حالت تاریک
Image
جمعه, 20 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
طرح حامین، توانمندسازی خانواده‌ها از درون
مسئول بانوان مجمع ملی خانواده خبر داد:

طرح حامین، توانمندسازی خانواده‌ها از درون

مسئول بانوان مجمع ملی خانواده از طرحی انقلابی با نام حامین خبر داد که با هدف توانمندسازی و هوشمندسازی خود زوجین، به تحکیم بنیان خانواده می‌پردازد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، فاطمه‌السادات رازقی ظهر امروز در مجمع ملی خانواده که در همدان برگزار شد از طرحی انقلابی با نام حامین خبر داد که با هدف توانمندسازی و هوشمندسازی خود زوجین، به تحکیم بنیان خانواده می‌پردازد خانواده را نه یک بخش الحاقی، بلکه هسته اصلی و هوشمند جامعه خواند و اظهار کرد: همه می‌دانیم خانواده مهم است، اما در چگونگی حمایت از آن اختلاف نظر داریم، ما در مجمع ملی خانواده، خانواده را مانند لمس فیل در تاریکی نمی‌بینیم، بلکه رویکردی علمی و مبنایی را دنبال می‌کنیم، حاکمیت باید بداند که خانواده صرفاً یک پیوست نیست؛ خودش یک موجودیت حیاتی است که سایر ابعاد جامعه به آن وابسته است.

مسئول بانوان مجمع ملی خانواده، سیاست‌گذاری‌های مقام معظم رهبری در سال ۹۵ را چراغ راه خود دانست و ابراز کرد: بیانات مقام معظم رهبری در حوزه خانواده، جامع‌ترین، دقیق‌ترین و کاربردی‌ترین راهنمایی‌ها را ارائه می‌دهد، مفاهیمی چون ازدواج موفق و آسان از دیدگاه ایشان، نشان‌دهنده اولویت موفقیت و پایداری بر صرفاً آسانی ازدواج است. این بینش، اساس کار ما در مجمع ملی خانواده برای تمرکز بر تحکیم خانواده است.

طرح حامین؛ رویکردی متفاوت برای توانمندسازی زوجین

رازقی با اشاره به آمارها و نیازهای جامعه، توضیح داد که طرح حامین بر هوشمندسازی و توانمندسازی خود زوجین متمرکز است. 

وی به آسیب‌های رویکردهای سنتی در مشاوره اشاره کرد و گفت: ما نباید افراد را وابسته به خودمان کنیم، هدف ما در حامین، فرهنگ‌سازی و تقویت توانایی‌های ذاتی زوجین است تا آنها خودشان بتوانند چالش‌های زندگی را مدیریت کنند و حتی به دیگران یاری رسانند. این طرح فراتر از گروه‌های محروم، همه زوجین، خصوصاً نخبگان را در بر می‌گیرد تا اثرگذاری آن چند برابر شود.

مسئول بانوان مجمع ملی خانواده با بیان اینکه طرح حامی شامل پنج رکن اصلی حمایت، آموزش غیرمستقیم، مشاوره، یاری‌گری و نجات بخشی است، تأکید کرد: آموزش‌ها تعاملی و فعال هستند و محتوا بر اساس سبک‌های مختلف یادگیری تهیه می‌شود. رازقی از همه متخصصان و دغدغه‌مندان حوزه خانواده دعوت کرد تا در این طرح ملی مشارکت کنند؛ ما در تولید محتوا، مشاوره، شناسایی زوجین و راه‌اندازی گروه‌های حامین، دست یاری به سوی شما دراز می‌کنیم. کار ما بر اساس اعتماد و رابطه قلبی است، نه اجبار و فراخوان.

وی در پایان با اشاره به اینکه با فراهم آوردن محتوای به‌روز، پشتیبانی مستمر، برگزاری اردوها و آموزش‌های حضوری، هدف ما پرورش زوجینی است که نه تنها زندگی موفقی داشته باشند، بلکه خودشان نیز بتوانند راهبر و حامی گروه‌های دیگر شوند، خاطرنشان کرد: طرح حامی، راهی برای ساختن آینده‌ای روشن‌تر برای خانواده‌های ایرانی است.

 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!