا پست برق در استان خبر داد که ظرفیت ۲ هزار و ۵۳۶ مگاوات برق را دارا هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان با بیان اینکه تمام استان‌ها قطعی برق را دارند، خاطرنشان کرد: همدان در بخش صنعت بهترین وضعیت را در حوزه عدم قطعی برق داشته است.

انتهای خبر/حا

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=235304

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

10 − 9 =