حالت تاریک
شنبه, 23 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
پرداخت کامل مطالبات گندمکاران همدان انجام شد
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان:

پرداخت کامل مطالبات گندمکاران همدان انجام شد

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان از پیش‌بینی خرید بیش از ۴۰۰ هزار تن گندم در سال جاری خبر داد و گفت: تمامی مطالبات کشاورزان مربوط به سال گذشته به طور کامل پرداخت شده است.

سید حسین خوانساری، در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، با اشاره به آغاز فصل برداشت گندم در استان اظهار کرد: بر اساس برآوردهای انجام شده و شرایط مناسب اقلیمی، پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۴۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شود که این میزان در مقایسه با سال گذشته رشد قابل توجهی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌های لازم برای خرید تضمینی گندم در استان انجام شده است، افزود: مراکز خرید در نقاط مختلف استان آماده دریافت محصول کشاورزان هستند و تلاش شده با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط، روند تحویل گندم با سرعت و سهولت بیشتری انجام شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان همچنین به وضعیت پرداخت مطالبات گندمکاران اشاره کرد و گفت: تمامی مطالبات کشاورزان مربوط به خرید تضمینی گندم در سال گذشته به طور کامل پرداخت شده و در حال حاضر هیچ مبلغی بابت مطالبات سال قبل باقی نمانده است.

وی ادامه داد: پرداخت به‌موقع مطالبات کشاورزان نقش مهمی در ایجاد انگیزه برای تولید و افزایش سطح زیر کشت دارد و خوشبختانه در این زمینه همکاری و حمایت‌های لازم از سوی دولت انجام شده است.

خوانساری خاطرنشان کرد: تأمین امنیت غذایی کشور وابسته به حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی است و خرید تضمینی گندم یکی از مهم‌ترین سیاست‌های حمایتی دولت در این حوزه به شمار می‌رود.

وی با تأکید بر اهمیت مدیریت فرآیند خرید و نگهداری گندم اظهار کرد: ذخیره‌سازی مناسب، رعایت استانداردهای کیفی و تسهیل روند تحویل محصول از جمله اولویت‌های مجموعه غله و خدمات بازرگانی استان در سال جاری است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان در پایان از کشاورزان خواست گندم تولیدی خود را تنها به مراکز رسمی و مورد تأیید تحویل دهند تا ضمن تسریع در روند خرید، پرداخت مطالبات آنان نیز در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!