وحید جلیلی با بیان اینکه در جامعه ما یک عده جریانات قلابی که ادعا دارند مسائل کشور را میدانند، صرفا بلد هستند x و y مسئله را مطرح کنند، گفت: صرفا” از مجهولات و نداشتهها حرف زدن هنر نیست چراکه هر کسی با هر سطح سواد و میزان اطلاعاتی میتواند نابسامانیها و مشکلات را ببیند، هنر آن است که داشتهها را ببینیم.
به گزارش عصر همدان ، وحید جلیلی مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی بوعلیسینا در اختتامیه رویداد “پیشگام استان همدان، که در مجتمع فرهنگی ابن سینا حضور گروههای شرکت کننده و مسولان برگزار شد، با بیان اینکه اساس کار رویداد پیشگام بر اساس مسئله بنیان نهاده شده، اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که ما در سطح جامعه داریم، مسئله بی مسئلهگی است و آدمهای بیمسئله معمولا” مسئلهدار میشوند یعنی اگر افراد احساس مسئولیت نکنند، از مسئولیت ساقط میشوند.
وی ادامه داد: اگر افرادی از مسئولیت ساقط شده و توجهی به مسائل و مشکلات پیرامون خود نداشته و در مسائل شخصی خود غرق شوند، معلوم نیست چه آینده ای در انتظارشان باشد.
مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی بوعلیسینا با اشاره به تعبیری در قرآن، گفت: خداوند میفرماید که ما این همه پیغمبر فرستاده و قرآن نازل کردیم، همه برای این بود که خیزش فراگیر همگانی در جامعه شکل بگیرد و همه از حقوق دیگران دفاع کنند، لذا امیدواریم این حرکت و رویداد پیشگام چنین مفهوم ملکوتی داشته باشد.
وی با بیان اینکه اهمیت مسائل حل شده ما آنقدر اهمیتش کمتر از مسائل حل نشده نیست، گفت: این جامعه کلی مسائل حل شده دارد که ارزش دارد به آنها هم فکر کنیم.
جلیلی با اشاره به تعریفی از مسئله، تصریح کرد: در جامعه ما یک عده جریانات قلابی که ادعا دارند مسائل کشور را میدانند، صرفا بلد هستند x و y مسئله را مطرح کنند، از نابسامانی و بحرانها سخن میگویند و اسم آن را طرح مسئله میگذارند در حالی که این با تعریف ابتدایی مسئله همخوانی ندارد و متفاوت است، مسئله زمانی شکل میگرد که ما داشته و نداشته را کنار هم ببینیم.
وی گفت: صرفا” از مجهولات و نداشتهها حرف زدن هنر نیست چراکه هر کسی با هر سطح سواد و میزان اطلاعاتی میتواند نابسامانیها و مشکلات و مسائل را ببیند.
مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی بوعلیسینا گفت: در طرح مسئله امروز ظرف داشته و نداشتهها، امکانات و قابلیتها مهم است و هنر باید این باشد که بتوانید داشتهها را ببینید.
وی با بیان اینکه خود مسائل حل شده بخشی از داشتههای ماست، گفت: وقتی ما به مسائل حل شده توجه کنیم، هم امید و آمادگی روحی ما به سمت حل مسائل حل نشده بیشتر میشود و هم داشتههایی که با آنها مجهولات را بدست میآوریم.
جلیلی با تأکید بر اینکه یکی از مسائلی که باید در کنار این رویدادها به آن پرداخته شود، روایت مسائل حل شده است، گفت: در این زمینه هم گذشته تاریخی ما پر است از مسائل های حل شده، به گونه ای که ما در شرایطی امکاناتمان کمتر از امروز بود و مشکلاتمان سخت تر و باید بررسی کنیم که چگونه آن نسل توانستند بر آن مسائل فائق بیایند و مشکلات بزرگ را حل کنند، حتما انتقال آن نگرش و دیدگاهها به جوانان امروز در حل مسئله کمک میکند.
وی با تأکید بر اینکه شاید نیاز نباشد ما به سمت مسائل پیچیده تر برویم، گفت: خواهران حضور بیشتری در این رویداد داشتند و میتوانستند بیشتر روی مسائل فرهنگی، خانواده، فساد کار بپردازند.
مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی بوعلیسینا با بیان اینکه در مسئله یابی باید به دنبال مسائل حاد نباشیم و از مسایل کوچک شروع کنیم، تأکید کرد: شما صرفا نباید با انتخاب یک مسئله و مشکل باری از دوش امام جمعه ، استاندارد ، مسئولان ادارات برادرید، چراکه آنان امکانات دارند و بروند فکر کنند، اما بیشتر سراغ مسائل بروید که متولی ندارد.
وی با انتقاد از بی عدالتی رسانه ای در پرداختن به موضوع رویداد بزرگی چون پیشگام، گفت: اقدام چند جوان در یک رویداد برای بررسی مسائل، مشکلات و چالشهای یک استان کار با ارزشی است که کمتر در دید رسانه گنجیده و برجسته سازی شده که جای انتقاد دارد.
جلیلی با بیان اینکه رسانهها به خصوص رسانه صدا و سیما حرفه ای عمل نمیکند، گفت: موضوع رویداد پیشگام یک ارزش خبری بالایی دارد که میتواند انگیزه ای برای جوانان شود.
انتهای پیام/ن