
امام جمعه جورقان تأکید کرد:
نقشآفرینی مردم رمز گشایش و پیروزی
امام جمعه جورقان، حضور فعال و مؤثر مردم در کنار ولی زمان را عامل اصلی پیروزی و تحقق وعدههای الهی دانست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، سید محمد حسینینیاز، امام جمعه جورقان، عصر امروز در مراسم استقبال از محرم (سیاهپوشان) که در میدان امام خمینی (ره) برگزار شد، با اشاره به ماجرای حضرت موسی (ع) و شکافته شدن دریا اظهار کرد: همان مسیری که برای حضرت موسی (ع) و یارانش گشوده شد تا از گذرگاه دریا عبور کنند، برای فرعونیان به ورطه هلاکت و نابودی مبدل گشت.
وی با یادآوری واقعه جنگ بنیاسرائیل و عدم همراهی برخی از یاران موسی (ع) که به او عرض کردند شما و پروردگارتان به مصاف با آنان بروید؛ هرگاه پیروز شدید، ما نیز به شما ملحق خواهیم شد، تصریح کرد: در چنین بزنگاهی است که مفهوم «الخلایق کل لایق» به وضوح تجلی مییابد؛ امروز نیز وضع بر همین منوال است، اگر به عرصه عمل و مجاهدت گام نهید، شما شایستهترین افراد برای دستیابی به قلههای فتوحات هستید و مقدمات ظهور حضرت ولیعصر (عج) را فراهم خواهید آورد.
امام جمعه جورقان با مرور برهههایی از تاریخ صدر اسلام، مصادیق متعددی از تأثیر حضور مردم را برشمرده و خاطرنشان کرد: در هر نقطهای که مردم به پای کار آمدند، ما به پیروزی رسیدیم اما در مواقعی که مردم از صحنه غایب بودند، با وجود آنکه امام زمانشان امیرالمومنین (ع) بود و با وجود فداکاریهایی همچون حضرت زهرا (س) که در این راه به شهادت رسیدند، ایشان بیست و پنج سال خانهنشین شدند و حق خلافت به حقدار نرسید.
وی با بیان اینکه هنگامی که یاران امام حسن مجتبی (ع) توسط معاویه تطمیع و خریداری شدند، ایشان ناگزیر به پذیرش صلح تحمیلی گشتند، افزود: امام حسین (ع) نیز به دعوت مردم به سوی کوفه رهسپار شد، اما چون همین مردم از حمایت ایشان سرباز زدند، امام مظلومانه به شهادت رسید و سر مطهرش بر بالای نیزه رفت.
حسینینیاز با تأکید بر اینکه سیره دیگر ائمه اطهار (ع) نیز از این قاعده مستثنی نبوده است، ادامه داد: در دوران امام کاظم (ع)، بیتفاوتی و عدم حضور مردم تا جایی پیش رفت که امام زمانشان به زندان افتاد و در عصر امام عسکری (ع)، کار به جایی رسید که امامشان را در پادگانی نظامی محاصره و زندانی کرده بودند.
وی در ادامه با طرح پرسشی حیاتی خطاب به مردم، به وظیفه کنونی آحاد جامعه اشاره کرد و گفت: من و شما در این برهه زمانی چه نقشی داریم؟ آیا در زمانه ظهور امام زمان (عج) به یاری ایشان خواهیم شتافت یا نه؟ اگر به میدان بیایید، وعده الهی محقق خواهد شد، ان علینا نصر المؤمنین (همانا یاری مؤمنان بر عهده ماست).
امام جمعه جورقان تصریح کرد: یاری مؤمنان یکی از تکالیف الهی است؛ آنان که تا آخرین نفس از ولی زمانشان دفاع کنند، برای او جهاد کنند و از هیچ تلاشی فروگذار نکنند.
وی بر اهمیت انواع جهاد تأکید ورزید: کسی که از قدرت بیان برخوردار است، باید به جهاد تبیین بپردازد؛ کسی که توان مالی دارد، باید به جهاد مالی همت گمارد. و کسی که از دانش و توانمندی علمی بهرهمند است، باید جهاد علمی کند.
