
رزمنده پیشکسوت ملایری دوران دفاع مقدس:
شهید شادمانی تجسم ایثار و فرماندهی مردمی
شهید شادمانی، نمونهای درخشان از ایثار و فداکاری در دوران دفاع مقدس بود. او با فرماندهی مردمی و حضور در کنار رزمندگان، نه تنها الهامبخش شجاعت بود، بلکه تجسم واقعی همدلی و رشادت نیز محسوب میشد.
محمد فتحی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با اشاره به ابعاد شخصیتی و نظامی شهید سپهبد علی شادمانی گفت: این شهید والامقام الگوی بیبدیل فرماندهی جهادی و ایثار در راه اسلام و انقلاب بود.
وی با گرامیداشت یاد این شهید والامقام گفت: شهید شادمانی نمونه عینی تربیتیافتگان مکتب حسینی و پرورشیافته در دامان انقلاب اسلامی بود.
رزمنده پیشکسوت ملایری دوران دفاع مقدس با بیان اینکه شهید شادمانی تمام عمر پربرکتش را در جهاد فیسبیلالله سپری کرد، تصریح کرد: جهاد و دفاع از سلام و انقلاب از نخستین روزهای دفاع مقدس تا آخرین لحظات حیات در سال ۱۴۰۴ که در نبردی سخت با نیروهای استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی، به فیض عظیم شهادت نائل آمد سرلوحه این شهید والامقام بود.
وی با اشاره به خاطراتی از دوران دفاع مقدس با شهید شادمانی عنوان کرد: این فرمانده بزرگ در تمام مراحل زندگیاش یکسان زیست.
فتحی افزود: این شهید والامقام چه زمانی که با همان لباس خاکی ساده در جبههها حاضر میشد و چه وقتی که به بالاترین درجات نظامی رسید، هیچ تغییری در تواضع و مردمداری او دیده نشد.
وی با اشاره به ویژگیهای اخلاقی منحصربهفرد این فرمانده شهید تأکید کرد: او هرگز از حضور در میان رزمندگان و خانوادههای شهدا طفره نمیرفت و همیشه با اشتیاق به یادوارههای شهدا میآمد، گویی این حضور برایش یک تکلیف الهی بود.
رزمنده پیشکسوت ملایری دوران دفاع مقدس با بیان خاطراتی از دلبستگی عمیق شهید شادمانی به همرزمان شهیدش گفت: هرگاه نام شهیدان بزرگواری مثل حاج حسن تاجوک، حاج رسول حیدری، حاج مصطفی طالبی و حاجمحمد تکلو به میان میآمد، چهرهاش غرق در اندوه میشد و اشک در چشمانش میدرخشید.
وی افزود: او همیشه آرزو داشت به این یاران شهیدش بپیوندد و سرانجام، خداوند این آرزوی پاکش را برآورده کرد.
رزمنده پیشکسوت ملایری دوران دفاع مقدس با اشاره به رشادتهای این شهید بزرگوار در عملیات مختلف، خاطرهای از نبرد یازده شهریور سال ۶۰ تعریف کرد: وقتی خبر رسید که حاج محمود شهبازی، فرمانده سپاه همدان، در روستای جگرلو و در محاصره دشمن گرفتار شده، شهید شادمانی بدون لحظهای درنگ، خود را به منطقه رساند و باوجود خطرات بسیار، او را از چنگال دشمن نجات داد و این روحیه فداکاری و شجاعت، نشاندهنده لیاقت او برای شهادت بود.
فتحی همچنین به خاطرهای از سفر شهید شادمانی به ملایر اشاره کرد و گفت: در یکی از یادوارههای شهدا، از ایشان پرسیدم چرا گردان ملایر را به نام مسلم بن عقیل(ع) نامگذاری کردند؟ ئ عنوان کرد این نام، به علاقه و اصرار فرمانده شهید گردان، حاج حسن تاجوک، برمیگردد که عشق عجیبی به حضرت مسلم(ع) داشت و این نشان میدهد که شهید شادمانی چقدر به خواستههای همرزمانش احترام میگذاشت.
انتهای خبر/گ
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!