حالت تاریک
Image
یکشنبه, 18 خرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
تولید سالانه ۱۵۰ تن گلاب در شرکت صالحی‌
مدیرعامل شرکت اخوان صالحی‌پیمان مطرح کرد:

تولید سالانه ۱۵۰ تن گلاب در شرکت صالحی‌

مدیرعامل شرکت اخوان صالحی‌پیمان، با اشاره به تولید سالانه ۱۵۰ تن گلاب با خلوص بسیار بالا، بر کیفیت صادراتی این محصول تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، علی صالحی‌پیمان، عصر دیروز در حاشیه جشنواره گل و گلاب در جمع خبرنگاران با یادآوری آغاز فعالیت در سال ۱۳۶۹ با تولید سنتی خیارشور در فضایی ۲۰۰ متر مربعی، از رشد چشمگیر مجموعه تاکنون خبر داد.

وی بیان کرد: در سال جاری تولید ۲ هزار و ۵۰۰ تن خیارشور، ۵۰۰ تن زیتون، ۴۰۰ تن انواع ترشیجات، ۱۵۰ تن گلاب و ۲۰۰ تن انواع عرقیجات محقق شود. 

مدیرعامل شرکت اخوان صالحی‌پیمان با تاکید بر کیفیت بالای محصولات، به تولید سالانه ۱۵۰ تن گلاب و ۳ کیلو اسانس گل محمدی با خلوص بالا اشاره کرد که در صنعت عطرسازی نیز کاربرد دارد.

وی از استقبال محصولات این شرکت در کشورهای همسایه از جمله آذربایجان، ارمنستان و عراق خبر داد و گفت: در پاکستان نماینده رسمی دارند. 

صالحی‌پیمان همچنین از راه‌اندازی دفتر این شرکت در عمان در سال جاری و رایزنی برای ورود به بازار امارات خبر داد.

وی با اشاره به اینکه محصولات «اخوان صالحی‌پیمان» به صورت غیرمستقیم در کانادا و به طور نامنظم در کشورهای اروپایی نیز عرضه می‌شوند، عنوان کرد: در داخل کشور نیز، این شرکت بیش از ۲۵ نماینده مستقیم و ۵ نماینده و عامل فروش در شهرهای بزرگی مانند تهران، خراسان و تبریز دارد.

مدیرعامل شرکت اخوان صالحی‌پیمان در خصوص اشتغال‌زایی مجموعه با بیان اینکه در زمان برداشت گل محمدی، روزانه ۵۰۰ نفر نیروی انسانی برای برداشت ۲۷ هکتار گل لازم است و در طول سال نیز ۷ نفر نیروی دائمی برای نگهداری به کار گرفته می‌شوند، افزود: در مجموع ۷۰ نیروی مستقیم و حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ نفر در بخش‌های تولید مشغول به کار هستند.

وی به رویکرد ارگانیک مجموعه از سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت که به پیشنهاد یک شرکت همکار، در مزرعه از هیچ سم‌پاشی شیمیایی استفاده نمی‌کنند و پس از ۵ سال، مهر ارگانیک را برای گلاب دریافت خواهند کرد.

صالحی‌پیمان در راستای تکمیل زنجیره تامین، از توزیع بذر خیار و تأمین سیر در بین کشاورزان برای تولید ۱۵۰۰ تن خیار خبر داد و عنوان کرد: برنامه‌ریزی برای احداث ۸ هکتار گلخانه که نیازمند سرمایه‌گذاری خارج از شرکت است، در دستور کار قرار دارد.

وی هدف از برگزاری جشنواره گل و گلاب را برندسازی و معرفی توانمندی گردشگری مجموعه در زمینه برداشت گل محمدی دانست و به مشارکت مردم در برداشت گل در همدان به جای استفاده از اتباع بیگانه اشاره کرد و گفت که گل چیده‌شده به صورت نیم‌بها به مردم فروخته می‌شود و آنها شریک تجاری مجموعه می‌شوند.

مدیرعامل شرکت اخوان صالحی‌پیمان تاکید کرد: این شرکت رسالت اجتماعی خود را با «ایجاد فضایی شاد و شاد کردن مردم» دنبال می‌کند و به برگزاری برنامه‌های فرهنگی و هنری، یادواره شهدای هنرمند و برنامه‌های ویژه کودکان در جشنواره اشاره کرد. 

وی افزود: ۱۶ غرفه رایگان اقتصاد مقاومتی برای عرضه هنرهای دستی و محصولات از استان‌های مختلف در کنار جشنواره ایجاد شده است.

صالحی‌پیمان از استقبال گسترده از جشنواره خبر داد و گفت: روزانه بین سه هزار و ۵۰۰ تا هشت هزار نفر از آن بازدید کرده‌اند و پیش‌بینی می‌شود در روز آخر تعداد بازدیدکنندگان به بیش از ۱۰ هزار نفر برسد.

وی با اشاره به کیفیت برتر گل محمدی همدان به دلیل آب و هوا و خاک مرغوب، به چالش کمبود آب در همدان نیز اشاره کرد و ابراز کرد: به دلیل بحران آب، تمایل به کشت محصولاتی با درآمد بیشتر مانند سیب‌زمینی، سیر، خیار و هندوانه افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت اخوان صالحی‌پیمان به بررسی محصولات جایگزین اشاره کرد و گفت که بادام برای این شرکت ارزش افزوده بیشتری داشته است، اما امنیت نیز برای آنها از اهمیت بالایی برخوردار است. 

 وی همچنین به ظرفیت تولید گلاب در مجموعه اشاره کرد که سالن گلاب هر ۴ ساعت ۳ تن گل را تقطیر می‌کند.

 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!