حالت تاریک
Image
چهارشنبه, 04 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
برگزاری جشن غدیر با ۱۵۰ غرفه در همدان
مسئول مواکب غدیر همدان عنوان کرد:

برگزاری جشن غدیر با ۱۵۰ غرفه در همدان

مسئول مواکب غدیر همدان از تدارک ۳۰ هزار نان رایگان و برپایی ۱۵۵ غرفه مردمی، در جشن کیلومتری غدیر خبر داد.

 محمد فاتح در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، از برگزاری باشکوه‌تر و حرفه‌ای‌تر «مهمانی کیلومتری غدیر» در سال جاری خبر داد و اظهار کرد: امسال ۱۵۵ غرفه برپا خواهد شد و علاوه بر مشارکت بی‌سابقه مردمی، شاهد ابتکارات جدیدی در زمینه برنامه‌های فرهنگی و خدماتی خواهیم بود.

وی با اشاره به فعالیت چشمگیر هنرمندان جوان و نوجوان در این رویداد، گفت: از اتفاقات جالب و دیدنی در مسیر مهمانی کیلومتری غدیر، برنامه‌های اجرای سرود، نقالی، مولودی‌خوانی و پرده‌خوانی خصوصاً توسط هنرمندان نوجوان و جوان است، افزود: عموماً این گروه‌ها از فعالین مساجد و هیئات تشکیل شده‌اند و ماه‌ها برای اجرای باشکوه خود در این روز بزرگ تمرین کرده‌اند.

مسئول مواکب غدیر همدان به استقبال کم‌نظیر مردم در سال گذشته اشاره کرد و بیان کرد: سال گذشته در جشن ۲ کیلومتری پیاده‌راه بوعلی و اکباتان عید غدیر که با استقبال بی‌سابقه مردم همدان برگزار شد، چندصد هزار نفر از عاشقان امیرالمؤمنین(ع) گرد هم آمدند تا این عید ولایت را با شور و شعفی وصف‌ناشدنی جشن بگیرند.

وی درباره برنامه‌های امسال نیز توضیح داد: در ابتدای مسیر شادپیمایی که محل اجتماع امامزاده عبدالله و مقصد آرامگاه بوعلی است و در بعدازظهر روز عید غدیر برگزار می‌شود، قرعه‌کشی سامانه‌ای انجام می‌شود و در پایان مسیر در جشن اصلی روز غدیر جوایزی از جمله دوچرخه، اسکوتر و کمک هزینه سفر به شهرهای زیارتی به شرکت‌کنندگان اهدا می‌شود.

فاتح به ایجاد فضایی شاد و مفرح برای خانواده‌ها و به ویژه کودکان اشاره و تصریح کرد: در طول مسیر جشن از ابتدای پیاده‌راه بوعلی تا پیاده‌راه اکباتان، وسایل شهر بازی و ورزشی بسیاری از جمله قصرهای بزرگ بادی، چرخ و فلک، تنیس، فوتبال دستی و... همچنین غرفه‌های متعدد نقاشی برای کودکان تعبیه شده که خاطره‌ای به یاد ماندنی برای کودکان به جا خواهد گذاشت.

میزبانی دانشجویان غیرایرانی و مشارکت گسترده مردمی

وی با تأکید بر اینکه یکی از نکات جالب توجه امسال، میزبانی دانشجویان غیرایرانی است، عنوان کرد: غرفه جالب دیگر هم که ثبت شده، میزبانی افراد غیرایرانی دانشجو هستند که با فعالیت خودشان مبلغ غدیر هستند.

 مسئول مواکب غدیر همدان به شور و اشتیاق وصف‌ناپذیر مردم برای مشارکت در این رویداد اشاره کرد و افزود: متأسفانه به دلیل تکمیل ظرفیت غرفه‌ها، افرادی مراجعه کردند و گفتند حلالتان نمی‌کنیم اگر نام ما را برای میزبانی میهمانان حضرت قبول نکنید.

وی از پیش‌بینی تمهیدات لازم برای اقامه نماز جماعت خبر داد و بیان کرد: در طول برنامه برای اقامه نماز مغرب و عشاء تمهیداتی اندیشیده شده است و مسئولان امر مکان را در نظر گرفته‌اند تا عاشقان امیرالمؤمنین (ع) به اقامه نماز به امامت نماینده ولی فقیه بپردازند.

فاتح همچنین به رویکرد محله‌محور در برگزاری جشن‌ها اشاره و تأکید کرد: در محله خضر، در محل شهدای گمنام و امامزاده، که زیر نظر ستاد مردمی غدیر استان با این هدف که برنامه‌ها به صورت محله‌محور هم دنبال شود، شامل ۳۰ غرفه پذیرایی، فرهنگی، ورزشی و اجرای جشن شاد برپا خواهد شد.

وی افزود: موکبی هم به نام سفیران و مبلغین غدیر با هدایت دانشجویان غیرایرانی از جمله چین، نیجریه، پاکستان، هندو... برگزار است.

توزیع ۳۰ هزار نان و بزرگترین کیک غدیر

مسئول مواکب غدیر همدان با اشاره به اینکه در راستای خدمات‌رسانی به میهمانان، ۳۰ هزار قرص نان رایگان بین غرفه‌داران و مجموعه‌هایی که به نان احتیاج دارند، توزیع خواهد شد، گفت: بزرگترین کیک طبقاتی جشن غدیر با هفت طبقه، جلوه‌ای خاص به این مراسم خواهد بخشید.

«همه میزبان، همه برگزارکننده» شعار امسال

وی با تأکید بر مشارکت همگانی، شعار امسال را «همه میزبان، همه برگزارکننده» عنوان کرد: ماجرا برای همه متفاوت است؛ یعنی ما چیزی به نام «مهمان» نداریم و همه میزبان و برگزارکننده هستند.

 فاتح عنوان کرد: بیش از ۱۰ تن سیب‌زمینی بین غرف‌های سطح شهر و مجموعه‌ها از طرف ستاد مردمی غدیر داده شده توزیع شده است‌.

 از شرکت‌کنندگان در مهمانی غدیر خواست تا در حد توان خود، با هر وسیله‌ای، یک لقمه، یک هدیه یا یک خوراکی همراه خود بیاورند و بین عاشقان مولا پخش کنند، خاطرنشان کرد: این اقدام، فرصتی بزرگ برای همگان است تا در ثواب این اتفاق بزرگ شریک شوند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!