حالت تاریک
Image
دوشنبه, 06 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
بانوی همدانی، در مسیر افتخار ملی بوچیا
رئیس هیأت ورزش‌های توانیابان همدان خبر داد:

بانوی همدانی، در مسیر افتخار ملی بوچیا

رئیس هیأت ورزش‌های توانیابان استان همدان گفت: فاطمه فتحی، بانوی ۱۷ ساله همدانی، به اردوی تیم ملی بوچیا دعوت شد.

 

 

حمید رحیمی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»، با بیان اینکه همدان بار دیگر صحنه افتخارآفرینی در عرصه ورزش جانبازان و توانیابان شد، اظهار کرد: پس از حضور چشمگیر حامد بیات در اردوی تیم ملی بوچیا در سال گذشته، این بار فاطمه فتحی، بانوی ورزشکار ۱۷ ساله همدانی، به اردوی آمادگی تیم ملی بوچیا دعوت شده است. 

وی افزود: این دستاورد بزرگ نه تنها نشان‌دهنده استعدادهای بی‌نظیر ورزشکاران توانیاب استان همدان است، بلکه حاصل تلاش‌های بی‌وقفه هیئت ورزش‌های جانبازان و توانیابان استان در شناسایی، پرورش و حمایت از این سرمایه‌های ملی است.

رئیس هیأت ورزش‌های توانیابان استان همدان، با ابراز خرسندی از این موفقیت، اظهار کرد: بسیار خوشحالیم که شاهد درخشش فرزندان استانمان در عرصه‌های ملی هستیم. دعوت از فاطمه فتحی به اردوی تیم ملی بوچیا، مایه مباهات جامعه ورزشی همدان و گواه پتانسیل بالای ورزشکاران ماست. این افتخار، ثمره تلاش‌های شبانه‌روزی فاطمه و خانواده‌اش و همچنین حمایت‌های هیأت و مربیان دلسوز است.

وی با اشاره به اینکه اردوی تیم ملی بوچیا با هدف آماده‌سازی بازیکنان برای حضور قدرتمند در مسابقات آسیایی جوانان ۲۰۲۵ امارات به صورت غیرمتمرکز برگزار می‌شود، ادامه داد: در این اردو، ۱۸ ورزشکار مستعد از سراسر کشور حضور خواهند داشت تا تحت نظر کادر فنی، مهارت‌های خود را ارتقا داده و برای رقابت‌های بین‌المللی آماده شوند. 

رحیمی با تاکید بر اینکه حضور فاطمه فتحی در این جمع ۱۸ نفره، که از میان ورزشکاران نخبه کشور انتخاب شده‌اند، افتخاری بزرگ برای او و جامعه ورزش همدان محسوب می‌شود، افزود: ما به توانایی‌های فاطمه فتحی ایمان کامل داریم او با سن کم و پشتکار فراوان، نشان داده که می‌تواند در این رشته تازه تاسیس و البته بسیار جذاب، به سطوح بالای قهرمانی دست یابد.

وی ابراز کرد: امید داریم که در مسابقات آسیایی امارات، فاطمه فتحی و دیگر اعضای تیم ملی، پرچم جمهوری اسلامی ایران را به اهتزاز درآورند و مایه سربلندی کشورمان شوند.

رئیس هیأت ورزش‌های توانیابان استان همدان با اشاره به اینکه فاطمه فتحی در کلاس BC4 رشته بوچیا فعالیت می‌کند، تأکید کرد: بوچیا ورزشی است که به طور خاص برای افراد دارای معلولیت‌های شدید جسمی طراحی شده و نیازمند دقت، استراتژی و تمرکز بالاست. 

وی با بیان اینکه موفقیت فاطمه فتحی در این رشته، که نیازمند مهارت‌های خاص و هوش بالای ورزشی است، نشان از اراده قوی و علاقه بی‌حد و حصر او به ورزش دارد،ادامه داد: با توجه به سن و سال کم او و پتانسیلی که از خود نشان داده، امید می‌رود که فاطمه فتحی آینده‌ای درخشان در این رشته داشته باشد و بتواند در سال‌های آتی، به یکی از امیدهای اصلی مدال‌آوری برای کشورمان تبدیل شود.

رحیمی بر اهمیت حمایت از ورزش جانبازان و توانیابان تأکید کرد و گفت: این موفقیت‌ها، بار دیگر اهمیت حمایت همه جانبه از ورزشکاران توانیاب را به ما گوشزد می‌کند؛ وظیفه ماست که با فراهم آوردن امکانات و شرایط مناسب، فرصت‌های برابر را برای حضور این عزیزان در میادین ملی و بین‌المللی فراهم آوریم. 

وی با بیان اینکه هیأت ورزش‌های جانبازان و توانیابان استان همدان با تمام توان در کنار فاطمه و دیگر ورزشکاران خواهد بود تا شاهد افتخارآفرینی‌های بیشتر آن‌ها در آینده باشیم، خاطرنشان کرد: هیأت ورزش‌های جانبازان و توانیابان استان همدان ضمن تبریک این موفقیت به فاطمه فتحی و خانواده‌اش، برای این بانوی جوان در ادامه مسیر ورزشی‌اش آرزوی موفقیت‌های روزافزون دارد، این اتفاق، انگیزه‌ای مضاعف برای جامعه ورزش استان همدان است تا با عزمی راسخ‌تر، در مسیر توسعه و پیشرفت ورزش جانبازان و توانیابان گام بردارد.


انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!