حالت تاریک
شنبه, 15 آذر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
سرعت‌گیر بی‌تدبیر، آرامش جاده حیران را ربود
مطالبه اهالی روستای حیران؛

سرعت‌گیر بی‌تدبیر، آرامش جاده حیران را ربود

نصب یک سرعت‌گیر غیرکارشناسی در ورودی روستای حیران، به معضلی جدی برای رانندگان و اهالی این منطقه تبدیل شده است؛ مانعی که نه‌ تنها ایمنی جاده را افزایش نداده، بلکه ترافیک، خطر و نارضایتی مردم را دوچندان کرده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، اهالی حیران می‌گویند پیش از نصب این سرعت‌گیر، بارها با مسئولان مربوطه تماس گرفته و نسبت به تبعات احتمالی آن هشدار داده‌اند؛ با این حال، این هشدارها نادیده گرفته شد و امروز خودروها یکی پس از دیگری در ورودی روستا با چالش روبه‌رو می‌شوند.

به گفته یکی از ساکنان روستا: «این مسیر سال‌ها بدون مشکل خاصی مورد استفاده قرار می‌گرفت، اما حالا حتی کودکان ما هم از وجود این سرعت‌گیر و خطراتش می‌ترسند. هیچ‌کس پاسخ‌گو نیست، فقط ما مردمیم که باید تاوان تصمیم‌های شتاب‌زده را بدهیم.»

اکنون مطالبه اصلی مردم حیران روشن است؛ بررسی فوری وضعیت این سرعت‌گیر، اصلاح تصمیم اشتباه و بازگرداندن ایمنی و آرامش به جاده‌ای که روزگاری یکی از مسیرهای امن و روان منطقه محسوب می‌شد.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!