علی عابدی گفت: رشد صنعت تجهیزات پزشکی در کشور سبک زندگی افراد معلول را تغییر می دهد.
به گزارش عصر همدان، علی عابدی طراح دست مصنوعی و مخترع همدانی، متولد ۱۳۷۰ و دانشجوی رشته مهندسی پزشکی در شهر همدان است که طراحی دست مصنوعی برای بیماران ام اس را انجام می دهد.
عابدی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: رشته مهندسی پزشکی یک رشته نوظهوری است و زمان می برد تا صنعت آن در کشور جا بیافتد.
وی ادامه داد: استان همدان این رشته را در مقطع کارشناسی فقط دانشگاه صنعتی همدان دارد و از امسال مقطع ارشد هم اضافه شده است.
نخبه همدانی افزود: شاخه فعالیت این رشته درچند بخش است که بخش روتین آن خرید و فروش تجهیزات است که سود خوبی هم دارد و بخش دوم کارهای پژوهشی و تحقیقاتی است که روی روش یک بیماری کار می کنیم و می تواند در حوزه نرم افزار یا سخت افزار باشد که کار توانبخشی یک بیماری را انجام دهد.
عابدی عنوان کرد: تمام تجهیزاتی که در بیمارستانها هستند همه در حوزه تجهیزات پزشکی قرار می گیرند.
دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: کسانی که در مهندسی پزشکی فعالیت می کنند با شناسایی مشکل بیمار راه حل آن را ارائه می دهند.
وی تاکید کرد: از دوران جوانی به این رشته علاقه داشتم و هم اکنون در دانشگاه علوم پزشکی تهران تحصیل می کنم.
عابدی افزود: گردش مالی در این حوزه بسیار زیاد است و سالانه در کشورهای مختلف و ایران حتی از گردش مالی از حوزه ساخت و ساز هم بیشتر است
چرا که وسایل مصرفی هستند و مدام متقاضی دارد.
این نخبه همدانی اظهار داشت : یکی از بیماری هایی که شیوع زیادی دارد و بیماری فوق العاده سختی است و بصورت مشخص ریشه دقیقی ندارند و فقط آنچه که واضح و مشخص است سیستم مرکزی عصبی آسیب می بیند و سیستم عصبی سرعت انتقال حرکت عصبی اش طول می کشد.
وی ادامه داد: دستگاهی که در این زمینه ساخته شده کار توانبخشی بیماران ام اس را بدون تزریق دارو انجام می دهد.
عابدی عنوان کرد: در مسیر تولید جوانان با مشکلات زیادی مواجه اند و همین طور شرکت های نوبنیان نیز دچار مشکل هستند.
جوان همدانی گفت:تسهیلات به سختی داده می شود و امکاناتی که وجود دارد و در اختیار تولید کننده قرار نمی دهند.
وی تاکید کرد: سود در خرید و فروش تجهیزات پزشکی است و خیلی از مافیای تجهیزات پزشکی اجازه نمیدهند این صنعت در کشور جان بگیرد.
طراح همدانی گفت:دست مصنوعی طراحی شده که برای افراد معلول و ام اس پارکینسون و سکته معزی که مشکل تحرک دست دارند استفاده می شود و این دست عمل حرکتی را شناسایی می کند و به بیماران کمک می کند تا راحت تر دست خود را تکان دهند و در نهایت سبک زندگی افراد معلول با این تجهیزات بهتر می شود.
انتهای پیام/آ