• امروز : سه شنبه - ۱ خرداد - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 21 May - 2024
2
به برکت انقلاب رقم خورد؛

گازرسانی به گلخانه‌ها، سکوی رشد تولید استان همدان

  • کد خبر : 211102
  • 23 بهمن 1402 - 10:28
گازرسانی به گلخانه‌ها، سکوی رشد تولید استان همدان
امروزه یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه صنعت، گازرسانی به بخش صنایع تولیدی از جمله گلخانه‌ها می‌باشد که استان همدان در این زمینه در کشور پیشتاز است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»؛ انجام خدمات گازرسانی یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی بوده که به دلیل پاک و ارزان بودن جایگاه خاص و ویژه‌ای در کشور به خود اختصاص داده است.

باتوجه به اهمیت فراورده گاز، صنعت گاز نقش بسزایی در کاهش مخاطرات زیست محیطی و آسیب‌های ناشی از آن در این حوزه خواهد داشت.

*تا قبل از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تنها ۱۱ شهر و روستا در کشور از نعمت گاز بهره‌مند بودند

بعد از شکل‌گیری شرکت ملی گاز در ایران و با نگاه راهبردی به این انرژی، تا سال ۵۷ تنها هشت شهر و سه روستا در سطح کشور و در قالب ۵۱ هزار خانوار تحت پوشش گاز طبیعی قرار داشتند که امروز به برکت انقلاب اسلامی نقاط بسیار معدودی در کشور از این نعمت الهی بی‌بهره مانده‌اند که عزم و اراده دولت خدمتگزار ارائه خدمت به اقصی نقاط کشور می‌باشد.

حال با گذشت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی فرصتی شد تا به این دستاورد بزرگ در استان همدان به عنوان استانی سردسیر و کوهستانی کشور پرداخته شود چراکه با تأسیس شرکت گاز در این استان روند گازرسانی در آن شتاب گرفته و از دهه ۶۰ تاکنون مجموعاً تمام شهرهای استان از این نعمت خدادادی بهره‌مند شده‌اند.

*۳۳ شهر استان همدان گاز دارند

در این زمینه مدیرعامل شرکت گاز استان همدان در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با اشاره به تأسیس شرکت گاز استان همدان، گفت: از زمان تأسیس این شرکت در این استان تاکنون تعداد ۴۶۲ هزار و ۶۱۲ خانوار شهری و ۲۲۹ هزار و ۲۵۳ خانوار روستایی از نعمت گاز برخوردار شده‌اند که میزان بهره‌مندی بیش از ۶۹۰ هزار خانوار می‌باشد.

مجید الهیاری با بیان اینکه از هزار و ۷۲ روستای استان همدان هزار و ۴۷ روستا گازدار هستند، افزود: البته گازرسانی به سه روستا نیز در دست اجرا و یک روستا نیز در مرحله انتخاب پیمانکار می‌باشد که به این ترتیب ۹۹٫۹ درصد خانوارهای روستایی استان از نعمت گاز بهره‌‌مند می‌باشند.

*رفع محرومیت با شبکه‌گذاری دو برابری گاز در روستاها

وی تصریح کرد: شرکت گاز در این استان در حوزه شبکه‌گذاری و نصب انشعابات شهری و روستایی به میزان ۱۰ هزار و ۱۳۲ کیلومتر شبکه‌گذاری و ۳۳۲ هزار و ۴۳۱ انشعاب هم نصب کرده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با اشاره به اینکه در طول این سال‌ها ۳ هزار و ۶۳۳ کیلومتر شبکه‌گذاری شهری و همچنین ۶ هزار و ۴۹۹ کیلومتر شبکه‌گذاری در روستاها از ابتدای تأسیس این شرکت انجام شده، خاطرنشان کرد: این مهم نشان از دو برابر بودن مقدار شبکه‌گذاری در روستاها و اهمیت این شرکت به عدالت اجتماعی و بسط رفاه نسبی روستاها دارد.

*استان همدان بیش از ۶۲۴ هزار مشترک گاز با تعرفه خانگی دارد

وی با اشاره به انجام اشتراک‌پذیری بیش از ۶۷۸ هزار مورد در استان همدان از ابتدای تأسیس این شرکت، گفت: این استان تعداد ۴۴۷ هزار و ۹۹۳ اشتراک شهری و ۲۳۰ هزار و ۵۲ اشتراک روستایی دارد.

الهیاری اذعان کرد: می‌توان گفت امروز شرکت گاز استان همدان با افتخار در حوزه آموزشی نزدیک به سه هزار و ۵۰۰ مشترک، در حوزه تجاری ۳۹ هزار مشترک، ۴۹ جایگاه گاز، نزدیک به ۴ هزار و ۳۰۰ مشترک صنعتی، چهار هزار و ۴۰۰ مشترک عمومی، دو هزار و ۵۰۰ مشترک مذهبی و پنج نیروگاه و به ۶۲۵ هزار مشترک خانگی خدمات جانبی ارائه می‌دهد.

وی افزود: برای انجام خدمات گازرسانی ایمن و مستمر به تمامی مشترکان گاز در سطح استان، هزار و ۵۳۳ ایستگاه گاز فعال است.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان خاطرنشان کرد: بعداز انقلاب صنعت گاز در توسعه زیرساخت‌های اقتصادی استان تأثیر بسزایی داشته که در این زمینه چهار هزار و ۲۲۶ مشترک صنعتی با استفاده از گاز به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

* گاز که به گلخانه‌های استان همدان رسید، قطب کشور شد

الهیاری در ادامه عنوان کرد: وجود گاز در بخش صنایع علاوه بر اینکه به دلیل صرفه اقتصادی آن می‌تواند سبب افزایش تولید در بخش‌های مختلف صنعت، کشاورزی باشد، افزود: امروز استان همدان به واسطه وجود و فراوانی شهرک‌های گلخانه‌ای به عنوان یکی از قطب‌های گلخانه‌ای کشورمطرح و و این مهم بدون بهره‌مندی از گاز به عنوان یک زیرساخت بسیار با اهمیت میسر نمی‌گردید.

انتهای خبر/ن

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=211102
  • دیدگاه‌ها برای گازرسانی به گلخانه‌ها، سکوی رشد تولید استان همدان بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.