معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: صنایع دستی و هنرهای دستی نقش مهمی در مبحث اشتغال و ارزآوری در سال رونق تولید دارند
به گزارش عصر همدان، پویا محمویان شامگاه گذشته در آیین اختتامیه سومین جشنواره مبل و منبت ملایر در بوستان سیفیه این شهر نقش صنایع دستی و هنرهای سنتی را در سال رونق تولید بسیار اساسی دانست و بیان کرد: در سال رونق تولید صنایع دستی و هنرهای دستی نقش مهمی در مبحث اشتغال و ارزآوری و در حوزه ترویج مسائل فرهنگی و هنر این کشور ایفا می کند.
وی با اشاره به روند جهانی شدن مبل منبت ملایر اظهار داشت: علت اصلی حضورم در شهر ملایر بررسی روند پرونده جهانی شدن شهر ملایر است.
محمودیان به روند ثبت ملی منبت ملایر اشاره کرد و افزود: پس از اینکه در دومین شورای راهبردی معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، شهر ملایر به عنوان شهر ملی مبل منبت انتخاب شد عزم تمامی مسئولین شهری و نمایندگان ملایر در مجلس شورای اسلامی و هنرمندان بر جهانی شدن این شهر بود.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: جهانی شدن این شهر را جهانی مسلتزم داشتن یک سری زیرساخت ها در این ملایر بود که بعد از آخرین بازدید شاهد تحول و اتفاقات خوشایندی در حوزه مبل منبت بودم.
وی گفت: ایران با داشتن ۸ شهر و ۲ روستای جهانی بر سکوی ابتدای دنیا تکیه زده است و ایران در ثبت شهر ها و روستاهای جهانی رتبه یک را به خودش اختصاص داده است.
وی تاکید کرد: امید است بتوانیم با ثبت های شهر های جهانی دیگر اقتدار ایران اسلامی را در حوزه صنایع دستی و هنر های سنتی حفظ کنیم و امید است در آینده نه جندان دور شاهد خبر جهانی شدن مبل منبت ملایر باشیم.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور به اثرگذاری ثبت ملی منبت در ملایر اشاره کرد و گفت: زمانی که ملایر به عنوان شهر ملی منبت انتخاب شد دوباره دیده شد و به آن هویت داده شد و داشته ای مثل مبل منبت که از نظر جوانان شهر خیلی به عنوان سرمایه به حساب نمی آمد امروز نقشی مهم در این شهر دارد.
وی گفت: ملی شدن ها و جهانی شدن ها گامی در راستای برند سازی است.
انتهای پیام/