• امروز : چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025
3

بیماری کووید۱۹، معضل جهانی اجتماعی به همراه ظهور آسیب های نوپدید در خانواده ها

  • کد خبر : 110198
  • 30 فروردین 1400 - 10:37
بیماری کووید۱۹، معضل جهانی اجتماعی به همراه ظهور آسیب های نوپدید در خانواده ها

سیما یونسی پیرامون اهمیت  و آسیبهای فضای مجازی در دوران همه گیری کرونا در یادداشتی نوشت: بیکاری، فقر، خشونت خانگی، اختلافات خانگی، کودک و همسر آزاری و از همه مهمتر آزاد گذاشتن کودکان و نوجوانان در فضای مجازی را می توان از آسیب های فضای مجازی در دوران کرونا دانست. به گزارش عصر همدان؛ سیما […]

سیما یونسی پیرامون اهمیت  و آسیبهای فضای مجازی در دوران همه گیری کرونا در یادداشتی نوشت: بیکاری، فقر، خشونت خانگی، اختلافات خانگی، کودک و همسر آزاری و از همه مهمتر آزاد گذاشتن کودکان و نوجوانان در فضای مجازی را می توان از آسیب های فضای مجازی در دوران کرونا دانست.

به گزارش عصر همدان؛ سیما یونسی، نویسنده و فعال فرهنگی_اجتماعی بهاری پیرامون اهمیت  و آسیبهای فضای مجازی در دوران همه گیری کرونا نوشت:

در دوره همه گیری کرونا استفاده از فضای مجازی به بالاترین میزان خود رسیده و رابطه مستقیم شیوع  بیماری با فعالیت های مجازی کشور به عینه دیده می شود.

با توجه به اینکه بیماری کووید ۱۹ خود بعنوان معضل اجتماعی در دنیا بوده و هست، به دنبال آن برخی از رفتار و برنامه های زندگی افراد تحت تاثیر این فضا قرار گرفته شده و ظاهرا وسیله ای شده برای پیش برد فعالیت ها در این اوضاع.

اما غافل از اینکه  آسیب های نوپدیدی در حال ظاهر شدن هستند که در این اوضاع نباید آن ها را نادیده بگیریم.

نفوذ فرهنگ بیگانه از طریق فضای مجازی از همه جهات زندگی ها را تحت تاثیر قرار داده است.

بیکاری، فقر، خشونت خانگی، اختلافات خانگی، کودک و همسر آزاری و از همه مهمتر آزاد گذاشتن کودکان و نوجوانان در فضای مجازی را می توان از آسیب های فضای مجازی در دوران کرونا دانست.

کرونا با هدف قرار دادن جامعه انسانی و اجتماعی بودن انسان باعث کمرنگ شدن تعامل اجتماعی و سوق دادن افراد به سمت خودمحوری و گوشه گیری و انزوا شده است و دیگر افراد رغبتی به دور هم بودن ندارند و این خود باعث نگرانی در جهان است.

سازمان جهانی بهداشت نیز برای حل این بحران دیدگاه جدیدی با عنوان “حباب خانوادگی” پیاده کرده که با تشکیل حباب ها رفت و آمد در خانواده ها به صورت محدود و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار گردد تا در ایام پساکرونا خانواده ها آسیب های کمتری متحمل شوند.

نقش خانواده ها و مدیریت فضای مجازی در خانواده ها مهم است و والدین با مدیریت و نظارت در استفاده اعضای خانواده از فضای مجازی نقشی در کنترل پیامدهای منفی آن دارند.

اگر مدیریت درستی در این زمینه انجام گیرد مطمئنا استفاده از فضای مجازی وسیله ای خواهد بود برای تحقق اهداف والای خانواده ها .

انتهای پیام/ق

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=110198

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

چهار × 4 =