
معاون صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی تاکید کرد:
نمایشگاه بانوان همدان سکوی جهش اقتصاد ملی
معاون صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی، نخستین نمایشگاه توانمندیهای بانوان استان همدان را فرصتی برای شناسایی و نمایش ظرفیتهای اقتصادی این قشر تاثیرگذار خواند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، نسرین بیاناتی در حاشیه نمایشگاه توانمندیهای بانوان همدان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، با اشاره به نقش ۵۰ درصدی بانوان در جمعیت و اقتصاد کشور و حتی جهان، هدف اصلی این نمایشگاه را شناسایی، شناخت و نمایش پتانسیلها و ظرفیتهای عظیم این قشر تاثیرگذار در عرصه اقتصاد عنوان کرد.
وی افزود: این نمایشگاه با همکاری دفتر زنان و خانواده استانداری و مشارکت ۱۴ دستگاه اجرایی استان برپا شده است.
معاون صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی از نقش پررنگ این سازمان در نمایشگاه خبر داد و گفت: سازمان جهاد کشاورزی به عنوان یکی از نهادهای کلیدی در اقتصاد و معیشت جامعه، با اختصاص ۱۵ غرفه و حضور ۳۵ بانوی کارآفرین، در این رویداد مشارکت فعالی داشت.
وی با بیان اینکه این غرفهها طیف وسیعی از مشاغل را از مشاغل خرد و خانگی و دستسازهای بانوان روستایی در مناطق دورافتاده تا نمایش فعالیتهای بانوان متخصص و کارآفرین در سطوح بالاتر در بر میگیرد.
بیاناتی در این خصوص به نمونههای شاخصی اشاره کرد: در این نمایشگاه شاهد حضور تنها بانوی تولیدکننده بذر کشور در زمینه بستهبندی و تولید بذر به عنوان یک کالای استراتژیک بودیم. همچنین، محققان برجسته در زمینه ژنتیک، تولیدکنندگان صنعتی صنایع غذایی، مدیران کارخانههای مواد غذایی، متخصصان کلینیکهای گیاه پزشکی و حتی صاحبان داروخانههای گیاه پزشکی در میان غرفهداران حضور دارتد.
وی افزود: این ترکیب از بانوان شاغل در سطوح بسیار پایین، متوسط و بالا در قالب همین ۱۵ غرفه و حدود ۳۵ شرکتکننده، گوشهای از توانمندیهای بانوان استان را به نمایش گذاشته است.
معاون صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه این نمایشگاه تنها گوشهای از ظرفیتهای بسیار خوب استان در حوزه بانوان را نشان داده است، به استقبال بینظیر از این رویداد اشاره کرد.
وی عنوان کرد: یکی از مزایای این نمایشگاه، رایگان بودن غرفهها برای بانوان شرکتکننده بود که همین امر موجب استقبال بسیار خوبی شد، به طوری که معتقدم دفتر زنان و خانواده استانداری، جهاد کشاورزی و سایر دستگاهها را برای سالهای آینده ترغیب خواهد کرد تا این نمایشگاه را در مساحت و با تعداد غرفههای بیشتری برگزار کنند.
بیاناتی همچنین از تقاضای بسیار بیشتر و توانمندتر برای حضور در نمایشگاه خبر داد و افزود: محدودیتهای زمانی و مکانی موجب شد تا تنها تعداد مشخصی از متقاضیان را دعوت کنیم، اما پتانسیل استان بسیار فراتر از این است.
وی با اشاره به نمونههای الهامبخش از بانوان کارآفرین، گفت: در میان شرکتکنندگان، بانویی را داریم که از یک شغل خانگی کوچک در یک روستای دورافتاده آغاز کرده و اکنون صاحب یکی از کارخانههای بزرگ تولید مواد غذایی شده است که این برای ما مایه افتخار است.
معاون صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی همچنین به بانوان خانهدار و مادرانی اشاره کرد که در کنار مسئولیتهای مقدس خود، در زمینههای مختلفی از تولید مصنوعات لیفی و سلولزی گرفته تا مواد غذایی دستساز و هدایای صنعتی فعالیت میکنند و محصولات خود را در این نمایشگاه به نمایش گذاشتهاند.
وی تأکید کرد: هدف اصلی از برگزاری این نمایشگاه، ایجاد فرصتی برای گردهمایی بانوان فعال در حوزههای فروش، معرفی کالا، برندینگ و حتی صادرات است تا بتوانند از تجربیات یکدیگر بهرهمند شوند.
بیاناتی با اشاره به حضور کانون زنان بازرگان و تولیدکنندگان روستایی در نمایشگاه، بر اهمیت شبکهسازیهای مفید تاکید کرد: اگر بتوانیم با قرار دادن همه اینها در کنار هم، شبکهسازیهای موثری انجام دهیم، میتوانیم گامهای بسیار موثری در تقویت عنصر اقتصاد برداریم که امروز دغدغه اصلی مردم کشور و حتی شاید بسیاری از کشورهای دنیا است. امیدواریم این نمایشگاه مفید فایده واقع شود.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!