• امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
4

چگونه بر کرونا غلبه کنیم / راههای پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس

  • کد خبر : 50709
  • 04 اسفند 1398 - 8:56
چگونه بر کرونا غلبه کنیم / راههای پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس

ویروس کرونا، بین انسان وحیوان مشترک است واز هر ۱۰۰ نفری که به کروناویروس جدید مبتلا می‌شوند و به مرحله بستری شدن می‌رسند، دو تا سه نفر فوت می کنند و بقیه از بیمارستان مرخص می‌شوند. به گزارش عصر همدان؛ ویروس کرونا، بین انسان وحیوان مشترک است واز هر ۱۰۰ نفری که به کروناویروس جدید […]

ویروس کرونا، بین انسان وحیوان مشترک است واز هر ۱۰۰ نفری که به کروناویروس جدید مبتلا می‌شوند و به مرحله بستری شدن می‌رسند، دو تا سه نفر فوت می کنند و بقیه از بیمارستان مرخص می‌شوند.

به گزارش عصر همدان؛ ویروس کرونا، بین انسان وحیوان مشترک است واز هر ۱۰۰ نفری که به کروناویروس جدید مبتلا می‌شوند و به مرحله بستری شدن می‌رسند، دو تا سه نفر فوت می کنند و بقیه از بیمارستان مرخص می‌شوند.علایم این بیماری مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزاست، گلو درد، بدن درد، آبریزش بینی از علایم آن است؛ به همین دلیل درتشخیص زودهنگام، دچار مشکل می‌شویم و باید حتما از فرد مشکوک آزمایش گرفته شود.توصیه می شود بیماران از ماسک‌های عادی، یک بار مصرف استفاده کنند، به این معنی که بعد از برداشتن شان از روی صورت باید آن‌ها را دور انداخت و از ماسک جدیدی استفاده کرد. البته استفاده از ماسک به معنی پیشگیری کامل از بیماری نیست. در ادامه نکات مهمی برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس را مرور می کنیم :

ازآن جا که در اماکن عمومی امکان انتقال ویروس بیشتر است و فرهنگ استفاده از وسایل موجود از ادارات گرفته تا خوابگاه و … زمینه انتقال آسان تر این ویروس را فراهم می کند، در ادامه به رعایت نکاتی در این باره اشاره می کنیم:

قندان/ بهتر است از قندان به طور مشترک استفاده نکنید.

غذا از دیگران نگیریم /غذا، خرما، بیسکویت و مواردی از این دست، با تماس دست افراد گوناگون در مراسم مختلف و اماکن عمومی ممکن است آلوده به ویروس شوند.

خودکار، قلم، موس، کیبورد/ تمام این لوازم در بانک‌ها، ادارات و اماکن عمومی ممکن است توسط فرد بیمار، آلوده به ویروس کرونا شود.

مترو، اتوبوس، تاکسی/ با توجه به وجود تعداد زیاد افراد در این فضاها و امکان آلوده بودن صندلی ها و دستگیره ها و نزدیک بودن افراد به هم و سرفه و هوای محدود داخل آن ها این مکان ها یکی از موارد مهم ابتلا به ویروس هستند. پس با دستکش یا دستمال، دستگیره را لمس کنید و بلافاصله دست ها را بشویید.

هنگام سرفه یا عطسه/ دهان خود را با یک دستمال بپوشانید ، سپس دستمال را درون سطل زباله بیندازید.

اگر بیمار هستید/ درخانه بمانید واز تماس نزدیک با دیگران خودداری کنید.

افرادی که دارای علایم «پنومونی» و سینه پهلو هستند اگر بیماری آن ها به درمان جواب نداد، حتما به پزشک متخصص داخلی مراجعه کنند.

تخته گوشت و چاقو/ برای گوشت خام جدا از تخته گوشت و چاقوی مورد استفاده برای مواد غذایی پخته شده به کار ببرید.

سرماخوردگی /به افرادی که علایم سرماخوردگی دارند، نزدیک نشوید.

افراد عینکی /اگرعینک استفاده می کنند بهتر است، عینک را هم ضد عفونی کنند و بعد روی چشم ها قرار دهند.

بهترین شیوه/ برای افرادی که این روزها دربیرون از منزل فعالیت می کنند است که لباس و کفش خود را در ورودی منزل در بیاورند و با این لباس به اتاق نشیمن، خواب و آشپزخانه نروند و بچه ها را بغل نکنند .

بهداشت منزل /بهترین کار این است که از ورود هرگونه محصولی بدون توجه به رعایت بهداشت آن به منزل خودداری کنید و لوازم مورد نیاز خود را از فروشندگانی که علایم بیماری دارند، تهیه نکنید .

پیروی ازسبک زندگی سالم/ از هر رفتار پرخطری که باعث ضعف سیستم ایمنی بدن و به خصوص سیستم تنفسی و ریه می شود مثل سیگار و … خودداری کنید.

اگر دستکش به دست ندارید /حتما برای لمس دکمه های آسانسور، دستگیره درها و همه موارد مشترک از آرنج، خودکار یا هر چیزی که باعث می شود دست شما تماس مستقیم نداشته باشد، استفاده کنید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=50709

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

5 × دو =