• امروز : پنجشنبه, ۲ اسفند , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 20 February - 2025
0
مدیرعامل مرکز جامع تحکیم خانواده استان همدان عنوان کرد:

اقتصاد عامل تاثیرگذار در تاخیر ازدواج جوان‌ها

  • کد خبر : 236137
  • 29 بهمن 1403 - 8:18
اقتصاد عامل تاثیرگذار در تاخیر ازدواج جوان‌ها
مدیرعامل مرکز جامع تحکیم خانواده استان همدان گفت: یکی از دلایلی که باعث می‌شود آمار ازدواج ما به‌شدت پائین برود موضوعات اقتصادی است که خیلی هم مشهود است و افراد در حال حاضر خیلی به این مسئله توجه دارند.

علی‌اکبر کامرانی‌صالح در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان» با بیان اینکه در امر تاخیر در ازدواج جوانان  چند علت تاثیرگذار است گفت: در امر ازدواج باید بررسی کنیم ببینیم که آیا جوان‌ترها کلاً ازدواج را کنار گذاشته‌اند یا در انجام آن تاخیر دارند؟ که در حال حاضر با دو عامل تاخیر در ازدواج و تجرد قطعی مواجه شده‌ایم.

مدیرعامل مرکز جامع تحکیم خانواده استان همدان ادامه داد: یعنی یک تعداد از جوان‌ها به‌ سمت تجرد قطعی رفته که آمارشان نیز روز‌به‌روز در حال بالا رفتن است، یک تعداد هم می‌گویند فعلاً برای ازدواج و تشکیل خانواده زود است و ما باید از دهه سوم زندگی خود وارد این قضایا شویم.

کامرانی‌صالح با بیان اینکه برای تاخیر در ازدواج و تجرد قطعی هر فردی دلایل خاص خودش را دارد، عنوان کرد: یکی از دلایلی که باعث می‌شود آمار ازدواج ما به‌شدت پائین برود موضوعات اقتصادی است که خیلی هم مشهود است و افراد در حال حاضر خیلی به این مسئله توجه دارند.

وی با تاکید بر اینکه واقعاً موضوعات اقتصادی در تاخیر ازدواج جوان‌ها تاثیرگذار است، بیان کرد: حالا نمی‌گوئیم این عامل در افزایش تاخیر ازدواج غالب تاثیرگذاری را دارد، اما در این امر عامل اقتصادی به‌ عنوان یکی از مولفه‌های اصلی در نظر گرفته می‌شود.

مدیرعامل مرکز جامع تحکیم خانواده استان همدان گفت: امروز جوان‌های ما نگاه می‌کنند می‌بینند که مسکن خیلی گران شده،  توقعات افراد در زندگی بسیار بالا رفته و چشم‌ و هم‌چشمی‌ها زیاد شده است، همین عوامل هستند که باعث می‌شوند، ازدواج جوان‌ها به تاخیر بیافتد.

کامرانی‌صالح در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: نگاه خانواده‌ها و تغییر سبک زندگی افراد جامعه نیز  متاسفانه در تاخیر ازدواج جوان‌ها خیلی تاثیرگذار شده است، الان از خود خانواده‌ها گرفته تا آقا پسر و دختر خانم معتقد هستند که باید ازدواج را سخت بگیرند.

وی همچنین افزود:  این افراد حتماً باید برای شروع زندگی خود سرویس آنچنانی، مسکن آنچنانی و… تهیه کنند، حتماً باید این مقدمات انجام شود تا بتوانند ازدواج کنند.

مدیرعامل مرکز جامع تحکیم خانواده استان همدان با اشاره به اینکه امروزه این سبک زندگی ما که حتماً باید مقدمات آنچنانی ازدواج فراهم باشد تا من ازدواج کنم یکی از عواملی است که باعث تغییر در چگونگی و سن ازدواج شده است، ابراز کرد: در زمان‌های گذشته مردم معتقد بودند که اگر آقا جوهر کار کردن را داشته باشد به او دختر بدهند، اما در حال حاضر با این مقدمات سنگین ازدواج، هیچ خانواده‌ای حاضر نیست تا دخترش را به پسری بدهد که فقط دارای شغل باشد.

کامرانی‌صالح اضافه کرد: با این نگاه که در ابتدای زندگی باید تمام مقدمات کار آماده باشد،  یک جوان نیز نگاه می‌کند که اگر بخواهد با شرایط الان مقدمات را کامل ایجاد کند، طبیعتاً باید سالیان سال طول بکشد تا همه چیز فراهم شود که در نتیجه ما شاهد این همه تاخیر در ازدواج در جامعه خواهیم شد.

انتهای خبر/ سا

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=236137

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

4 + 16 =