حالت تاریک
Image
چهارشنبه, 25 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
حرکت عمومی مردمی حل مشکلات کشور
دبیر جبهه فرهنگی همدان تأکید کرد:

حرکت عمومی مردمی حل مشکلات کشور

دبیر جبهه فرهنگی همدان، بر لزوم تشکیل «حرکت عمومی مردمی» برای حل مسائل کشور تأکید کرد و خانواده را کانون اصلی این حرکت دانست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، محمد عسگری ظهر امروز در مجمع ملی خانواده همدان ضمن تسلیت ایام سوگواری سیدالشهدا (ع) و شهادت سرداران و دانشمندان کشور، همچنین پیروزی‌های اخیر در جنگ ۱۲ روزه را تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد این پیروزی‌ها مستمراً ادامه داشته باشد.

وی به تاریخچه شکل‌گیری جبهه فرهنگی اشاره کرد و گفت: مجموعه جبهه فرهنگی در سال ۸۹ با دغدغه تعدادی جوان خوش‌فکر و انقلابی و با حمایت حاج حسین آقای یکتا و سردار عزیز جعفری شکل گرفت. 

دبیر جبهه فرهنگی همدان افزود: پس از حوادث سال ۸۸، فعالان فرهنگی به این نتیجه رسیدند که برای مدیریت بهتر فضای عمومی جامعه در بحران‌ها، نیاز به انسجام و هم‌صدایی بین مجموعه‌ها وجود دارد.

وی ادامه داد: در سال ۹۲، اعضای این مجموعه با مقام معظم رهبری دیدار کردند و ایشان ضمن استقبال و تشکر از این حرکت، واژه «جبهه فرهنگی» را برای این مجموعه اطلاق کردند. 

عسگری در این باره گفت: مقام معظم رهبری فرمودند که باید جبهه تشکیل داد؛ دشمن در مقابل ما جبهه تشکیل داده و ما هم باید در مقابل این‌ها جبهه تشکیل دهیم.

وی همچنین به دیدار دیگری با رهبر معظم انقلاب در سال ۹۵ اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین توصیه‌ای که در آن جلسه مطرح شد این بود که جبهه فرهنگی باید بالاخره خلق مخاطب جدید کند.

 دبیر جبهه فرهنگی همدان، با رهبر انقلاب تأکید کردند که مخاطبان نباید صرفاً شنونده باشند، بلکه باید از میدان استفاده به میدان بیایند و خودشان نیز کنش‌گری فعال داشته باشند.

وی بخش مهمی از سخنان خود را به تبیین مفهوم «حرکت عمومی مردمی» و نقش «حلقه‌های میانی» اختصاص داد و با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و پیوست تبیینی مقام معظم رهبری در تاریخ اول فروردین ۹۸، عنوان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند که قصد ما از صدور بیانیه، ایجاد یک حرکت عمومی در جامعه است و این حرکت عمرانی به سمت چشم‌انداز، باید با محوریت خود مردم و جوانان صورت گیرد.

عسگری، گروه‌هایی از خود مردم که قرار است میدان‌داری بکنند و مردم را وارد عرصه خدمت‌رسانی به خودشان بکنند را همان «جریان‌های حلقه‌های میانی» دانست و تأکید کرد: در گام دوم انقلاب، جبهه فرهنگی بر ایجاد حرکت عمومی مردمی برای حل مسائل کشور متمرکز است.

 وی با بیان اینکه هر جایی ما در حل مسائل، ظرفیت مردمی را توانستیم فعال بکنیم، آنجا نقطه توفیق ما بود، مثال‌هایی از شهید هسته‌ای عباسی و سردار حاجی‌زاده آورد که نشان می‌دهد حل مسائل بزرگ کشور در گرو مردمی شدن آن است.

خانواده؛ محور اصلی فعالیت‌های جبهه فرهنگی

دبیر جبهه فرهنگی همدان به ورود جدی جبهه فرهنگی در نزدیک به ۲۲ موضوع فرهنگی و اجتماعی در قالب مجامع تخصصی اشاره کرد و گفت: یکی از این مجامع تخصصی که جمع حاضر ما خدمتشان هستیم، موضوع و مبحث خانواده است. 

وی تصریح کرد: مأموریت مجمع تخصصی خانواده در جبهه فرهنگی، به میدان آوردن مردم برای حل مسائل خانواده‌هاست.

عسگری فهرستی از این مسائل را ارائه داد که شامل همسان‌گزینی، مشاوره پیش از ازدواج، تحکیم ازدواج، تحکیم روابط زوجین، تربیت فرزند، تعامل والدین با فرزندان، و مسائل اقتصادی خانواده می‌شود و تأکید کرد که تماماً توسط مجمع خانواده باید تدبیر شود که مسائل با ظرفیت‌های مردمی حل شود.

وی به محدودیت بودجه‌های دولتی در حوزه فرهنگی اشاره کرد و افزود: کل بودجه فرهنگی اجتماعی یک سال استان همدان توان و اندازه‌اش به اندازه‌ای نیست که مراسم یک روز استان را بخواهد تأمین کند و باید مردمی تأمین شود.

دبیر جبهه فرهنگی همدان با تأکید بر اینکه جبهه فرهنگی یک سازمان نیست بلکه یک «جبهه» است، خاطرنشان کرد: سیاست‌های این مجموعه کاملاً پایین به بالاست و هیچ دستور و فرمانی از بالا به پایین وجود ندارد. 

وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در سال ۹۲ که فرمودند ریشه میدان از من بهتر است، گفت: طراحی میدان و برنامه‌ریزی برای مدیریت میدان هم به عهده خود شما بزرگواران است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!