
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان همدان تأکید کرد:
موانع تولید، سد راه جهش اقتصادی
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان همدان با تشریح موانع تولید در کشور، از لزوم مطالبهگری تخصصی و فنی از تیمهای اقتصادی و رفع موانع قانونی و زیرساختی برای تحقق شعار سال «سرمایهگذاری برای تولید» سخن گفت.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، مصطفی حقیقی در نشست تخصصی ارکان فضای مجازی بسیج استان همدان که شامگاه امشب در تالار قرآن برگزار شد با اشاره به وجود سه دسته مانع تولید در سطح کشور، اظهار کرد: متأسفانه این موانع، دست و پای تولید را بسته و مانع از تحقق انتظارات مقام معظم رهبری و مردم در حوزه اقتصاد شده است.
موانع زیرساختی، معضلی دیرینه
وی با بیان اینکه یکی از این موانع، موانع زیرساختی مانند آب، برق، گاز، زمین و انرژی است، افزود: اخیراً واژه «ناترازی» نیز در این حوزه مطرح میشود که نشاندهنده مشکلات موجود است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان همدان با بیان اینکه بخشی از این مشکلات مربوط به کسب فناوری و بخش عمدهای نیز مربوط به مجریان است، ادامه داد: متأسفانه در دولتهای مختلف کمکاریهایی در این حوزه صورت گرفته و امروز با ناترازی مواجه هستیم.
قوانین و ضوابط دست و پاگیر
وی دسته دوم موانع تولید را موانع ناشی از قوانین و ضوابط عنوان کرد و گفت: کشور ما پرقانون است، اما متأسفانه بسیاری از این قوانین ضد و نقیض بوده و فضای تولید و سرمایهگذاری را با مشکل مواجه کرده است.
مجریان قانون، عامل اصلی مشکلات
حقیقی دسته سوم و مؤثرترین موانع تولید را موانع ناشی از عملکرد مجریان قانون و ضوابط دانست و تصریح کرد: متأسفانه برخی از مجریان قانون، کشور را دچار مشکل کردهاند. اگر قرار است شعار سال محقق شود، باید این موانع برطرف شود.
مطالبهگری تخصصی، راه حل برون رفت از مشکلات
وی راه حل برون رفت از این مشکلات را مطالبهگری تخصصی و فنی از تیمهای اقتصادی دانست و تأکید کرد: باید علت ترک فعل برخی از مسئولین در حوزههای اقتصادی مشخص شود و در صورت وجود موانع قانونی، با کمک رسانهها نسبت به رفع آنها اقدام کرد.
نقش رسانهها در بهبود فضای اقتصادی
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان همدان با تأکید بر نقش رسانهها در بهبود فضای اقتصادی کشور، ابراز کرد: انتظار ما از رسانهها این است که به عنوان دیدهبان واقعی، مسئولین را در اصلاح شرایط اقتصادی کشور یاری کنند؛ رسانهها میتوانند با انعکاس مشکلات و خواستههای مردم، به بهبود تعامل بین دولت و مردم کمک کنند.
پروژههای موفق در همدان
وی در ادامه به برخی از پروژههای موفق در استان اشاره کرد و گفت: تعیین تکلیف میدان بار قدیم همدان که پس از ۲۵ سال با سرمایهگذاری بالای ۱۰ هزار میلیارد تومان به نتیجه رسید، یکی از این پروژهها است. همچنین، منطقه ویژه اقتصادی جهانآباد که مشکل ۱۷ ساله آن حل شد و پیشبینی میشود ۳۰ هزار شغل مستقیم در استان ایجاد کند، از دیگر پروژههای موفق استان است.
تأمین زیرساختها، اولویت اصلی
حقیقی با اشاره به تأمین ۲۵۰ مگاوات برق در شهرکهای صنعتی استان، گفت: این میزان، معادل تأمین برق در ۲۵ سال گذشته است که نشاندهنده عزم جدی دولت در تأمین زیرساختهای لازم برای سرمایهگذاری در استان است. همچنین، استفاده از پساب در صنایع فولادی استان و گازرسانی به ۵ شهرک صنعتی از دیگر اقدامات مهم در این زمینه است.
تأمین زمین، گام مهم در جذب سرمایهگذار
وی تأمین زمین را یکی از مهمترین اقدامات برای جذب سرمایهگذار دانست و گفت: در حالی که در فاصله سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۹ تنها ۱۷ هکتار زمین در شهرکهای صنعتی استان تأمین شده بود، در کمتر از ۴ سال اخیر، ۸۳۰ هکتار زمین تأمین شده است.
لزوم تقویت گفتمان تعاملی بین مردم و دولت
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان همدان با تأکید بر لزوم تقویت گفتمان تعاملی بین مردم و دولت، عنوان کرد: رسانهها میتوانند با انعکاس خواستهها و مشکلات مردم، به بهبود این تعامل کمک کنند.
دعوت از رسانهها برای همکاری تخصصی
وی در پایان از رسانهها خواست تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، با همکاری تخصصی، به بهبود شرایط اقتصادی استان کمک کنند.
انتهای خبر/حا
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!