
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی سینا:
آموزش با تأکید بر هوش مصنوعی در همدان
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی سینا گفت: در این ایام برنامههایی نظیر کارگاههای تخصصی و دورههای مهارتافزایی به منظور ارتقای کیفیت یاددهی و یادگیری اساتید و کارشناسان برتر در عرصه آموزش پیشبینی شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»،مهدی مسبوق، در جمع خبرنگاران در اتاق معاونت آموزشی این دانشگاه، از برگزاری ویژه برنامه بزرگداشت مقام معلم و استاد در این دانشگاه طی اردیبهشت ماه امسال خبر داد و اظهار کرد: به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، دهه سرآمدی آموزشی را با تکریم مقام شامخ معلمان و استادان برگزار خواهیم کرد.
وی بیان کرد: برنامههای دهه سرآمدی آموزشی دانشگاه بوعلیسینا از ۱۳ اردیبهشت ماه آغاز و تا ۲۲ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت و مراسم اختتامیه نیز در روز ۲۲ اردیبهشت ماه است.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به اینکه هر ساله در دانشگاه بوعلی سینا دهه سرآمدی آموزشی برگزار میشود، تاکید کرد: در این دهه، برنامههای متنوعی برای تقدیر از سرآمدان عرصه آموزش اعم از استادان گرانقدر، کارشناسان و مدیران اجرایی حوزه آموزش در نظر گرفته شده است؛ این برنامهها شامل برگزاری نشستها، دورهها و کارگاههایی با محوریت آموزش هوشمند است که در سطوح مختلف برگزار خواهد شد.
وی توضیح داد: برنامههای مختلفی برای استادان و اعضای هیئت علمی برگزار خواهد شد، به طوری که دورههای تخصصی در دانشکدهها و دورههای عمومی برای تمام اعضای هیئت علمی در نظر گرفته شده است.
مسبوق خاطرنشان کرد: علاوه بر این، برنامههایی برای بازآموزی و همافزایی قوانین و ضوابط آموزشی نیز برای کارشناسان حوزه آموزش برگزار خواهد شد.
وی گفت: در این ایام از تمام فعالان عرصه آموزش تقدیر خواهد شد، از جمله اساتیدی که به عنوان سرآمد آموزشی گروههای آموزشی معرفی شدهاند، همچنین مدیران اجرایی مانند مدیران گروه و معاونین آموزشی که در عرصه آموزش فعالیت میکنند.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی سینا افزود: در مراسم دهه سرآمدی آموزش، از اعضای هیئت علمی که در گروههای آموزشی با جمعیت بیش از ۱۲ نفر فعالیت میکنند، دو نفر تقدیر خواهد شد و در گروههای کوچکتر، از یک نفر تقدیر میشود.
وی همچنین به برگزاری ۱۲ کارگاه تخصصی در این ایام اشاره کرد و گفت: در مقایسه با سال گذشته، تمرکز بیشتری روی کیفیت این کارگاهها گذاشته شده و تعداد آنها کاهش یافته است.
مسبوق با بیان اینکه در این برنامهها علاوه بر فعالیتهای آموزشی، مسابقات ورزشی نیز برای اعضای دانشگاه اعم از دانشجویان، کارمندان و هیئت علمی پیشبینی شده است افزود: مسابقات ورزشی از روز شنبه، با پیادهروی همگانی دانشگاهیان آغاز خواهد شد و در ادامه مسابقات مختلفی پیشبینی شده است.
وی تصریح کرد: برخی از برنامهها نیز برای افزایش مهارتهای کارشناسان آموزشی در نظر گرفته شده است، که در طول این دهه و در سطوح مختلف برگزار خواهد شد.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی سینا توضیح داد: برخی برنامهها برای استادان به منظور ارتقاء سلامت آنها برنامهریزی شده است؛ در این راستا، دانشگاه برنامههایی برای ارتقاء سلامت استادان و جلوگیری از فرسودگی آنها در فرایند آموزش پیشبینی کرده است.
وی با تاکید بر اینکه در مراسم اختتامیه رئیس دانشگاه بوعلی سینا سخنرانی خواهد کرد و از اساتید و مدیران برتر در عرصه آموزش تقدیر خواهد شد عنوان کرد: بنده نیز گزارشی از فعالیتهای انجام شده در سالهای گذشته و معرفی برنامههای آتی خواهم داشت.
مسبوق همچنین اشاره کرد که در این مراسم از استادانی که در حوزه تولید محتوای الکترونیکی بیشترین بازخورد را داشتهاند، تقدیر میشود و در ادامه صحبتهای خود از اهمیت آموزش هوشمند سخن گفت و افزود: امروزه کلیدواژه «آموزش هوشمند» در همه زمینهها مطرح است.
وی خاطرنشان کرد: آموزش صرفاً به معنای استفاده از تجهیزات فناورانه در فرآیند تدریس نیست، بلکه هدف از آن این است که آموزش هدفمند، مهارتآفرین، اثربخش و کارآفرین باشد که در این راستا، دانشگاه بوعلی سینا تلاش کرده است، دورههایی برگزار کند که به ارتقای کیفیت یاددهی و یادگیری، چگونگی اثربخشی بیشتر آموزش و نیازمحوری در فرآیند تدریس متمرکز باشد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!