
سردار شادمانی به شهادت رسید؛
از فرماندهی جبهههای کردستان تا رهبری قرارگاه خاتمالانبیا(ص)
سردار شهید حاج علی شادمانی، اسطوره مقاومت در چهار دهه جهاد از کردستان تا فلسطین، پس از ۴۷ سال مجاهدت بیوقفه در عملیاتهای دفاع مقدس و جبهه مقاومت، در حمله رژیم صهیونیستی به فیض عظمای شهادت نائل آمد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»؛ سردار شهید حاج علی شادمانی به عنوان یکی از ستونهای مقاومت ایران اسلامی، مسیر زندگی خویش را از نخستین روزهای انقلاب در پادگان آموزشی ابوذر همدان آغاز کرد و با حضور در خط مقدم بحرانهایی چون غائله کردستان، کودتای نوژه و جنگ تحمیلی، به چهرهای بیبدیل در تاریخ نظامی کشور تبدیل شد. شهید شادمانی که نقش محوری در تشکیل یگانهای سرنوشتسازی چون تیپ انصارالحسین(ع)، لشکر حضرت حجت(عج) و قرارگاه رمضان داشت، سرانجام در اوج مسئولیت به عنوان فرمانده قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا(ص)، در راه دفاع از قدس شریف به درجه رفیع شهادت ارتقاء یافت.
سیدعلی مساوات در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»؛ اظهار کرد: پیشینه درخشان نظامی این شهید والامقام به سال ۱۳۵۹ بازمیگردد؛ زمانی که در سرکوب کودتای نقاب (نوژه) و غائله کردستان در سقز، مهاباد و سنندج نقش کلیدی ایفا نمود.
وی افزود: در جنگ تحمیلی، فرماندهی محورهای استراتژیک سرپلذهاب و مهران را عهدهدار شد و با هدایت نیروهای بسیج همدان، سدی مستحکم در برابر دشمن ایجاد کرد.
نیرو و همرزم شهید شادمانی همچنین خاطرنشان کرد: با تشکیل تیپ انصارالحسین(ع) در ۱۳۶۱، ابتدا جانشین سردار شهید همدانی شد و پس از مجروحیت وی در والفجر ۲، فرماندهی تیپ را بر عهده گرفت.
مساوات تصریح کرد: در زمستان ۱۳۶۱ با پایهگذاری لشکر حضرت حجت(عج) همدان، ۹ گردان را در قالب «طرح لبیک یا خمینی» سازماندهی کرد.
وی ادامه داد: این لشکر نوپا تحت فرماندهی او در عملیاتهای قرنالقدس (دربندیخان) و والفجر ۵ (چنگوله) درگیری تعیینکنندهای داشت.
نیرو و همرزم شهید شادمانی افزود: در سال ۱۳۶۳ به معاونت عملیات قرارگاه نجف منصوب شد و در تأسیس قرارگاه برونمرزی رمضان مشارکت فعالانهای نمود.
مساوات ادامه داد: مسئولیت دوگانه «فرماندهی سپاه پاوه» و «فرمانداری نظامی» این شهرستان در ۱۳۶۴ به وی سپرده شد.
وی گفت: پیش از عملیات کربلای ۴ به لشکر ۳۲ انصارالحسین(ع) پیوست و به عنوان جانشین لشکر در کربلای ۴ و ۵ درخشید.
نیرو و همرزم شهید شادمانی اشاره کرد: از ۱۳۶۶ فرماندهی لشکر ۳۲ انصارالحسین(ع) را در عملیاتهای کربلای ۸، بیتالمقدس ۲ و والفجر ۱۰ بر عهده گرفت.
مساوات همچنین افزود: در تیر ۱۳۶۷ فرمانده لشکر ۶ ویژه پاسداران شد و در عملیات مرصاد حضور یافت. پس از جنگ، سالها معاونت عملیات نیروی زمینی سپاه را عهدهدار بود.
وی در ادامه گفت: در دهه ۷۰ فرمانده لشکر حمزه سیدالشهدا(ع) و در دهه ۸۰ فرمانده لشکر قدس کرمانشاه شد.
نیرو و همرزم شهید شادمانی با بیان اینکه این شهید از اواخر دهه ۹۰ به عنوان معاون هماهنگکننده قرارگاه خاتمالانبیا(ص) خدمت کرد، ابراز کرد: پس از شهادت سرداران مقاومت در تهاجم اخیر صهیونیستها، فرماندهی این قرارگاه را عهدهدار شد.
مساوات در پایان یادآور شد: پیکر مطهر وی دیروز به همدان منتقل شده و صبح یکشنبه در جوار شهید همدانی در باغ بهشت آرام میگیرد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان »؛ شهید شادمانی به عنوان الگویی جامع از فرمانده ولایی، میراثی جاودان از مجاهدتی خستگیناپذیر بر جای گذاشت؛ فرماندهی که هم در میدان نبرد با درایت تاکتیکی خود تاریخساز شد، هم در تربیت نسل مبارز (از پادگان ابوذر تا جبهههای مقاومت) پیشتاز بود، و هم در وفاداری به آرمانهای انقلاب و ولایت، سرآمد روزگار خویش گشت. شهادت او در اوج مسئولیت، حلقه اتصال پایداری دیروز ایران در برابر صدام با استواری امروز امت اسلامی در برابر صهیونیسم را تکمیل کرد و پیام آشکاری به دشمنان فرستاد: «نقطه پایان مقاومت، شهادت است نه شکست».
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!