حجتالاسلام مهدی جوادی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، با بیان اینکه یکی از نعمتهای اصلی ما نعمت امنیت است، اظهار کرد: توجه کردن به این نعمت در همه عرصهها به عنوان یکی از اولویتهای همیشگی زندگی بشر است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر یکی از عرصههای زیستی بشر حضور در فضای رسانه است، گفت: اگر ما رسانه را به عنوان یکی از ابزارهای اصلی برای زندگی کنونی بشر در نظر بگیریم و حیات امروزی بشر را در فضای رسانه را به عنوان یک الویت در نظر بگیریم به این معنا که اگر فردی دارای رسانه باشد میتوان گفت در عصر کنونی دارای حیات است و اگر کسی دارای رسانه نباشد اساسا دارای حیاط آنچنانی نیست.
دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی همدان با بیان اینکه وقتی رسانه را به عنوان یک ابزار حیاتی در نظر بگیریم امنیت در چنین فضایی قطعاً با ضریب بیشتری مواجه خواهد شد، تصریح کرد: اگر رسانه را مسأله حیاتی بدانیم و امنیت هر موضوعی را مسأله اولویتدار تلقی کنیم متوجه خواهیم شد که امروز نیازمند رسانه امن هستیم چرا که رسانههای ناامن حیات ما را از بین میبرند و یا دچار آلودگیهای جدی میکنند.
تأکید بر لزوم رسانههای امن
وی با تأکید بر لزوم دستیابی به رسانه امن با بیان اینکه این امنیت رسانهای برای شخص و جامعه ضرورت دارد، عنوان کرد: امروزه یکی از اصلیترین حربهها در جنگ شناختی با جنگ هیبریدی رسانه و یکی از اصلیترین رویکردها آلودهسازی رسانه است.
جوادی با اشاره به اینکه امروزه در جنگ سناختی با رسانههای آلوده در نبرد هستیم، تصریح کرد: اساسأ دشمن ما در فضای شناختی به دنبال آلوده کردن ابزارهای رزم است.
وی با اشاره به اینکه تیرهای پرتاب شده از سوی دشمن در جنگ ترکیبی گاهی آلوده به سَم هستند، افزود: در این جنگ شناختی رسانه گاه آلوده است و گاه آلوده نیست.
دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی همدان با بیان اینکه در احادیث ما آمده است که نگاه به نامحرم تیر مسمومی از طرف شیطان است امروز هم رسانه تیر مسموم در دست معنادین به ویژه فرهنگ غرب است، تأکید کرد: امروزه دشمن علاوه بر اینکه تیر را به سمت ما پرتاپ میکند این تیر مسموم است.
وی با بیان اینکه تلاش در مسیر امنسازی رسانه یکی از اولویتهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است چرا که خود را در جامعه و در عرصه بینالمللی مدیون آگاهسازی مردم میداند، تصریح کرد: جمهوری اسلامی در تلاش است زمینه دستیابی به اطلاعات امن را فراهم کند.
جوادی با بیان اینکه ما معتقد به پیامبرانی هستیم که پیام را میرساندند و مجرای پیام و پیام رسان امن بود و پیام امنیتبخش بود، گفت: ما در مقابل دشمن که به دنبال ناامن کردن فضا به ویژه در حوزه شناختی با ابزار رسانه هستند موظف هستیم که پیامرسان امن را در اختیار آحاد بشر قرار دهیم.
وی با تأکید بر اینکه ضرورت دارد تمام اصحاب رسانه برای امنسازی این وسیله دست در دست متعهدینی بگذارند که به دنبال امنیتبخشی به همه عرصهها به خصوص رسانه هستند، یادآور شد: محتواهای رسانه باید شامل پیامهای سالم، بدون ابهام، شفاف، ارزیابی شده باشد و همچنین پیامهای رسانه باید مصلحتهای مخاطب را بداند و به آینده مخاطب و کمال او توجه کند.
تأکید بر سالمسازی اطلاعات
دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی همدان با اشاره به گاهی صاحبان رسانه فقط علوم و فنون رسانه را بلد هستند و به جزئیات و امنیت محتوای پیام ارسالی آشنایی ندارند، عنوان کرد: محتوای پیامها باید امنیت روانی، اعتقادی، فردی و هویتی مخاطب را حفظ کند.
وی خاطرنشان کرد: ما باید تلاش کنیم صاحبان اندیشه در کنار اصحاب رسانه به طور جدی حرکت کنند و یک علم بیننوشتهای تولید کنند تا بتوانیم یک با رویکرد سالمسازی اطلاعات، بهاندازه و بههنگام را در سطوح مختلف در اختیار مخاطبین قرار دهند.
انتهای خبر/ حا