وعده های توخالی مقام ارشد دولت به خصوص در حوزه های عمرانی تمامی ندارد، در حالیکه استاندارد همدان خبر از افتتاح و بهره برادری کنارگذر غربی در سوم خردادماه داده بود، شاهد هیچ عملکرد مثبتی در این زمینه نبودیم.
به گزارش عصر همدان؛ علیرضا قاسمیفرزاد سال گذشته در هفتمین جلسه شورای راهبری تصادفات استان که با حضور جمعی از مسئولان نظامی، مدیران اجرایی و ارتباط ویدئوکنفرانسی با فرمانداریها تشکیل شده بود، با گرامیداشت یاد و نام سردار شهید قاسم سلیمانی، اظهار کرد: سیاست و نگاه دولت سیزدهم این است که در کاهش تصادفات تمام توان خود را بهکار بگیرد، چون در نظام جمهوری اسلامی جان انسانها ارزشمند است.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس همه ما باید تلاش کنیم تا آسیب خوردن به جان و مال مردم به صفر برسد.
مقام عالی دولت در استان همدان ادامه داد: سال ۱۴۰۱ نخستین سالی بود که در دولت سیزدهم بعد از شیوع کرونا، سفرهای نوروزی رونق گرفت؛ ما همه توان خود را بهکار گرفتیم تا خسارات به کمترین حد خود برسد و با همین رویکرد با اقدامات زیرساختی و کارشناسی مصوبات سفر را آماده کردیم.
قاسمیفرزاد با اشاره به اهمیت تکمیل زیرساختها و رفع نقاط حادثهخیز، این مهم را از تأکیدات رئیسجمهور نیز برشمرد و گفت: اعتبار خوبی در این زمینه برای رفع مشکل درنظر گرفته شده است.
وی افزود: درمجموع بخش راه و شهرسازی سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار داشت که با پیگیریهای صورتگرفته بنا شد دو هزار میلیارد تومان به آن افزوده شود؛ ضمن اینکه در حوزه راه ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار تاکنون تخصیص یافته است.
این مقام مسئول با تأکید بر لزوم اولویتبندی پروژهها با دریافت اعتبارات، تصریح کرد: این اعتبارات در خلال سه سال تخصیص داده میشود، بنابراین باید در جای مناسب و با درنظر گرفتن اولویتها هزینه شود.
قاسمیفرزاد اظهار کرد: نیاز است بعد از اولویتبندی دستگاه و ارائه آن به راهداری اقدامات اولیه برای پیمانکاری انجام شده و معطل نکنید تا در کمترین زمان بدون تشریفات اداری کارها انجام شود.
وی در ادامه به کنارگذر غربی نیز اشاره کرد و خطاب به زمانیان نماینده شرکت ساخت و توسعه در همدان گفت: تمام تلاش خود را بهکار بگیرید تا کنارگذر غربی برای سوم خردادماه سال آتی مصادف با سالروز آزادسازی خرمشهر، افتتاح شده و بخشی از مشکلات مردم همدان و ترددکنندگان این مسیر کاسته شود.
سیدرضا موسوی مسئول ستاد مردمی اربعین استان همدان در همایش موکبداران استان همدان در دانشگاه ملایر با اشاره به خدمات ایستگاه های صلواتی استان در اربعین اظهار کرد: سال گذشته ۱۱۴ ایستگاه صلواتی در سطح استان همدان با زائران کربلای معلی پذیرایی کردند.
وی با بیان اینکه امسال تعداد ایستگاه های صلواتی در استان به ۱۷۰ می رسد، تصریح کرد: استان همدان دارای دو هزار کیلومتر راه اصلی است که زائران اربعین از پنج ورودی به استان وارد می شوند.
موسوی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از سه میلیون زائر از استان همدان عبور کرده اند که از دو تا ۲۴ ساعت حضور داشتهاند.
وی با اشاره به انتخاب همدان به عنوان استان معین و پشتیبان تصریح کرد: برنامه ریزی های لازم برای خدمات دهی بهتر به مسافران مسیر کربلا در حال انجام است.
با توجه به اینکه کنارگذر غربی یک پروژه حیاتی برای همدان به ویژه در ایام پرتردد مانند ایام اربعین است انتظار می رود همت بیشتری برای افتتاح این گذرگاه صورت گیرد چرا که تعداد زائرین و موکب های امسال بیش از ۵ درصد افزایش یافته است، بهتر است مسئولین همت بیشتری برای تحقق وعده های خود داشته باشند تا اعتماد عمومی هم به دنبال داشته باشد.
انتهای پیام/ اکبری