به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»؛سالها پیش تصمیم گرفته شد در ورودی شهر بهار با هدف تأسیس مکان تفریحی برای اهالی شهرستان و مسافران بهمنظور بزرگترین مجموعه آبی غرب کشور برای جذب گردشگر ساخته شود و از این راه، هم درآمدی پایدار برای شهرستان و هم مکانی برای تفریح سالم در غرب کشور بهوجود بیاید.
از همین رو تقریبا ۱۳ سال قبل زمینی در مکان میدان بهار به مساحت ۱۲۵ هزار متر مربع به سرمایهگذار اختصاص داده شد و با کمکهای مالی و پشتیبانی دولت و شهرداری از سرمایهگذار خصوصی، معین شد که مجموعهای با نام جزیره شادی با پروژههای بزرگ موجهای آبی، پاساژ، پارک تفریحی و چند طرح تفریحی دیگر ساخته شود.
سرمایهگذارطرح شروع به فعالیت نمود و قرارداد کار نیز بین شهرداری و او نیز منعقد شد؛ اما پس از مدتی شاهد توقف پروژه بودیم، پروژهای پر سرو صدا که همه مردم شهرستان بهار را بر این باور برانگیخت که بالاخره بعد از سالها انتظار شاهد ساخت یک مکان بزرگ تفریحی منحصر بهفرد خواهند بود.
با زمزمههای توقف پروژه جزیره شادی، سرمایهگذار سعی در عادی نشان دادن روند پروژه را با ساخت برجک نمادین، پیست ماشین های بازی و برگزاری یک مراسم بزرگ تلویزیونی با مجریان کشوری را داشت؛ مراسمی که بهصورت مستقیم از شبکه تلویزیونی پخش میشد.
این مراسم نیز حواشی خاص خود را داشت؛ حواشی از این رو بود که مکان برگزاری آن یعنی جزیره شادی در ورودی شهرستان بهار بود و تابلوی ورودی شهرستان نیز فاصله چندانی با جایگاه برگزاری مراسم نداشت.
مجری مراسم نیز چند بار از مکان جزیره شادی با نام شهرستان بهار نام برد چراکه تابلوی شهرستان بهار در نزدیکی ورودی شهر خودنمایی میکرد و فردی هر بار به مجری متذکر میشد که نام بهار را از ادبیات خود حذف کند که همینطور هم شد.
تقریبا سه سال از شروع پروژه جزیره شادی گذشته بود و مردم شاهد پیشرفت آن نبودند و آرام آرام زمزمههای توقف پروژه بهعلتهای مختلف مطرح میشد.
یکی از شایعات مطروحه که به واقعیت نزدیک بود اینبود که سرمایهگذار وام دریافتی برای ساخت سازههای موج های آبی و پاساژ را صرف معاملات دیگری نموده و از سرمایهگذاری در آن پروژه سر باز زده است.
شورای دوره سوم اسلامی شهر بهار در سال ۱۳۹۲نیز جای خود را به دوره چهارم شورا داده بود و در این دوره اختلافات بین شورا و سرمایهگذار به اوج خود رسید و در نهایت با شکایت از سرمایهگذار پرونده مسیر تازه ای را پیمود.
شورای اسلامی شهر و شهرداری مدعی بودند که سرمایهگذار پروژه از قرارداد فیمابین تمکین نکرده است و وامهای دریافتی را صرف هزینههای خارج از طرح بهصورت غیرقانونی نموده است.
پرونده جزیره شادی با تعویض دورههای شورای شهر و سالهای اخیر همچنان با سرنوشت نامعلوم در مقابل چشم همگان است.
هماکنون دریاچه جزیره تبدیل به چاله ای خشک و خالی از آب و سازهای آن در حال تخریب است.
باید دید چهکسانی دربرابر این سهلانگاریهای صورت گرفته پاسخگو خواهند بود؟
حامد عیوضی