• امروز : جمعه, ۲۵ آبان , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 15 November - 2024
7
حافظ کل قرآن کریم تاکید کرد:

برگزاری منظم مسابقات قرآنی راهی برای ترویج آن

  • کد خبر : 199435
  • 12 مهر 1402 - 9:42
برگزاری منظم مسابقات قرآنی راهی برای ترویج آن
حافظ کل قرآن کریم گفت: بهترین راه برای ترویج مسابقات قرآنی، برگزاری منظم مسابقات است.

مهدی برنده، حافظ کل قرآن کریم در گفتگو با خبرنگار عصر همدان عنوان کرد: بهترین راه برای ترویج مسابقات قرآنی، برگزاری منظم مسابقات است.

این فعال قرآنی افزود: وقفه و نامنظم بودن در برگزاری برخی از مسابقات،باعث فراموشی بسته‌های قرآنی می‌شود، تکرار و استمرار در برگزاری این برنامه‌ها بسیار مهم بوده که در برخی از این مسابقات این رکن اساسی رعایت نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوال بهترین راه برای تبلیغ این راه پر نور، گفت: امروزه در پیش گرفتن راه‌کارهای قدیمی و سنتی برای این امر خیلی مثمر ثمر نبوده، بلکه باید با بروز کردن روش‌ها  می‌توان به جذابیت این کار افزود.

برنده اذعان داشت: در جامعه امروز هرچقدر جلوه‌های سمعی و بصری یک رویداد بیشتر باشد مخاطب بیشتری را می‌تواند به خود جذب کند.

این فعال قرآنی با بیان اینکه در تقابل با افرادی که خواهان خاموش شدن نور قرآن در جامعه هستند نباید مستقیم وارد شد، گفت: با افزایش فعالیت‌های قرآنی و همچنین درست عمل کردن به رهنمودهای این کتاب آسمانی می‌توانیم نور قرآن را در جامعه سرازیر کنیم.

وی ادامه داد: هدف من از رفتن به این راه پر برکت و نورانی بدست آوردن شادابی، نشاط و برکت در زندگی بود که با انس با قرآن به همه این گزینه‌ها می‌توان دست یافت و شاید بتوان گفت این بهترین راهکار برای رسیدن به نشاط در زندگی است.

برنده بیان کرد: پیشنهاد من به همه مردم این است که در هر سن و سالی که هستند، حتماً با قرآن انس گرفته و خصوصاً جوانترها اگر بتوانند برای یادگیری این کتاب آسمانی بیشتر وقت گذاشته و در این زمینه تخصصی‌تر کار کنند، شاهد برکت‌های بیشماری در زندگی خود  خواهند شد.

این حافظ قرآن با تاکید بر اینکه یکی از کارهای زیر بنایی در ترویج قرآن، حمایت از تلاوت قرآن در مساجد بوده، تصریح کرد: جلسات قرآنی هم باید به شکل خانگی و هم در مساجد برگزار شود چرا که هر دو مورد برای رشد جامعه قرآنی نیاز بوده و هرکدام محاسنی را برای فرد و جامعه در بردارد.

وی افزود: شرکت کنندگان در این مسابقات از تمام رده‌های سنی بوده اما غالباً افراد حاضر از اقشار جوان بوده، گاهی خانواده‌ها نیز در این مسابقات حضور پر رنگ دارند.

برنده تاکید کرد: سعی کنیم جلسات قرآنی را در شهر خود، در هر مکانی و شکلی گسترش داده تا از برکات پر ثمر آن برخوردار شویم.

این فعال قرآنی با اشاره به ضعف در برگزاری مسابقات قرآنی در شهر، عنوان کرد: بعضاً نهادهای ذیربط بحث‌های قرآنی را محور کارهای خود قرار نداده و این مسائل بیشتر به حاشیه رفته است.

وی تاکید کرد: افرادی که متولی برنامه‌های قرآنی در استان هستند، وظایفی را دارند که باید به نحو احسنت انجام دهند.

برنده عدم حمایت از جلسات قرآنی، عدم تخصیص بودجه‌های مناسب، عدم دغدغه‌مندی نسبت به فعالیت‌های قرآنی، قرآنی نبودن خود متولیان و مسئولان قرآنی و گاهی رفتار نامناسب با اهالی قرآن را ضعف استان برشمرد و به بهتر شدن روند این امر تاکید کرد.

 

انتهای پیام/سا

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=199435

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

یازده − 4 =