حالت تاریک
دوشنبه, 22 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
ایمن‌سازی و نگهداری راه‌های همدان در اولویت است
سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای همدان:

ایمن‌سازی و نگهداری راه‌های همدان در اولویت است

سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان از آغاز طرح‌های روکش آسفالت، لکه‌گیری، نصب نیوجرسی، رفع نقاط پرحادثه و ارتقای روشنایی محورهای مواصلاتی استان خبر داد.

حمید پرورشی‌خرم در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، با تشریح اقدامات این اداره کل در راستای نگهداری و ایمن‌سازی راه‌ها و نظارت بر عملکرد شرکت‌های حمل‌ونقل، از آغاز طرح‌های روکش آسفالت، لکه‌گیری، نصب نیوجرسی، رفع نقاط پرحادثه و ارتقای روشنایی محورهای مواصلاتی استان خبر داد.

 وی در تشریح عملکرد این اداره کل گفت: با یاری خداوند، از ابتدای اردیبهشت ماه، عملیات نگهداری راه‌های استان با تمرکز بر روکش آسفالت آغاز شده و محور تهران به عنوان نخستین اولویت در این زمینه قرار گرفته است. پس از آن، محور قبل از پل روان و دیگر محورهای منتهی به شهرهای استان نیز در برنامه روکش آسفالت قرار دارند.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان، ایمن‌سازی محورهای چهارخطه را از دیگر اولویت‌های این اداره کل برشمرد و افزود: نصب نیوجرسی به عنوان یک اقدام بسیار مهم در ارتقای ایمنی راه‌ها، به‌ویژه در محورهای چهارخطه، در دستور کار قرار دارد و خوشبختانه از ابتدای سال جاری، دو نقطه در محور انتهای کنگاور به طور کامل ایمن‌سازی شده و بقیه موارد نیز در برنامه اجرا قرار دارند.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای همدان همچنین از رفع نقاط پرحادثه در سطح استان خبر داد و اظهار کرد: از ۵۲ نقطه پرحادثه شناسایی شده در استان، با تلاش همکاران، ۴۵ نقطه به طور کامل اصلاح شده و عملیات اجرایی برای رفع ۷ نقطه باقی‌مانده نیز آغاز شده که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال به اتمام برسد.

وی خط‌کشی راه‌ها، نصب تابلوهای راهنمایی و رانندگی، اصلاح شیب شیروانی و ارتقای روشنایی طولی و نقطه‌ای در گردنه‌های برف‌گیر و نقاط با آمار تصادفات بالا را از دیگر برنامه‌های این اداره کل برای ارتقای ایمنی محورهای مواصلاتی استان عنوان کرد.

پرورشی خرم در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات حوزه حمل‌ونقل اشاره کرد و گفت: در راستای توجه به کاربران آسیب‌پذیر جاده‌ای، به طور میانگین سالانه ۳۰ برنامه آموزشی در مدارس حاشیه راه‌ها توسط همکاران ما برگزار می‌شود. همچنین، در روستاها نیز اقدام به توزیع کلاه کاسکت به منظور ارتقای فرهنگ ایمنی و ترافیک صورت می‌گیرد.

 

انتهای خبر/

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!