رئیس کل دادگستری استان همدان گفت: با فعالیت کمیته معتذرین ۱۰ هزار و ۲۴۴ پرونده به مصالحه ختم شد که در نهایت شاکیان از ۶۶ میلیارد و ۵۸۱ میلیون تومان خود گذشتند و بیش از ۲۸ میلیارد تومان نیز از نظر جنبه عمومی جرم بخشوده شد.
به گزارش عصرهمدان، محمدرضا عدالتخواه در دیدار با امام جمعه و نماینده ولی فقیه در همدان، گفت: سال گذشته سه هزار پرونده تغییرکاربری تعیین تکلیف شد و شاهد کاهش پرونده در این حوزه بودیم.
وی اظهار کرد: برای اقدامات و عملکرد مجموعه های قضائی سراسر استان برنامه کمی محور و کیفی محور را طرح ریزی کردیم که در روند رسیدگی به پرونده ها اثربخش بوده است.
رئیس کل دادگستری استان همدان با بیان اینکه دستگاه قضایی استان ۴ رتبه برتر کشوری در شاخصه های مختلف کسب کرده، گفت: حوزه های اتقان و استحکام آراء، تعداد معفوین، میزان صلح و سازش و در رعایت توزان پرونده های وارده و متومه جزء این رتبه هاست.
عدالتخواه از فعالیت موثر طرح های مبتکرانه دستگاه قضایی همدان از جمله ستاد تالیف قلوب خبر داد و اعلام کرد: با فعالیت این ستاد شاهد ختم به مصالحه شدن ۴۴ پرونده قتل عمد بودیم.
وی افزود: با فعالیت کمیته معتذرین نیز ۱۰ هزار و ۲۴۴ پرونده به مصالحه ختم شد که در نهایت شاکیان از ۶۶ میلیارد و ۵۸۱ میلیون تومان خود گذشتند و بیش از ۲۸ میلیارد تومان از نظر جنبه عمومی جرم بخشوده شد.
وی ادامه داد: با پیگیری های انجام شده برای ۹۹ درصد از اراضی ملی و دولتی به مساحت ۶۹۰ هزار و ۵۹۸ هکتار سند ثبت شده است.
حجت الاسلام حبیب الله شعبانی امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان نیز با اشاره به ویژگی های شخصیتی شهید بهشتی، گفت: این شهید بزرگوار، مدیر برجسته و توانمندی بود و بزرگان انقلاب بر این مطلب اذعان دارند.
وی در ادامه اظهار کرد: اگر قرار باشد عدالت در جامعه اقامه شود باید عدل اقامه شود.
نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: قیام، ایستادن ظاهری نیست و حالت آمادگی تمام است، چنانچه بخشی از قیام اقتدار است و اگر دستگاه قضا اقتدار داشته باشد در برابر فساد هیچ گاه کوتاه نمی آید.
ا
مام جمعه همدان با اشاره به فعالیت های موفق قوه قضایی در سال های اخیر؛ عنوان کرد: باید مردم ببینند که با فساد برخورد می شود و باید نتیجه دادرسی این گونه پرونده ها برای مردم مشخص شود.
حجت الاسلام شعبانی همچنین افزود: یکی از مصادیق عدالت این است که حق مطالبه گر در اسرع وقت به آن بازگردد.
وی ادامه داد: برگزاری دوره های اخلاقی می تواند سبب ساز ارتقاء بیشتر مجموع قضات و مسئولان شود، چرا که همه ما هر لحظه به تذکر و مباحث اخلاقی نیازمند هستیم.
انتهای پیام/ز