• امروز : چهارشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 27 November - 2024
7
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان:

آموزش‌های امر به معروف و نهی از منکر آغاز شد

  • کد خبر : 209970
  • 04 بهمن 1402 - 19:41
آموزش‌های امر به معروف و نهی از منکر آغاز شد
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در همدان گفت: اگر امروز اقامه امر به معروف و نهی از منکری در جامعه صورت می‌گیرد لازم است از این فعالان و کنشگران حمایت شود که ستاد این رسالت را بر عهده دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»؛میثم صابریون، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان، امروز ۴ بهمن‌ماه در آئین تجلیل از فعالان و کنشگران امر به معروف و نهی از منکر در سالن همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان، اظهار کرد: امام علی(ع) می‌فرماید “همه اعمال خوب و نیک و هم‌چنین جهاد در راه خدا در مقابل فریضه امر به معروف و نهی از منکر همچون دمی است بر دریای پهناور”.

وی با اشاره به اینکه این مراسم اولین آیین تجلیل از کنشگران فریضه امر به معروف و نهی از منکر است که در سطح استان همدان برگزار می‌شود، افزود: این افراد در طی سال در زمینه امر به معروف و نهی از منکر انجام وظیفه می‌کنند.

صابریون با بیان اینکه یکی از وظایف ذاتی ستاد امر به معروف و نهی از منکر ترغیب و تشویق است، یادآور شد: آیین تجلیل با این رویکرد برگزار می‌شود و از ۸ قشر مختلف که در زمینه احیای این فریضه مهم نقش آفرینی کردند تجلیل صورت می‌گیرد. اصل امر به معروف و نهی از منکر در قانون اساسی بر سه محور تعریف شده مردم بر مردم مردم لر دولت و دولت بر مردم که برگرفته از آیه ۷۱ سوره توبه است.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب پیرامون امر به معروف می‌فرمایند این فریضه حوزه‌های گوناگون دارد و مهم‌ترین آن حوزه امر به معروف ما مسئولان است، یکی از وظایفی که بر عهده ستاد گذاشته شده بسترسازی، تسهیل گری، پشتیبانی و حمایت از آمران به معروف و کنشگران این عرصه است که اقدامات خود را ذیل کارگروه‌های تخصصی در طول سال دنبال می‌کنند.

صابریون گفت: در حوزه مصوبات شورای عالی فرهنگی تعیین شاخص‌های عفاف و حجاب ابلاغ، آموزش و نظارت از وظایف ستاد معرفی شده که این مهم در سال ۱۴۰۱ و سال‌جاری به همت کنشگران انجام شد. در حوزه مردمی نتایج حاصله به مدیر ارشد استان ارائه شد.

وی ابراز کرد: در تشکل‌ها و سازمان‌های دولتی لازم است آموزش‌هایی ارائه شود تا این فریضه عالمانه و مدبرانه بر اساس فرمایش آقا مورد اقدام قرار بگیرد. آموزش‌ها در ۶ سطح توسط مربیان ستاد که با هماهنگی معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه در حال انجام است و فاز بعدی این آموزش‌ها در سطح مساجد انجام خواهد شد.

صابریون بیان کرد: میدان‌داران عرصه امر به معروف که نیروهای فراجا هستند به عنوان ضابطان امر به معروف در جامعه هستند، در این زمینه آموزش‌ها به صورت مرکز به مرکز در سطح استان انجام گرفته است، در حوزه دستگاه‌های اجرایی نیز مطالبه گری فعال شده است و راهکاری به جز مطالبه گری هم نمی‌توان داشت، در ایام دهه فجر نرم افزار مطالبه گری رونمایی خواهد شد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در پایان گفت: اگر امروز اقامه امر به معروف و نهی از منکری در جامعه صورت می‌گیرد لازم است از این فعالان و کنشگران حمایت شود که ستاد این رسالت را بر عهده دارد.

شکست جنگ ترکیبی دشمن با شبکه‌سازی دستگاه‌های اجرایی

سردار مظاهر مجیدی با بیان اینکه درگیر جنگ ترکیبی هستیم، گفت: تمام دستگاه‌ها از ستاد امر به معروف و نهی از منکر و سپاه و بسیج گرفته تا صداوسیما و آموزش و پرورش باید شبکه بزرگی تشکیل دهند تا در این جنگ تقابلی پیروز شویم و در این راه ابتدا باید از خود آغاز کرده تا در جامعه منعکس کنیم.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان، امروز، چهارم بهمن‌ماه در آیین تجلیل از فعالان و کنشگران امر به معروف و نهی از منکر استان همدان اظهار کرد: یکی از اشکالات موجود جامعه این است که هنوز برخی باور نکرده‌اند که درگیر جنگ ترکیبی هستیم، این درحالی است که اگر باور داشته باشیم، رفتار و تلاشمان فرق می‌کند.

وی افزود: زمان دفاع مقدس باور به یقین رسیده بود، اما وقتی زمان گذشت و در آرامش قرار گرفتیم و دوران سازندگی رسید و رو به جلو آمدیم، از ذهنمان خارج شد که آیا درگیر جنگ هستیم یا نه؟ این موضوع شاید برای خواص قابل مشاهده باشد، اما مردم هم باید احساس کنند در جنگ قرار دارند.

 

مجیدی اضافه کرد: درست است که جنگ سخت در کشور ما نیست، اما در جنگ نرم هستیم، به‌طوری که درگیری‌ها به شدت ادامه یافته و ادامه‌دار است و شاید در آینده سخت‌تر هم شود. اگر به این باور برسیم که در درگیری و تقابل هستیم، می‌توان کاری از پیش برد در غیر این صورت نمی‌شود کاری کرد، لذا به شبکه‌سازی وسیع نیاز داریم.

وی ادامه داد: تمام دستگاه‌ها از ستاد امر به معروف و نهی از منکر و سپاه و بسیج گرفته تا صداوسیما و آموزش و پرورش باید شبکه بزرگی تشکیل دهند تا در این جنگ تقابلی پیروز شویم و در این راه ابتدا باید از خود آغاز کرده تا در جامعه منعکس کنیم.

فرمانده سپاه همدان مطرح کرد: باید ابتدا خود را از نظر فکر و اعتقادات آماده کنیم سپس به بحث اجتماعی وارد شویم. در حقیقت باید خودسازی انجام شود تا خود را برای فعالیت بزرگ اجتماعی آماده کنیم و نباید از آن غافل شویم.

وی با بیان اینکه در شرایط وانفسای مسائل اقتصادی، سیاسی و… موجود در جامعه، آن خواهر و برادری که به میدان رفته و تذکر می‌دهد، باید قدردانش باشیم، گفت: اگر توانستیم این امر را به‌صورت شبکه‌ای در تمام قسمت‌های استان ایجاد کنیم، حتماً رمز موفقیت از سوی خدا خواهد آمد، به‌طوری که ثابت شده در شرایط سخت دفاع مقدس خدا رزمندگان را پشتیبانی کرد.

 

انتهای خبر/ب

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=209970

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

پانزده + سیزده =