• امروز : جمعه, ۲۳ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 13 December - 2024
2

تعلیق های داوطلبانه در اواخر دولت خاتمی برداشته شد و شورای حکام بلافاصله پرونده را به شورای امینت برده و اولین قطعنامه را در دولت نهم دادند/انفجار نظنز اتفاق تازه ای نیست، آسیب جدی را مهاجرت نخبگان به ما می زند

  • کد خبر : 109786
  • 26 فروردین 1400 - 12:28
تعلیق های داوطلبانه در اواخر دولت خاتمی برداشته شد و شورای حکام بلافاصله پرونده را به شورای امینت برده و اولین قطعنامه را در دولت نهم دادند/انفجار نظنز اتفاق تازه ای نیست، آسیب جدی را مهاجرت نخبگان به ما می زند

فریدون عباسی گفت: در دو سال ۷ قطعنامه در شورای حکام بر علیه ایران صادر شد و بعد از این در دولت نهم مقام معظم رهبری در یزد فرمودند: همان دولتی که تعلیق ها را پذیرفته باید آن را برادرد. به گزارش عصر همدان، فریدون عباسی، رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی و رئیس سابق […]

فریدون عباسی گفت: در دو سال ۷ قطعنامه در شورای حکام بر علیه ایران صادر شد و بعد از این در دولت نهم مقام معظم رهبری در یزد فرمودند: همان دولتی که تعلیق ها را پذیرفته باید آن را برادرد.

به گزارش عصر همدان، فریدون عباسی، رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی و رئیس سابق سازمان انرژی اتمی صبح امروز در نشست با مدیران و اهالی رسانه که به همت سازمان بسیج رسانه استان همدان برگزار شد، گفت: در دو سال ۷ قطعنامه در شورای حکام بر علیه ایران صادر شد و بعد از این در دولت نهم مقام معظم رهبری در یزد فرمودند: همان دولتی که تعلیق ها را پذیرفته باید آن را برادرد.

وی افزود: تعلیق های داوطلبانه در اواخر دولت خاتمی برداشته شد و بلافاصله پرونده را به شورای امینت بردند و اولین قطعنامه را در دولت نهم دادند.

این دانشمند هسته ای عنوان کرد: آن چیزی که آژانس نداشته و مکتوب کرده و در ۲۰۱۱ ذکر کرده که مشکلش با ایران چیست؟ ابهاماتی را قبل از ۱۳۸۲ بیان می کنند که مشکل سر اتفاقاتی است که آنجا افتاده است.

عباسی افزود: اما جریان سیاسی در کشور ما تمام مقصر را به دولت نهم و دهم انداخته است و یک موضوع استراتژیک و راهبردی را ملعبه احزاب سیاسی کردند.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: کشور ما در این مدت پیشرفت های زیادی کرد اما قطعنامه و تحریم ها مردم را تحت فشار قرارداد و رسانه های خارجی به حدی وقیحانه، مذاکرات با اقتدار را ضعیف نشان دادند.

رئیس سابق سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: ایران کشوری است که راکتور می سازد و به دنبال ساخت سلاح نیست و کشوری که راکتور می سازد چون باید ایمنی را کنترل کند کار دشوارتری پیشرو دارد چرا که ساخت سلاح یک سیستم انرژی است و کنترل و ایمنی ندارد.

وی افزود: ما در آستانه گام به گام بودن تکالیف بودیم و راهبرد جمهوری اسلامی در هسته ای ساخت سلاح نیست و تیم مذاکره کننده ای که در سال ۹۴ برجام را امضا کردند.

عباسی تاکید کرد: انفجار نظنز اتفاق تازه ای نیست و آسیب جدی را مهاجرت نخبگان ما می زنند.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: نکته ای که می تواند به ما اسیب بزند به عدم وجود انسجام مدیریت در کشور بر می گردد و هرگاه رهبری حرفی می زنند که با دیدگاهها متفاوت است رفراندوم را بیان می کنند و ایدلوژی برای ما درست می کنند و اسلام رحمانی که همان حقوق بشر امریکایی است، بنابراین در مبانی فکری اسلامی یک عدم توافق وجود دارد و این مورد خودش را در سیاست خارجی و اجراییات نشان می دهد.

انتهای پیام/آ

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=109786

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

1 × دو =