حالت تاریک
Image
دوشنبه, 20 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
همدان شاهد تحول مدیریتی و اقتصادی
رئیس ستاد نخبگان همدان خبر داد:

همدان شاهد تحول مدیریتی و اقتصادی

رئیس ستاد نخبگان دولت پزشکیان در همدان با تأکید بر نقش وفاق سیاسی در نجات کشور، خواستار گفتگوی فوری جناح‌ها شد و گفت: مدیریت استان و پیگیری توسعه اقتصادی دچار تحول عظیمی شده است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»؛ قلی‌پور، صبح امروز در نشست فعالان سیاسی در استانداری همدان در سخنانی با اشاره به سابقه طولانی حضور خود در ستادهای انتخاباتی اصلاح‌طلبان از سال ۱۳۷۶، پیروزی دکتر پزشکیان در انتخابات ریاست‌جمهوری گذشته را رویدادی ویژه و نجات‌بخش برای کشور از شرایط خطرناک پیشین خواند.

وی تصریح کرد: اهمیت این پیروزی ابتدا به طور کامل مشخص نبود، اما با گذشت زمان و مواجهه با چالش‌هایی نظیر جنگ یازده‌روزه، ارزش حرکت آغازشده از سال گذشته آشکارتر شد.

رئیس ستاد نخبگان دکتر پزشکیان در همدان، افزود: توسعه در صد سال گذشته در هیچ کشوری بدون وفاق و انسجام سیاسی میان گروه‌ها و نیروهای مردمی محقق نشده است. این وفاق موهبتی مبارک است و امیدوارم کشورمان با حفظ آن به توسعه دست یابد.

قلی‌پور خواستار برنامه‌ریزی برای تحقق شعار وفاق در تمام ابعاد، به‌ویژه سیاسی، شد و تأکید کرد: دولت باید محوریت کار را بگیرد و گفت‌وگوی جناح‌های سیاسی در سطح کشور و استان به سرعت آغاز شود. امکان دستیابی به نقاط مشترک فراوان است و این روند باید با برنامه‌ای برای نزدیکی بیشتر به مردم همراه باشد.

وی با اشاره به تحولات مدیریتی استان همدان پس از انتخابات اظهار داشت: حتی در دوران دولت‌های آقای روحانی، اکثریت قریب به اتفاق فرمانداران و مدیران کل استان از جبهه اصلاحات یا احزاب وابسته نبودند. هم‌اکنون فرمانداران همدان، ملایر و تویسرکان و بسیاری از مدیران کل، از جمله مدیرکل سرمایه‌گذاری و اشتغال استان، از بدنه احزاب اصلاح‌طلب و فعالان ستادی انتخاب شده‌اند. این افراد صرفاً به دلایل سیاسی انتخاب نشده‌اند، بلکه توانمندی‌های تخصصی آن‌ها مدنظر بوده است.

رئیس ستاد نخبگان دکتر پزشکیان در همدان و قائم‌مقام حزب مردم‌سالاری استان، در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به مسئولیتش در حوزه سرمایه‌گذاری، از روند مثبت فعالیت‌های اقتصادی در استان خبر داد: اتفاقات بسیار خوبی در حال وقوع است. برنامه‌ریزی‌های میان‌مدت و بلندمدت تدوین و بسیاری از آن‌ها عملیاتی شده‌اند. آقای استاندار (سهرابی) به‌نحوی بی‌سابقه و با پیگیری مستمر، تقریباً هر روز با سرمایه‌گذاران در تهران یا همدان جلسه دارند. این سطح از تعامل نیازمند نیروهای توانمند بیشتری برای پیگیری امور است.

وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به اعلام شاخص‌های مثبت اقتصادی استان در پایان سال، همدان را استانی موفق در حوزه اقتصاد خواند و عملکرد دولت استانی را بسیار پرکار و رو به جلو ارزیابی کرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!