میلاد ذهبی در گفتگو با خبرنگار سلامت پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان» با اشاره به خواص بینظیر گیاه نسترن، گفت: گیاه نسترن از خانواده گل رُز و یا گل محمدی است که به آن نسترن یا گل رُز وحشی نیز میگویند.
وی با اشاره به اینکه گیاه نسترن در طبیعت اطرافمان وجود دارد، افزود: این گیاه دارای میوههایی است که قسمت اصلی گیاه نسترن هستند و کاربرد دارویی دارند.
کارشناس گیاهان دارویی ادامه داد: در اصل تهمانده کلاله نسترن که قرمز رنگ است قسمت اصلی گیاه بوده و اگر به صورت دمنوش مصرف شود دارای طعمی ترش مزه است.
ذهبی با بیان اینکه این گیاه دارای ویتامین ث بالایی است، عنوان کرد: یکبار مصرف کردن این دمنوش برابری میکند با خوردن چند پرتقال در نتیجه برای بدن بسیار مفید است.
وی با تأکید بر اینکه افرادی که حساسیت و آلرژی فصلی دارند باید از خوردن این گیاه بپرهیزند، گفت: مصرف گیاه نسترن باید زیر نظر پزشک باشد و اگر فردی با مصرف آن دچار خارش گلو، سرفه و عطسه شد باید مصرف را قطع کند.
کارشناس گیاهان دارویی با اشاره به اینکه مصرف گیاه نسترن برای مادران شیرده و باردار مجاز نیست، افزود: همچنین کودکان زیر هفت سال نیز نباید از این دمنوش گیاهی استفاده کنند.
ذهبی با بیان اینکه در مجموع هفتهای یک الی ۲ مرتبه میشود از این دمنوش استفاده کرد، تصریح کرد: مصرف بیشتر دمنوش باید با نظر پزشک یا مشاور تخصصی باشد.
وی خاطرنشان کرد: این گیاه برای افرادی که زیاد سرما میخورند و یا سیستم ایمنی ضعیفی دارند بسیار مفید است و در بهبود آنفولانزا نیز تأثیر دارد.
کارشناس گیاهان دارویی در پایان گفت: بهتر است که دانههای گیاه نسترن را به صورت سالم دَم کنید و از شکستن آن هنگام دَم کردن بپرهیزید چراکه داخل این دانه پرههایی وجود دارد که موجب حساسیت میشود.
انتهای خبر/ سع