به گزارش خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ بهبود زندگی جمعی و اجتماعی، به میزان مسئولیتپذیری تکتک افراد جامعه ربط دارد و جایگزین دیگری برای آن وجود ندارد و همه باید بدانیم که سرنوشت ما انسانها به یکدیگر ربط دارد.
اگر افراد یک جامعه به این نقطه رسیدند قطعاً اولین و مستقیمترین نتیجه آن اصلاح جامعه است و منفعت مادی و معنوی آن به همه مردم خواهد رسید.
استفاده از انرژی و زیرساختهای کشور از جمله این موارد است که اگر درست مصرف شود قطعاً همه مردم ایران در رفاه و آسایش خواهند بود و اگر این اتفاق نیافتد همه مردم از این ناترازی انرژی متضرر خواهند شد.
برای روشن شدن این مطلب لازم است یادآور شویم که کشور عزیز ما اقلیمی چهارفصل دارد و اگر به بهبود مصرف انرژی و منابع کمک نکنیم عواقب آن به خودمان برمیگردد، زندگی در نیمه جنوبی با آب و هوای بسیار گرم در تابستان، بدون برق بسیار سخت و غیرقابل تحمل خواهد شد، همچنین در نیمه شمالی و غربی کشور در زمستان بدون گاز و در سرمای طاقتفرسا، زندگی مردم فلج خواهد شد.
حالا اگر جنوبیها در تابستان در مصرف برق و شمالیها و غربیها در زمستان در مصرف گاز اسراف کنند دقیقاً بعد از یکسال مجبور هستند عواقب ناترازی انرژی را تحمل کنند.
همراهی و همیاری و به عبارت دیگر ایثار و فداکاری برای دیگران اسباب راحتی و آرامش مادی و معنوی را برای خودمان فراهم میسازد، البته ناگفته نماند که مردم ایران در این حرکات جمعی پیشرو و فعال هستند.
نقش آگاهی بخشی و شفافسازی در ایجاد این همراهیها و همکاریها بسیاری کلیدی و حساس است و اگر همراهی مردم را بخواهیم باید مردم هم در جریان این اتفاقات باشند، مثلاً باید مردم بدانند اگر در مصرف گاز زیادهروی کنند در فلان شهری که در گوشه دورافتاده کشور است افت فشار انرژی ایجاد میشود که زندگی و کار ساکنان آن شهر با مشکل روبروه خواهد شد، این آگاهی، همکاری مضاعف بههمراه خواهد داشت.
حجتالاسلام احمدحسین فلاحی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ اظهار کرد: با توجه به اینکه امروزه منابع انرژی محدود بوده و این محدودیت در کلیه جهان است و اختصاصی هم به کشور ما ندارد.
وی افزود: منابع معدنی و انرژی ما از قبیل آب، نفت و گاز در چند سال آینده هم در خیلی از کشورها به پایینترین حد خود خواهد رسید، لذا میطلبد که یک نگاه کلی به مصرف انرژی داشته باشیم.
نماینده سابق مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما در کشور به هر حال دارای ۸۵ میلیون نفر جمعیت هستیم و تهدیدهایی که همیشه ما داشتیم به خاطر طمعی که دشمنان بهخاطر انرژی به منطقه داشته، پس لازم است داشتهها و ثروت خودمان را محکم نگه داریم.
فلاحی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در مورد اینکه نفتی که الان ما با بشکه داریم میفروشیم و در اختیار دیگران قرار میدهیم اگر در دست اروپاییها بود به ما به تعبیری با سیسی میفروختند، بیان کرد: اما الان متاسفانه آماری که داریم نشان میدهد که در دنیا جزء کشورهای پرمصرف انرژی هستیم طوری که به اندازه دو میلیارد جمعیت چین در بعضی جاها مصرف انرژی داریم.
وی اضافه کرد: ما باید منابع خود را براساس تعالیم دینی خودمان مصرف کنیم و از نعمتها بخوبی استفاده کرده و اسراف نکنیم، پس میطلبد به اندازه مصرف کرده و مصارف خود را در این زمینه مدیریت کنیم که بخشی از این مدیریت کردن در دست مردم بوده و بخشی هم در دست حاکمیت است.
نماینده سابق مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از وسایل گرمایشی مطلوب و ساختمانهای استاندارد استفاده کنیم و چگونگی فرهنگ استفاده از انرژی را یاد گرفته تا این کشور قدرتمند و عزتمند نظام اسلامی دچار مشکل نشود.
عباس صوفی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ اظهار کرد: امسال شرایط خوبی در حوزه انرژی نداریم و به هر حال این مشکلاتی است که ایجاد شده، هرچند ما از دولت سئوال کردیم که در این موضوع پیگیر حل مسئله قطعی برق هستیم.
وی افزود: قطعی برق هم موجب از بین رفتن صنایع شده و هم موجب اذیّت کشاورزان شده که مردم هم از این مسئله ناراحت هستند که من از طرف خودم از آنها عذرخواهی میکنم.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما در مجلس پیگیر حل این موضوع هستیم، و انتظار ما از مردم این است تا حل این مشکل مراعات کرده و با مصرف کم مسئولان را یاری دهند.
صوفی با بیان اینکه با تلاشی که کارشناسان و مدیران حوزه شرکت گاز انجام دادند تا حالا شاهد قطعی گاز نبودیم، عنوان کرد: انتظار داریم که به هر حال مردم در حوزه مصرف گاز نیز کمک کنند که ما شاهد قطعی نباشیم و در زمستان با مشکل مواجه نشویم.
به گزارش خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ نتیجه اینکه قطعاً رفع ناترازیهای انرژی علاوه بر همکاری مردم تدبیر مسئولان را هم میخواهد، آن هم باید همزمان انجام شود در غیر اینصورت نه تنها نتیجه خوبی نخواهیم دید بلکه با لوس شدن این دسته موضوعات در میان مردم با مشکلات بیشتری مواجه خواهیم شد، بهعبارتی اگر قرار است کاری انجام دهیم باید همه جوانب آن را بسنجیم و موبهمو برنامههای درست را اجراء کنیم در غیر اینصورت اگر قرار است با برنامههای ناقص و اجرای ناموزون آن برنامه بهجای پیشرفت، پسرفت خواهیم کرد.
انتهای خبر/سا