حالت تاریک
شنبه, 23 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
اعتراض به حضور اجباری کارکنان مرکز سنجش
کارکنان مرکز سنجش خواستار رعایت حقوق خانواده‌ها شدند؛

اعتراض به حضور اجباری کارکنان مرکز سنجش

برخی کارکنان مرکز سنجش و آموزش استثنایی همدان نسبت به دستور حضور اجباری در روزهای تعطیل مدارس اعتراض کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، در پی تعطیلی مدارس ابتدایی در برخی مناطق همدان مانند سامن و رزن، کارکنان مرکز سنجش و آموزش استثنایی این استان اعلام کردند که با دستوری از سوی رئیس مرکز مجبور به حضور در محل کار شده‌اند. این دستور بدون صدور بخشنامه رسمی و بدون توجه به شرایط شخصی و خانوادگی کارکنان صادر شده است.

یکی از کارکنان مرکز سنجش که خواست نامش منتشر نشود، در تماس با پایگاه خبری «عصر همدان» گفت: بخش زیادی از همکاران ما فرزند خردسال یا دانش‌آموز ابتدایی دارند و در روزهایی که مدارس تعطیل هستند، نمی‌توانند بچه‌ها را تنها در خانه بگذارند. با این حال، مسئول مرکز سنجش تنها به دلیل پایین بودن آمار سنجش، دستور حضور داده است.

به گفته این کارمند، بسیاری از همکاران مجبور شدند با گوشی همراه خود به کلاس‌های آنلاین بچه‌ها سر بزنند تا بتوانند هم مسئولیت کاری و هم مسئولیت خانوادگی خود را مدیریت کنند. این وضعیت با واکنش منفی کارکنان مواجه شده و آن‌ها خواستار بازنگری در سیاست‌های حضور در روزهای تعطیل شده‌اند.

پایگاه خبری «عصر همدان» با انتشار این پیام اعلام کرد که منتظر پاسخ رسمی مسئولان آموزش و پرورش استان است تا درباره علت صدور دستور و سیاست‌های مشابه توضیح داده شود.

کارشناسان حوزه آموزش نیز بر ضرورت توجه به شرایط خانوادگی کارکنان و ایجاد هماهنگی میان بخش‌های مختلف آموزشی در شرایط اضطراری تأکید دارند. به گفته آن‌ها، چنین دستورات یک‌جانبه می‌تواند علاوه بر ایجاد فشار روانی بر کارکنان، بر کیفیت سنجش و خدمات آموزشی نیز تأثیر منفی بگذارد.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!