حالت تاریک
پنج‌شنبه, 16 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
شهادت فرمانده پاسگاه انتظامی گاماسیاب نهاوند
فرمانده انتظامی نهاوند خبر داد:

شهادت فرمانده پاسگاه انتظامی گاماسیاب نهاوند

فرمانده نیروی انتظامی نهاوند از شهادت فرمانده شجاع و مردمی پاسگاه انتظامی گاماسیاب این شهرستان در حین انجام مأموریت ایجاد نظم و امنیت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، ذبیح‌الله درویشی در گفتگو با خبرنگاران گفت: فرمانده شجاع پاسگاه انتظامی گاماسیاب نهاوند در درگیری طایفه‌ای در یکی از روستاهای این شهرستان به شهادت رسید.

 وی اظهار داشت: سروان محمد بایر فرمانده پاسگاه انتظامی گاماسیاب در حین اجرای مأموریت و در جریان یک درگیری طایفه‌ای بر اثر اصابت سلاح سرد و شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

 درویشی افزود: شهید بایر برای ایجاد نظم و امنیت در یکی از روستاهای بخش مرکزی نهاوند حضور داشت که حین انجام مأموریت به همرزمان شهیدش در فراجا پیوست.

وی بیان کرد: تحقیقات پلیس در این رابطه ادامه دارد و زمان و مکان تشییع پیکر مطهر شهید بایر اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 فرمانده انتظامی نهاوند در‌ پایان شهادت سرافرازانه شهید محمد بایر را به محضر خانواده معظم و محترم ایشان تبریک و تهنیت عرض کرد.

 شهید محمد بایر ۳۴ ساله و دارای دو فرزند به نام‌های هادی و هدی است.

انتهای خبر/س 
 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!