اکبر دیزچیان گفت: به جای آنکه بازاریان و اتحادیه ها تعیین کننده قیمت خودروها باشند، دلالان بازار خودرو را به دست گرفته اند.
به گزارش عصر همدان، اقتصاد یک کشور نقش اساسی در قدرت تجارت، دیپلماسی و ارتباط با سایر کشور های منطقه دارد. اقتصاد کلان به کارایی، ساختار، رفتار و تصمیمگیری اقتصاد در مقیاس ملی، منطقهای و جهانی گفته میشود.
در این بین اقتصاد خرد به چگونگی تعامل بین خریداران و مصرفکنندگان و عوامل مؤثر در انتخاب خریداران میپردازد. به زبان دیگر الگوی عرضه و تقاضا برای کالاها و خدمات و همچنین تعیین قیمت عرضه در بازارهای خاص توجه دارد.
متاسفانه چند ماهی است اقتصاد خرد در بازار دستمایه سرمایه داران شده که حاصل آن تورم روز افزون جدای از مبحث تحریم کشور شده است.
با پایین آمدن سود بانکی سپرده ها و خروج سیل سرمایه از نظام بانکی، این حجم انبوه سرگردان در سایه بی تدبیری و بی برنامگی سرازیر بازار در قسمت های مختلف شد. مدتی در صنف مسکن، ارز و طلا و بعد از آن با تشویق مردم به سوی بازار بورس سعی در جمع آوری سرمایه مردمی شد.
بورسی که خارج از توان تخصصی و سواد خیل عظیم مردم بود. سرمایه گذاران وقتی بازار بورس را متشنج و رو به سقوط دیدن تغییر رویه داده و به سمت بازار خوردرو روی آوردند و با توجه به تعداد محدود تولید خودرو در کشور و واردات ضعیف و قطره چکانی نتیجه ای جز افزایش شدید و دوبرابری قیمت ها نداشت.
در همین زمینه اکبر دیزچیان رئیس هیئت مدیره اتحادیه صنف نمایشگاه داران اتومبیل شهرستان همدان در گفتگو با عصر همدان با بیان اینکه شفافیت در بازار خودرو وجود ندارد گفت: ورود مردم به بازار خودرو به عنوان شغل دوم و کسب درآمد بیشتر یا تبدیل نقدینگی به کالا بخاطر تورم شدید در جامعه و جلوگیری از کاهش ارزش اقتصاد و دارایی خانواده رشته کار را از دست بازاریان و فعالان این بازار گرفته است.
وی با بیان اینکه دلال ها بازار خودرو را تسخیر کرده اند افزود: به جای آنکه بازاریان و اتحادیه ها تعیین کننده قیمت ها باشند دلالان بازار خودرو را به دست گرفته اند.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه صنف نمایشگاه داران اتومبیل شهرستان همدان افزود: قیمت خودرو وقتی شفاف و واقعی می شود که خرید و فروش آن قابل پیگیری و با کنترل در دستگاه های دولتی و مالیاتی باشد و خودرو صرفا یک وسیله برای استفاده شخصی و نه سرمایه گذاری و افزایش دارایی باشد.
انتهای پیام/ط