حالت تاریک
یکشنبه, 31 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
مراسم امام شهید، پیام اقتدار به آمریکاست
نایب رئیس مجلس:

مراسم امام شهید، پیام اقتدار به آمریکاست

نایب‌رئیس مجلس گفت: مراسم بزرگداشت امام شهید، مانور اقتدار ملی و پیامی به آمریکا برای نمایش عظمت انقلاب است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، صبح امروز حمیدرضا حاجی‌بابایی نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی، در نشست هماهنگی برنامه‌های بزرگداشت امام شهید در استانداری، با تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، این گردهمایی را فراتر از یک مراسم عادی دانست و آن را حرکتی راهبردی برای نظام، انقلاب و اسلام توصیف کرد.

وی تأکید کرد: هدف اصلی، بزرگداشت شهیدی است که در سده‌های اخیر و پس از معصومان (ع)، با شهادتی همانند عاشورا، ایران اسلامی را به جایگاهی بلند در جهان رساند و تمام ناهمواری‌ها را هموار ساخت.

حاجی‌بابایی با بیان اینکه این برنامه، یک مانور قدرتمند سیاسی، اقتداری و بین‌المللی در داخل کشور است، افزود: دنیا نظاره‌گر این همایش بزرگ معنوی خواهد بود تا ببیند مردم ایران چقدر انقلابی و پایبند به آرمان‌های خود هستند.

  تصریح کرد: حتی بدون ستاد و برنامه‌ریزی، گروهی از مردم خودجوش حاضر می‌شوند، اما تمام تلاش‌ها برای آن دسته از افرادی است که باید تشویق شوند تا در این عرصه حضور یابند.

نایب‌رئیس مجلس، این مراسم را «اردوگاه بزرگ تربیتی» خواند و گفت: همه کسانی که در این کشور هستند، با هر ایده، تفکر، اندیشه، شکل و قیافه‌ای، باید به میدان بیایند؛ همانند روز عاشورا که امام حسین (ع) همه را دعوت کرد تا بسازد.

 وی افزود: این گردهمایی، وحدت ملی، وحدت راه و صراط مستقیم الهی را در نظام جمهوری اسلامی تقویت می‌کند و هرگونه کسری در زمینه‌های تربیتی، هدایت و مدیریت را به برکت خون امام شهید جبران می‌نماید.

حاجی‌بابایی با اشاره به اثر تربیتی شهادت شهید سلیمانی که تا امروز آثار مثبت آن دیده می‌شود، خاطرنشان کرد: عظمت امام شهید بسیار فراتر است و باید دل‌ها را به وسعت ایران، اسلام و اراده الهی گسترش داد.

وی این مراسم را «داروی شفابخش» توصیف کرد که زخم‌ها و دردهای نسبت به انقلاب را التیام می‌بخشد و نگاه‌های منفی را به نگاه مثبت تبدیل می‌کند.

نایب‌رئیس مجلس در ادامه، این برنامه را برای نظام، انقلاب، اسلام، ادامه عاشورا، اداره کربلا و زمینه‌سازی برای ظهور دانست و گفت: حرف اول و آخر ما با آمریکاست؛ آمریکا باید بفهمد چه امامی را شهید کرده و دنیا ببیند که شهادت او چه عظمتی در ملت ایران آفریده است.

این مقام مسئول هرگونه زاویه، خواست فردی، شخصی یا گروهی را کنار گذاشتنی خواند و بر برنامه‌ریزی به وسعت تمام دل‌ها، خانه‌ها، کوچه‌ها و حتی مکان‌هایی که نماز خوانده یا خوانده نمی‌شود، تأکید کرد.

حاجی‌بابایی در پایان، از همه کمیته‌ها خواست با هم‌پوشانی و همدلی، زمینه‌ساز «سیل خروشان» حضور مردم در مشهد، قم و دیگر نقاط کشور شوند و هر امکانی را در اختیار آنان قرار دهند.

وی تأکید کرد: این مراسم، یاد خاطره همه شهدای انقلاب اسلامی را گرامی می‌دارد و با سلام و صلوات بر اباعبدالله الحسین (ع) به پرفتوح‌ترین شکل ممکن برگزار خواهد شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!