فاطمه آروانه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با بیان اینکه تفاهمنامهای با هدف محرومیتزدایی مستضعفان در بخشهایی که محرومیت وجود دارد با همکاری بنیاد علوی ایجاد شده است، گفت: این تفاهمنامه در سالهای گذشته منجر به اشتغال و تسهیلات منجر به اشتغال افراد زیادی شد و حالا برای سومین مرحله به همت بنیاد علوی عقد شد.
وی با اشاره به اینکه طبق این تفاهمنامه اداره کل فنی و حرفهای، آموزش و مهارت را در مناطق محروم و روستایی ارائه میدهد، افزود: افراد با کسب گواهی میتوانند برای کسب تسهیلات تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان به بانک مراجعه کنند.
معاون پژوهش و برنامهریزی اداره کل فنی و حرفهای استان همدان ادامه داد: این تفاهمنامه شامل آقایان و خانمهایی میشود که در دورهها شرکت و موفق به کسب مدرک شوند و شرایط دریافت تسهیلات از نظر سنی را دارا باشند.
آروانه با بیان اینکه آموزش مهارتها براساس نیاز بومی مناطق است، گفت: مثلادبرخی مناطق مستعد کشاورزی هستند و سعی کردیم در حوزه کشاورزی و گیاهان دارویی آموزش ارائه دهیم و در برخی مناطق صنایع دستی مثل چرم، پوشاک و اقلام وابسته به شرایط بومی منطقه مد نظر است.
وی با اشاره به اینکه در سال های گذشته چنین طرحهایی اجرا شده اما در حوزه آموزش مهارتی از سال جاری پیگیری شده است، تصریح کرد: حالا به دنبال معرفی افرادی هستیم که توانایی ایجاد اشتغال دارند و این کار با همکاری بنیاد علوی انجام میشود.
معاون پژوهش و برنامهریزی اداره کل فنی و حرفهای استان همدان خاطرنشان کرد: تولید کنندگان روستاییان هستند و با توجه به منطقه و پتانسیلهایی که در روستا شاهد هستیم چنین طرحهایی کمک بزرگی در ایجاد اشتغال پایدار در روستا میکند.
آروانه در پایان با بیان اینکه موضوع مهاجرت معکوس نیز در این باره اهمیت دارد، گفت: با ایجاد اشتغال در روستا میتوان جلوی مهاجرت روستاییان به شهر را گرفت و سرمایهگذاری مثبت را به روستاها برد.
انتهای پیام/ سع