حسینینیاز با بیان اینکه دانشمندان هستهای ما را چرا هدف قرار میدهند؟ زیرا آنها خاری در چشم دشمنان هستند. آنها با جهاد علمی خود، ما را در عرصههای هستهای و موشکی در زمره بهترینها قرار دادهاند، عنوان کرد: بدیهی است که دشمن تاب دیدن این پیشرفتها را ندارد. من و شما نیز باید به گونهای باشیم که خار چشم دشمن باشیم و دشمن حتی سایه ما را نیز تحمل نکند، چه رسد به وجودمان! بنابراین، در هر جا که مردم گام در میدان عمل نهادند، مصداق این سخن خواهد بود که از تو حرکت، از خدا برکت.
وی یکی از راهبردهای اصلی دشمن را جدایی مردم از نظام و انقلاب برشمرد و عنوان کرد: یکی از اهداف اصلی دشمن، جدا کردن مردم از بدنه نظام و انقلاب است، با دستاویزهای گوناگون؛ از طریق گرانی، اشاعه شایعات، و بهرهبرداری از فضای رسانهای که در اختیار اوست.
امام جمعه جورقان با اشاره به اینکه دشمن میکوشد تا مردم را از نظام و انقلاب جدا کند و ارتش و سپاه را مقابل یکدیگر قرار دهد، غافل از اینکه به برکت خون پاک شهدا در سحرگاه جمعه و به لطف دعای سحر آن کس که دعایش مستجاب است، شاهد بودیم بانویی چون سحر امامی، شاهکاری بینظیر خلق کرد؛ شیرزنانه به میدان آمد، مطرح کرد: حال بانوان ما که خود شیرزن هستند، ببینید چه شیرمردانی را برای این انقلاب تربیت خواهند کرد که ثمره آن نابودی استکبار جهانی و ریشهکن شدن صهیونیسم بینالملل خواهد بود.
وی به نقش بذل مال در راه جهاد و همراهی با ولی زمان اشاره کرد و بیان کرد: حال، آیا من و شما حاضریم در این مسیر گام برداریم؟ کسانی که نسبت به مالشان بخل میورزند، نسبت به جانشان بخل بیشتری خواهند داشت.
حسینینیاز در خصوص پویش نذر کاشی که توسط ستاد بازسازی عتبات عالیات راهاندازی شده است، اظهار کرد: این پویش، در واقع تمرینی برای دل کندن از تعلقات دنیوی و وابستگی به مال برای من و شماست. اگر من ۲۰۰ هزار تومان ببخشم و کاشی یادگاری من در صحن عقیله بنیهاشم، تا قیامت و تا ظهور امام زمان (عج) ماندگار میشود. هر زائری که در این صحن به زیارت و استراحت و استفاده میپردازد، من نیز در ثواب زیارت او شریک میباشم. کسانی میتوانند جان خود را فدای امام زمان (عج) کنند که پیش از آن، بتوانند در چنین پویشهایی از مال خود مایه بگذارند.
وی با اشاره به بیت شعری مبنی بر اینکه تا گذارم به در خانهات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانهات آباد حسین، تأکید کرد: آیا میخواهید خانهتان آباد شود؟ مالتان، آبرو و زندگیتان را نذر امام حسین (ع) کنید، هر کس برای امام حسین (ع) انفاق کند، امام حسین (ع) او را بیجواب نخواهد گذاشت.
امام جمعه جورقان، با تأکید بر لزوم اختصاص بخشی از اموال به مکتب امام حسین (ع)، گفت: بسیاری از مردم در خانههای خود فرشهای میلیون تومانی دارند که مورد بیتوجهی قرار میگیرد، در حالی که پرچمی با قیمت ناچیز، صرفاً به دلیل نقش بستن نام یا حسین بر آن، بر دیوار نصب شده و مورد احترام قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه باور کنید اگر نام مبارک امام حسین (ع) بر آن پرچم نبود، زیر دست و پا میافتاد، خاطرنشان کرد: ضروری است بخشی از اموال خود را صرف امام حسین (ع)، حرم مطهر و مکتب ایشان کنیم تا برکت به زندگی و داراییهایمان بازگردد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!