حالت تاریک
Image
شنبه, 21 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
تاکید بر لزوم تقویت خانواده در جنگ ترکیبی
رئیس مجمع ملی خانواده کشور تأکید کرد:

تاکید بر لزوم تقویت خانواده در جنگ ترکیبی

رئیس مجمع ملی خانواده کشور بر لزوم تقویت خانواده در جنگ فرسایشی ترکیبی کنونی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، سید محمدحسین چاوشیان، رئیس مجمع ملی خانواده کشور، در مجمع ملی خانواده همدان که با حضور جمعی از اساتید، فعالان و مسئولان در همدان برگزار شد، با اشاره به شرایط پیچیده کنونی کشور، به‌ویژه در تهران، بر لزوم تغییر رویکرد مجمع از عملیات‌های اقتضایی به بازگشت به روال معمول و تقویت خانواده‌ها در برابر آنچه که آن را جنگ فرسایشی ترکیبی و وجودی نامید، تاکید کرد. 

وی توضیح داد: در پی اتفاقاتی نظیر شهادت آقای رئیسی و سایر حوادث، مجمع به تعریف عملیات‌های اقتضایی روی آورده بود تا به سرعت به فضای تولید محتوا در مورد چگونگی آرامش بخشیدن به خانواده‌ها و فرزندان در شرایط بحرانی بپردازد اما با پیشروی زمان و تشخیص اینکه این جنگ، جنگی فرسایشی خواهد بود، تصمیم بر آن شد که عملیات‌های محوری کنار گذاشته نشود و تمرکز صرف بر عملیات اقتصادی نیز صحیح نیست.

رئیس مجمع ملی خانواده کشور با اشاره به بازگشت به روتین و سفرهای استانی، گفت که سفر به همدان، هشتمین یا نهمین سفر استانی مجمع در سال جاری است و در ادامه، سفر به کردستان و سنندج نیز در برنامه کاری قرار دارد.

وی در تعریف فعالیت‌های مجمع ملی خانواده، آن را مجموعه‌ای کاملاً مردم‌نهاد دانست که هیچ‌گونه وابستگی حاکمیتی یا درآمد دولتی ندارد و تاکید کرد که کار اصلی مجمع در یک خط، حمایت، نظارت و هدایت راهبردی تشکل‌های مردمی است، این مجمع، دو محور اصلی را در کشور رصد می‌کند و زیرساخت‌های لازم برای آن فراهم شده است.

طرح حامی: حمایت، آموزش، مشاوره‌گری و نجات‌بخشی زوجین در ۵ سال اول زندگی

چاوشیان به طور ویژه بر طرح حامی تاکید کرد که شامل حمایت، آموزش، مشاوره‌گری و نجات‌بخشی زوجین در پنج سال اول زندگی است. 

وی ادعا کرد که این طرح، حاصل سال‌ها مطالعه، رصد و آسیب‌شناسی در حوزه تحکیم خانواده در ۴۶-۴۷ سال پس از انقلاب اسلامی است.

رئیس مجمع ملی خانواده کشور، با بیان اینکه نگاه مجمع به خانواده، یک نگاه چند ساحتی و حتی فراتر از یک نگاه میان‌رشته‌ای است، تصریح کرد: خانواده باید از منظر صحت روان، جامعه‌شناسی، فقه و حقوق، مدیریت و حکمرانی دیده شود و یک مقوله تک‌ساحتی نیست، مجمع هم نگاه گفتمانی جدی دارد و هم نگاه میدانی و در تعامل با تشکل‌ها در استان‌ها، نظام مسائل را احصا کرده و راهبردهای مرتبط را استخراج می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به سه شبکه اصلی مجمع اشاره کرد و با بیان اینکه شبکه روانشناسان و مشاوران با بیش از هزار مشاور در سراسر کشور، پلتفرمی برای مشاوره آنلاین صوتی، تصویری و متنی فراهم کرده است.

چاوشیان با اشاره به شبکه کنشگران خانواده گفت: این شبکه شامل افرادی است که در حوزه خانواده فعالیت می‌کنند اما لزوماً مدرک مشاوره یا روانشناسی ندارند، نظیر امام جماعت محله، مددکار اجتماعی، فعال هیئت و تشکل‌ها.

وی بیان کرد: در شبکه تشکل‌های مردمی خانواده محور شامل تشکل‌های دارای مجوز از نهادهای مختلف (استانداری، بهزیستی، ورزش و جوانان، نیروی انتظامی و...) است که به صورت حضوری رصد و از فعال بودن آنها اطمینان حاصل می‌شود. 

رئیس مجمع ملی خانواده کشور با اشاره به وجود آمارهای غیرواقعی از تعداد تشکل‌ها، تاکید کرد: مجمع بر شناسایی تشکل‌های فعال و قوام‌یافته تمرکز دارد.

وی از پتانسیل بالای استان همدان در حوزه خانواده و فعالیت‌های مردمی قدردانی کرد و با اشاره به شخصیت مردمی امام جمعه همدان، آیت‌الله شعبانی و فعالیت‌های جبهه فرهنگی و حجت‌الاسلام جوادی، ابراز امیدواری کرد که برکت خون شهید شادمانی نقطه عطفی برای احیای فعالیت‌های خانواده‌محور با استقامت و استمرار باشد.

 

 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!