حالت تاریک
Image
شنبه, 31 خرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
شهادت؛ جشن رستگاری و ریشه‌کن‌کننده اسرائیل
نماینده بنیاد غدیر همدان عنوان کرد:

شهادت؛ جشن رستگاری و ریشه‌کن‌کننده اسرائیل

نماینده بنیاد غدیر همدان با اشاره به شهادت جمعی از رزمندگان و فرماندهان جبهه مقاومت، این واقعه را نه عزا، بلکه جشنی برای رستگاری و بشارت‌دهنده نابودی رژیم صهیونیستی دانست.

حجت الاسلام سید حسن موسوی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی عصر همدان، با اشاره به حمله اسرائیل به ایران و شهادت سردار سلامی و همراهان ایشان، با بیان اینکه متاسفانه روز جشن ما را تبدیل به عزا کردند، اظهار کرد: البته ما عزادار نیستیم سید بن طاووس (ره) حتی در مورد اباعبدالله الحسین (ع) بیان می‌کند که اگر آن صحنه‌های جانسوز و رقت‌بار شهادت کربلا نبود، ما روز عاشورا باید جشن می‌گرفتیم شهادت غصه ندارد، شهادت خوشحالی دارد.

وی با یادآوری سخنان مقام معظم رهبری که شهادت را «مرگ تاجرانه» توصیف کرده‌‌اند، افزود: این عزیزان بعد از پنجاه و اندی سال رزمندگی در راه ولایت و اسلام، چنین عاقبت به خیری را در شب جمعه، آن هم به دستان خبیث‌ترین موجودات عالم که اسرائیل و صهیونیست هست، به دست آوردند. این جای خوشحالی و جای تبریک دارد.

تأکید بر ادبیات حماسی و ویژگی‌های امیرالمومنین (ع)

این استاد حوزه و دانشگاه، در ادامه سخنان خود، ملت ایران را فرزندان امیرالمومنین علی (ع) دانست و بر لزوم اتخاذ ادبیات حماسی در جامعه تأکید کرد: ما الان غصه‌دار هستیم، اما به قول معروف اینجوری نیست که تو سرمان بزنیم ما باید ادبیاتمان را در جامعه به ادبیات حماسی برگردانیم و این شهادت قرار است ریشه اسرائیل را از این عالم بکند.

وی با برشمردن ویژگی‌های حماسی امیرالمومنین (ع)، از جمله شجاعت بی‌نظیر و غلبه بر دشمنان با یک ضربه، گفت: پیامبر خدا در مورد ایشان فرمودند: «علیٌ سیف‌الله علی اعدائه» (علی شمشیر برنده خداست بر دشمنانش) ما فرزندان و پیروان چنین مکتبی هستیم.

موسوی به زره بدون پشت امیرالمومنین (ع) اشاره کرد و آن را نمادی از عدم فرار ایشان از میدان جنگ دانست.

وحدت و تبعیت از رهبری، رمز پیروزی

وی با تأکید بر اینکه ملت ایران از چنین مکتب و امامی الگو می‌گیرد، افزود: دل ما به درد آمده و بزرگان بسیار عزیزی را از دست داده‌ایم اما باید به چند نکته توجه کنیم: اول اینکه گوش به فرمان رهبرمان باشیم، احساساتی عمل نکنیم، انسجام و اتحادمان را حفظ کنیم و همه یک صدا در مقابل دشمن بایستیم، امیدواریم این جریان اخیر باعث ریشه‌کن شدن اسرائیل و محو آن از جهان شود و مردم دنیا نجات پیدا کنند.

نماینده بنیاد غدیر همدان با اشاره به سخنان امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه تنها در یک جا می‌توانید پیروز باشید که الله اکبر را از این مردم بگیرید و نمی‌توانید الله و حکمت و ذکر خدا را از این مردم جدا کنید، بر قدرت ایمان و توکل به خدا تأکید کرد و یادآور شد: در ابتدای جنگ و با وجود از دست دادن فرماندهان، ملت ایران با ایمان و اتحاد توانست خرمشهر را آزاد کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به ارائه گزارشی از فعالیت‌های بنیاد غدیر استان همدان پرداخت و گفت: بنیاد غدیر از سال ۱۳۷۶ توسط مرحوم آیت الله خزعلی تأسیس شد و تا الان در حال فعالیت‌های مختلف در طول سال است. رسالت بنیاد غدیر صرفاً جشن ایام غدیر نیست، بلکه شامل روز مباهله، ایام رجب، میلاد امام هادی و امام جواد (ع)، نیمه شعبان، ایام شهادت امیرالمومنین، ایام محرم و موارد دیگر نیز می‌شود.

موسوی به برنامه‌های متنوع امسال بنیاد غدیر اشاره کرد که از جمله آن‌ها می‌توان به برگزاری مسابقه علمی از زیارت جامعه کبیره، انواع پویش‌های علمی، تربیتی و فرهنگی از جمله پویش بازخوانی خطبه غدیر، رونمایی از سرود ملی به مناسبت ایام دهه امامت، برنامه ویژه اهتزاز پرچم در آغاز دهه امامت و ولایت، مشارکت در جشن‌های مختلف محلات، همکاری با مجموعه آل طاها و ستاد مردمی غدیر، مشارکت در برپایی غرفه‌های روز عید در خیابان بوعلی و اکباتان، مشارکت در پخت غذا با مجموعه شهید زنجانی، همکاری در طرح توزیع ده هزار لقمه در روز عید در مسیر زیارتی و سیاحتی امامزاده روستای مویجین و اعزام مبلغین و مجریان ویژه برنامه‌های غدیر به مناطق مختلف استان و شهرستان‌ها، برگزاری دوره‌های نهج‌البلاغه خوانی و برپایی غرفه‌های فرهنگی و آموزشی با محتوای غدیر در محل‌های برگزاری نماز جمعه اشاره کرد.

وی در پایان از تمامی مجموعه‌های مردمی، ستادهای مردمی غدیر، مساجد، حسینیه‌ها، تکایا، هیئات مذهبی، شهرداری و ادارات همکار و همچنین دفتر نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان و ستادهای نماز جمعه استان به جهت زحمات و همکاری‌هایشان تقدیر و تشکر کرد.

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!