
از شعار تا عمل برای تحقق شعار سال؛
ملایر پیشگام پیوند سرمایهگذاری و تولید میشود
شهرستان ملایر دارای ظرفیتهای ویژه و مختلفی در بخشهای صنعتی، صنایعدستی و گردشگری است که باید در راستای این ظرفیتهای برنامهریزیهای لازم برای تحقق شعار «سرمایهگذاری برای تولید» انجام شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، نامگذاری سالها توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی همه ساله بر اساس نیازهای اساسی کشور، شرایط داخلی و بینالمللی و اولویتهای راهبردی نظام جمهوری اسلامی ایران انجام میشود. این نامگذاریها دارای اهداف کلانی است که در سالهای اخیر یکی از اصلیترین توجهات در شعارهای سال مسئله تولید است.
مقام معظم رهبری سال ۱۴۰۴ را به نام «سرمایهگذاری برای تولید» نامگذاری کردهاند تا سیاستهای کلان کشور و برنامه راهبردی مدیران و مسئولان کشور در این راستا باشد. برای تحقق شعار سال و رسیدن به اهداف تعالی کشور باید باتوجهبه ظرفیتهای هر منطقه برنامهریزی خاصی برای تحقق شعار سال انجام شود.
شهرستان ملایر دارای ظرفیتهای ویژه و مختلفی در بخشهای صنعتی، صنایعدستی و گردشگری است که باید در راستای این ظرفیتهای برنامهریزیهای لازم برای تحقق شعار «سرمایهگذاری برای تولید» انجام شود.
* تهیه بانک اطلاعات جامع شهرستان
سید رسول حسینی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری عنوان کرد: نخستین برنامه برای تحقق شعار سال تهیه بانک اطلاعات جامع شهرستان است.
فرماندار ملایر افزود: این بانک اطلاعاتی شامل اطلاعاتی درباره زیرساختهای شهرستان در حوزههای مختلف از جمله راهها، شهرکهای صنعتی و گلخانهها است.
وی تأکید کرد: این بانک اطلاعاتی میتواند بستری مناسب برای جذب سرمایهگذاران را فراهم کند تا بتوان برای تحقق تولید بیشتر و شعار سال قدمهایی اساسی برداشت.
حسینی با اشاره به ویژگیهای این بانک اطلاعاتی تصریح کرد: این بانک اطلاعاتی، امکان صدور مجوز فوری برای سرمایهگذاری در شهرستان فراهم شده است. وی گفت: در این بانک اطلاعاتی ظرفیتهای، توانمندیها و زیرساختهای شهرستان احصا شده تا بتوان برای جذب سرمایهگذار از آن بهره برد.
حذف بوروکراسیهای دستوپاگیر در حال انجام است
فرماندار ملایر با اشاره به لزوم توجه به همکاری بانکها در سطح شهرستان تصریح کرد: برخی مشکلات و بروکراسی اداری در تعامل با بانکها و سرمایهگذاری وجود دارد که باید به آن توجه شود.
وی تصریح کرد: برنامهریزی برای نظارت ویژه بر عملکرد بانکها و حذف بوروکراسیهای دستوپاگیر در حال انجام است و در سال جدید باید توجه به آن شود.
حسینی تصریح کرد: هدف ما این است که سرمایهگذار با مراجعه به یک پنجره واحد، تمام استعلامهای لازم را دریافت کند و دستگاههای اجرایی موظف به پیگیری سریع باشند.
وی به تشکیل دبیرخانه ویژه توسعه سرمایهگذاری در استان و شهرستان خبر داد و گفت: با پیگیریهای استاندار همدان و هماهنگی با ستاد توسعه استان، استان همدان به الگویی برای جذب سرمایهگذاری و تولید در کشور تبدیل میشود.
* ملایر دارای پتانسیلهای بالایی بخش تولید است
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره بهضرورت توسعه اقتصادی شهرستان، و راهکارهای عملیاتی برای جذب سرمایهگذاری در حوزه تولید گفت: ملایر دارای پتانسیلهای بالایی در بخشهای مختلف است که میتواند زمینه تحقق شعار سال باشد.
احمد آریایینژاد گفت: ملایر با دارابودن شهرکهای صنعتی پیشرفته و زمینهای مستعد کشاورزی، میتواند به قطب تولید و صادرات در غرب کشور تبدیل شود.
وی با بیان اینکه باید با دیپلماسی اقتصادی برای معرفی این فرصتها استفاده کنیم، تصریح کرد: باید مشوقهای مالی و حمایت از تولیدکنندگان را فراهم کرد. نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی اعطای معافیتهای مالیاتی و تسهیلات کمبهره را از جمله مشوقهای پیشبینیشده برای سرمایهگذاران عنوان کرد و گفت: تأمین زیرساختهای اساسی مانند برق، آب و گاز در مناطق صنعتی و مشارکت در هزینههای اولیه پروژههای اشتغالزا در دستور کار قرار دارد.
* همکاری دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی؛ کلید توسعه ملایر
آریایینژاد بر لزوم تشکیل کارگروه ویژه سرمایهگذاری با حضور تمام نهادهای مرتبط تأکید و تصریح کرد: نظارت بر عملکرد بانکها و ارتباط مؤثر دانشگاهها با صنعت، از برنامههای اصلی ما برای تولید و تحقق شعار سال است. وی با بیان اینکه باید از ظرفیتهای علمی و پژوهشی در توسعه صنعتی شهرستان استفاده کرد: اهمیت زیرساختهای حملونقل و بهبود راههای مواصلاتی نیز از جمله مهمترین مسائل در راستای توسعه تولید است.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: برای کاهش هزینههای حملونقل و توسعه صادرات غیرنفتی، برنامهریزیهای در سطح کشور و مجلس لازم انجام شده است. وی با اشاره به ظرفیتهای ملایر در حوزه مبل و منبت و صنایعدستی عنوان کرد: محصولات کشاورزی و صنایعدستی ملایر میتوانند به بازارهای جهانی راه یابند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»؛ با برنامهریزی دقیق و اجرای راهکارهای مناسب و هماهنگی بین نهادهای دولتی و بخش خصوصی، شهرستان ملایر میتواند به قطبی جذاب برای سرمایهگذاری در حوزه تولید تبدیل شود. با کاهش موانع اداری و ارائه حمایتهای مالی، میتوان امیدوار بود که در سالهای آینده شاهد رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار در این منطقه باشیم و این مسائل باعث تحقق شعار سال میشود.
انتهای خبر/گ
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!