• امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
5
در نشست دانشجویی مطرح شد؛

 لزوم تشکیل قرارگاه مسکن در همدان

  • کد خبر : 226139
  • 02 آبان 1403 - 9:20
 لزوم تشکیل قرارگاه مسکن در همدان
 نماینده سابق مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: در همدان چالش مسکن وجود دارد و باید قرارگاه مسکن تشکیل شود و به عنوان یک پنجره واحد عمل کند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»؛ حجت‌الاسلام احمد‌حسین فلاحی در نشست دانشجویی چالش‌ها و ظرفیت‌های استان همدان که در دانشگاه بوعلی‌سینا همدان برگزار شد، با بیان اینکه در سال‌های اخیر چالش زمین در همدان بحث تکراری است، اظهار کرد: در همدان نگاه کارشناسی‌ شده وجود ندارد، یک نفر تصمیم بگیرد اجرایی می‌شود.
وی با اشاره به اینکه احداث پل‌های میدان‌بار، چراغ قرمز و فرهنگیان در همدان برای رفع والش ترافیک غرب کشور احداث شده که از بودجه شهر تأمین شده‌است، گفت: این پروژه‌ها ملی بوده و باید از بودجه ملی صرف ساخت آن می‌شده در حالی که از عوارض و مالیات اخذ شده از مردم هزینه شده است که به دلیل سوء‌مدیریت در شهر اتفاق افتاده‌است.
نماینده سابق مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همدان بر خلاف کل کشور سیاست پهلوی دقیق‌تر اجرا می‌شده و بر این معتقد بودن که ۷۰ درصد شهرنشین و ۳۰ درصد روستانشین باشند که روند سال پیش مرکز آمار اعلام کرد ۳۰ درصد روستانشین و ۷۰ درصد شهرنشین داریم اما در شهر همدان ۸۵ درصد شهرنشین و ۱۵ درصد روستانشین داریم، تصریح کرد: به دلیل تأمین نشدن زیرساخت‌ها روستاها از بین رفتند.
وی در حال حاضر روستاهایی را در فامنین داریم که آب لوله‌کشی نداریم و از آب سرچشمه برای شست‌و‌شو استفاده می‌کنند، گفت: در برخی شهرستان‌ها مانند کبودراهنگ این چالش را نداریم و ۳۰ درصد شهرنشین و ۷۰ درصد روستانشین هستند.
فلاحی با بیان اینکه ما هیچ کار نشدنی در این کشور نداریم، عنوان کرد: استفاده از سرمایه‌گذار بیرونی یکی از راه‌کارهای رفع مشکل مسکن در همدان است.
وی با تأکید بر اینکه برای حل مشکل مسکن نیاز به اصلاح نگاه حکمرانی و کارشناسی داریم، افزود: استفاده از ظرفیت‌های بیرونی و اجرای قوانین مسکن از جمله شناسایی خانه‌های خالی، اجرای قانون جهش تولید مسکن و از دیگر راهکارهای حل مشکل مسکن در همدان است.
نماینده سابق مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در شهر همدان ۲۶ هزار پرونده تکمیل شده مسکن ملی داریم که تا کنون واحدی تحویل نشده‌‎است، گفت: مسکن‌هایی که افتتاح شد ربطی به مسکن ملی نداشت آن‌ها توسط بنیاد مسکن تکمیل و تحویل شد.
وی با بیان اینکه اگر مدیر یا دستگاه اجرایی در انجام وظیفه خود کوتاهی می‌کند باید از او مطالبه‌گری و به مناظره دعوت کرد، ابراز کرد: در همدان فرهنگ مطالبه‌گری وجود ندارد، مدیری که ناکارآمد است صلاحیت ماندن ندارد.
فلاحی با اشاره به اینکه در وزارتخانه قرارگاه مسکن تشکیل شده‌بود که خوب پیش می‌رفتند، ابراز کرد: در همدان که چالش مسکن وجود دارد باید قرارگاه مسکن تشکیل شود و به عنوان یک پنجره واحد عمل کند.
وی با بیان اینکه قانون شورای هماهنگی دستگاه نظارتی فقط در تهران اجرا و در برخی استان‌ها کمتر انجام می‌شود، تصریح کرد: این شورا مرکب است دیوان محاسبات، سازمان اطلاعات، سازمان بارزسی و دادستان ضمن بررسی خطای مسئولین در کار آن‌ها تسریع می‌کنند.
نماینده سابق مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه شورای هماهنگی دستگاه نظارتی نقش تشخیص مصلحت نظام در استان‌ها را دارد و بن‌بست‌ها را حل کند، مطرح کرد: با وجود این قوانین در مسائل اجرایی کشور بن بست وجود ندارد اما مدیر ارشد استان نباید اجازه دهد این مشکلات به بحران برسد.
وی با بیان اینکه دولت به مسئولی که در رأس استان قرار می‌دهد اعتماد دارد، من حاضر هستم چالش‌ها و ظرفیت استان را در اختیار استاندار جدید قرار دهم، یادآور شد: از ۲۶ هزار مسکن که زمین آن فراهم شده است فقط ۳ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن در حال ساخت است که اگر از ظرفیت سرمایه‌گذار استفاده می‌شد امروز این آمار بیشتر بود.
امیرحسین رهبر عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا همدان نیز در ادامه با بیان اینکه ۷۰ درصد چالش مسکن به بانک مرکزی برمی‌گردد، اظهار کرد: وابستگی به خلق پول بدون پشتوانه و وابسته به تورم دورنمای روشنی برای صاحب‌خانه شدن مردم نشان نمی‌دهد.
وی با اشاره به اینکه هر راهکاری که بتواند تورم را کاهش دهد بالطبع می‌تواند ۷۰ درصد مشکل مردم را هم حل کند، گفت: مشکل تولید مسکن با به کارگیری تحلیل روندها نوظهور و استفاده از سرمایه‌گذار کمتر می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا همدان با تأکید بر اینکه در رفع مشکل تورم باید سیستم بودجه‌ریزی اصلاح شود، تصریح کرد: نماینده مجلس باید پروژه‌های تورم‌زا و پروژه‌هایی که ناترازی بودجه را در پی‌دارد را وارد بودجه نکند.

وی با بیان اینکه مردم شهرستان ها در مقام انتخاب به وعده‌هایی رأی می‌دهند که با سیستم حکمرانی ما سازگار نیست، افزود: نماینده‌ای که رأی می‌آورد به دنبال پیگیری آن وعده‌ها است که به انحراف کلی بودجه می‌شود.
رهبر با تأکید بر اینکه راهکار آگاه سازی مردم است و باید آگاهانه انتخاب کنند، نماینده مجلس وابسته رأی مردم است، خاطرنشان کرد: دانشگاهیان باید چالش‌ها را بشناسند و پیگیری و مطالبه کنند.
لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=226139

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

13 + ده =