• امروز : پنجشنبه, ۲۷ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 16 January - 2025
0
امام جمعه درگزین تاکید کرد:

حاج قاسم نماد همبستگی در جبهه مقاومت اسلامی

  • کد خبر : 231912
  • 11 دی 1403 - 9:29
حاج قاسم نماد همبستگی در جبهه مقاومت اسلامی
امام جمعه درگزین گفت:حاج قاسم سلیمانی، با رهبری و هدایت‌های خود، نماد همبستگی در جبهه مقاومت اسلامی شد، او با ایجاد ائتلاف‌های گسترده و حمایت از مبارزین، نقش کلیدی در مقابله با تروریستم و ایفا کرد و الهام‌بخش نسل‌ها گردید.

مرتضی هاشمی در گفتگو با خبرنگار« عصرهمدان» گفت: در مورد حالات حاج قاسم و شخصیت روحی معنوی و حماسه او می‌توان به حضور او در دوران دفاع مقدس اشاره کرد، که برای اولین بار در سال ۶۰ از سوی مجاهدین خلق مورد ترور قرار گرفت، سالها در دوران دفاع مقدس به عنوان یک رزمنده مخلص در حال پیکار با رژیم حزب بعث بود، در سال ۸۱ که آمریکا به عراق حمله کرد، حاج قاسم به نجف رفت و با لباس مبدل با نیروهای آمریکایی وارد مبارزه شد.

وی در ادامه گفت: حاج قاسم در کنار لشکر فاطمیون، بدر، حشدالشعبی ودیگر نیروهای مسلح عراق یک گروه جهادی بزرگ و گسترده را بر علیه داعش تشکیل داد، و داعش را ریشه‌کن کرد. حاج قاسم همیشه و همواره با علما و روحانیت و خصوصاً با مقام معظم رهبری ارتباط دلی و قلبی داشت.
@
مرتضی هاشمی در ادامه گفت: در مورد تبیین شخصیت جهانی حاج قاسم و نقش او در جنبه‌های مختلف و مبارزه با تروریستم دو نکته مطرح است، اولاً حمایت از فلسطین و ستادی که او برای پشتیبانی از انتفاضه فلسطین انجام داد،که بسیار مهم بود، یعنی علاوه بر اینکه در ریشه‌کنی داعش نقش بسیار موثری داشت، در یک سطح بین‌المللی هم نقش‌آفرین بود.

وی همچنین ادامه داد: حاج قاسم در جریان انتفاضه فلسطین یک ستاد بسیار قوی تشکیل داد، که از این طریق حاج قاسم به کمک مردم غزه و کرانه باختری رفت ، و حمایت‌های گسترده‌ای را از فلسطینی‌های مستقر در اردوگاه‌های لبنان و سوریه انجام داد، در کنار مجاهدان جبهه مقاومت با صهیونیست‌ها وارد عمل شد.

امام جمعه درگزین همچنین اظهارداشت: نکته‌ که جز جذابترین ابعاد زندگی حاج قاسم هست، رابطه بسیار نزدیک عاشقانه و عارفانه‌ای بود، که با سیدحسن نصرالله سید مقاومت داشت.

هاشمی به نقل از «حاج قاسم »گفت: ما درس ولایت‌شناسی و ولایت‌پذیری رو باید در مکتب سید حسن نصرالله یاد بگیریم و زانوی تلمذ در کنار او بزنیم.

وی همچنین تاکید کرد: حاج قاسم در کنار نیروهای مقاومت ، جریان حمایت از فلسطین و انتفاضه فلسطین و همچنین در کنار رهبر جبهه مقاومت شهید سیدحسن نصرالله توانست، حرکت‌های بزرگ و سازنده‌ای را بر علیه صهیونیستم و استکبار جهانی رقم بزند.

امام جمعه درگزین در پایان اعلام کرد:در ایام سالگرد شهادت حاج قاسم هستیم، خداوند توفیق بدهد به همه ما که از رهروان راه شهید والا مقام  و همراهاش باشیم.

انتهای خبر/عل

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=231912

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

هجده + 14 =