حالت تاریک
چهارشنبه, 27 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
رژه بانوان جان‌فدا؛ پیمان وفاداری به انقلاب
«عصر همدان» گزارش می‌دهد؛

رژه بانوان جان‌فدا؛ پیمان وفاداری به انقلاب

بانوان غیور همدان با رژه خودرویی در خیابان‌های دارالمومنین و دارالمجاهدین، همزمان با سالروز تأسیس سپاه، وفاداری خود به نظام، انقلاب و رهبرشان سید مجتبی حسینی خامنه‌ای را به نمایش گذاشتند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، در روزی که یادآور بزرگ‌ترین دستاورد تاریخ معاصر ایران بود، بانوان همدانی، همچون همیشه در خط مقدم حضور داشتند.

رژه خودرویی بانوان جان‌فدا، که به مناسبت سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد، به معنای واقعی کلمه نشان‌دهنده همبستگی و پشتیبانی قاطع زنان از انقلاب اسلامی و نیروهای مسلح کشور بود. این حرکت، تنها یک گردهمایی نبود؛ بلکه پیام محکم و صریحی به دشمنان انقلاب و نظام داشت.

رژه خودرویی بانوان جان‌فدا از خیابان‌های دارالمومنین و دارالمجاهدین آغاز شد و در نهایت به میدان امام خمینی (ره) رسید در این مسیر، خودروهای مختلفی که با پرچم‌ها و شعارهای انقلابی تزیین شده بودند، نمایشی از حضور بانوان در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی و نظامی ارائه می‌دادند. 

از هر ماشین، صدای شعارهایی همچون «جان فدای نظام و انقلاب» و «مرگ بر آمریکا و اسرائیل» به گوش می‌رسید. این صداها نه‌تنها انعکاسی از عزم و اراده‌ی بانوان ایرانی برای حفظ انقلاب بود، بلکه تداوم روحیه‌ای را نشان می‌داد که به‌رغم گذشت سال‌ها از پیروزی انقلاب اسلامی، همچنان در دل‌ها زنده است.

بانوان همدان، که همیشه در تمام مراحل حساس تاریخ کشورشان نقش برجسته‌ای ایفا کرده‌اند، در این رژه با حضور خود، نشان دادند که همچنان در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی، ثابت‌قدم و مصمم هستند. در این مراسم، زنانی که در دنیای امروز ممکن است در بسیاری از جوامع برای ایفای نقش‌های اجتماعی، فرهنگی و حتی سیاسی با محدودیت‌هایی روبرو باشند، در ایران نشان داده‌اند که هیچ‌چیز نمی‌تواند آنان را از همراهی با انقلاب و اهداف آن بازدارد.

نمایش عزم راسخ زنان در برابر دشمنان

این حرکت نمادین، پاسخی دندان‌شکن به تهدیدات و توطئه‌های دشمنان انقلاب اسلامی بود که همواره سعی دارند تا اتحاد و همبستگی مردم ایران، به‌ویژه زنان را از بین ببرند. اما به وضوح می‌توان دید که بانوان همدان همچنان بر اصول خود استوارند و از نظام و انقلاب اسلامی دفاع می‌کنند. حضور بانوان جان‌فدا در رژه خودرویی همدان، گواهی بود بر اینکه هرگاه نیاز به فداکاری و ایثار باشد، زنان ایرانی پیشگام خواهند بود و هیچ‌چیز نمی‌تواند در اراده آن‌ها تزلزلی ایجاد کند.

این رژه خودرویی با شعارهایی چون «جان فدای سید مجتبی خامنه‌ای»، «فدای رهبر انقلاب» و «زنده باد سپاه پاسداران» به شجاعت و وفاداری بانوان ایرانی به نظام اسلامی اشاره داشت. آنان با برپایی این رژه، اعلام کردند که همواره در کنار نیروهای مسلح و به‌ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایستاده‌اند و در راه حفظ استقلال، آزادی و امنیت کشور هیچ‌گاه از پای نخواهند نشست.

در این رژه حماسی، بانوان همدان، به‌ویژه عشایر غیور این دیار، با سلاح‌های خود در کنار خودروهای مزین به پرچم‌ها و شعارهای انقلابی حاضر شدند و نشان دادند که همچنان آماده‌اند در دفاع از انقلاب اسلامی و ارزش‌های آن، در هر میدان و شرایطی حضور یابند.

 این حضور با سلاح، نماد استواری و عزم راسخ زنان ایرانی است که در کنار نیروهای مسلح، برای حفظ امنیت و استقلال کشور، هیچ‌گاه از جان‌فشانی دریغ نخواهند کرد. عشایر همدان با این حرکت، بار دیگر اعلام کردند که نه‌تنها در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی، بلکه در میدان‌های نظامی نیز پیشگام هستند و آماده‌اند از انقلاب اسلامی دفاع کنند.

رژه بانوان جان‌فدا در همدان علاوه بر بعد نمادین و حماسی خود، ابعادی فرهنگی نیز داشت. این رویداد نه‌تنها یک اعلام وفاداری سیاسی به نظام و انقلاب بود، بلکه همچنین نشانگر جایگاه زنان در ساختار اجتماعی و فرهنگی ایران بود. زنان همدانی با این رژه به دنیا نشان دادند که نقش آن‌ها در انقلاب اسلامی، همچنان محوری و غیرقابل انکار است.

درختی که ریشه‌اش در خون و ایثار است

این مراسم، علاوه بر حضور زنان، همچنین بازتابی از آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی بود. همان‌طور که درخت انقلاب اسلامی ریشه در خون هزاران شهید دارد، امروز بانوان ایران نیز با عزم راسخ خود در درخت انقلاب نمادهایی از ایثار و فداکاری هستند که هرگز از پای نخواهند نشست. بانوان همدان با این رژه خود، نه‌تنها به ملت ایران، بلکه به جهان اعلام کردند که انقلاب اسلامی همواره با حضور آنان در صحنه‌ها، زنده و پویا خواهد ماند.

رژه خودرویی بانوان جان‌فدا در همدان به واقع یک حماسه بود که در تاریخ انقلاب اسلامی ثبت خواهد شد. این حرکت نمادین، بی‌تردید تاثیر عمیقی در تقویت روحیه مقاومت، همبستگی و ایثار در دل‌های مردم ایران به‌ویژه بانوان خواهد گذاشت و نشان خواهد داد که انقلاب اسلامی همواره با حضور پرقدرت و فداکارانه این زنان به‌پیش خواهد رفت.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!