مدیر ناحیه بسیج دانشجویی همدان عنوان کرد:
پویایی دختران برای کنشگری تخصصی
مدیر ناحیه بسیج دانشجویی همدان گفت: بسیج دانشجویی با رویداد «مسئلهمحور امروز زن» و مرکز مطالعات زنان، به دنبال توانمندسازی و کنشگری تخصصی دانشجویان است.
آزاده شادکام در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»؛ به تشریح اهداف و جزئیات رویداد تخصصی حوزه زنان پرداخت.
وی با اشاره به سابقه فعالیتهای این مجموعه اظهار داشت: مجموعه بسیج دانشجویی با شناخت از پویایی اعضای خود، چندین سال است که دغدغه فعالیت تخصصی در حوزه زنان را داشته و از ترم گذشته، رویدادی تحت عنوان «بشرا» در سطح اعضای بسیج برگزار کرد که شامل فعالیتهای تشکلی و دخترانه در دانشگاههای همدان و سایر شهرها بود.
مدیر ناحیه بسیج دانشجویی همدان، در سخنان مفصلی با بیان استقبال خوب دانشجویان از رویداد قبلی، افزود: از آنجا دیدیم چقدر اقبال وجود دارد و دانشجویان مشتاق نقشآفرینی تخصصی هستند. این امر منجر به برگزاری رویداد «مسئلهمحور امروز زن» در این مرحله شد که هفته گذشته به مدت سه روز در تهران با حضور اساتید کشوری برگزار گردید.
شادکام به محتوای تخصصی این رویداد اشاره کرد و گفت: در این رویداد به مسائل مبتلا به زنان از بحث شبهات گرفته تا مسائل اجتماعی و حقوقی، با حضور اساتید برجستهای همچون خانم خزعلی، قاسمپور، امیرمجیدی و در این مرحله خانم دکتر فیاضبخش پرداخته شد. شرکتکنندگان بدون هیچ محدودیتی، مشکلات را خودشان انتخاب و با کمک راهنماها بر روی آنها کار کردند.
مدیر ناحیه بسیج دانشجویی همدان به چشماندازهای این حرکت اشاره و تصریح کرد: چشمانداز ما در حوزه زنان این است که دانشجویان وارد مرحله کنشگری شوند. برنامه داریم با راهاندازی «مرکز مطالعات زنان»، راهکارهای ارائهشده در این رویداد را تدوین و به سند جامع زنان استان برسانیم. حتی با اساتید در تهران جلسه داشتیم و خانم خزعلی قول دادند موارد را به صحن مجلس ببرند.
شادکام به چالشهای برگزاری رویداد نیز پرداخت و خاطرنشان کرد: این اولین بار بود که رویداد تخصصی زنان به این شکل برگزار میشد. با وجود ثبتنام ۷۰ نفره، به دلیل همهگیری ویروسی، از ۱۹ تیم اولیه، تنها ۱۶ تیم در حال حاضر فعال هستند. برای تیمهایی که به دلیل بیماری موفق به حضور نشدند، سازوکاری در نظر خواهیم گرفت تا در ادامه از طریق مرکز مطالعات با ما همکاری داشته باشند.
وی در پایان با تأکید بر ضرورت تداوم چنین رویدادهایی گفت: به نظرم این رویدادها باید بسیار ادامهدار باشند تا به نتیجه برسند. قطعاً این فعالیتها رها نخواهد شد و ما مصمم هستیم با برنامهریزی برای مراحل بعد، حتی برای تیمهای جا مانده نیز فرصت مشارکت فراهم کنیم.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!