به گزارش عصر همدان؛ در روزهای پایانی شهریور و فرارسیدن پاییز هزار رنگ، برداشت محصول انگور از باغات آغاز میشود و کدبانوها شروع به پخت شیره میکنند.
درواقع شیره انگور چاشنی شیرین از آب انگور است که مملو از ویتامین و برای افراد کمخون بسیار مفید است.
جنبوجوش بانوان برای پخت شیره انگور در هر منطقهای وجود دارد و خبرنگار ما باغشهرپالیز سری زده و گزارشی از روند پخت شیره تهیه کرده است.
اهدیه گلزار کدبانویی است که در روزهای پاییزی خود را با کارهای این چنینی سرگرم میکند، البته این کدبانو در عرصههای چون فرهنگی، اجتماعی و حتی سیاسی هم فعال است و یک پایگاه بسیج را اداره میکند.
او با تعدادی از بانوان این شهر در کنار پخت رب گوجهفرنگی به صورت سنتی دیگهایی را در خانهاش آماده پخت شیره کرده است.
خبرنگار ما با او همراه شد تا از روند پخت شیره انگور گزارشی بگیرد،گلزار با اشاره به خاصیتهایی از شیره، میگوید: اگرچه این روزها بسیاری از مردم پخت شیره را با دستگاه آبگیری انجام و سپس روی دیگ بار میگذارند، ما به صورت سنتی و قدیمی این کار را انجام میدهیم چرا که نه تنها لذتی در این کار هست بلکه شیره شیرینتر میشود.
انتهای پیام/ن