حجت الاسلام مجتبی حسینی یمین گفت: زمانی که به افراد اجازه صحبت داده نشود دچار مشکل می شویم؛ یکی از کارهای رسانه این است که افکار عمومی بصورت واقعی و نقد ها بطور منصفانه منعکس شوند.
مجتبی حسینی یمین، کارشناس مذهبی و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار عصرهمدان؛ گفت: یکی از مسائلی که در سیره پیامبر وجود داشت و باید به آن توجه جدی کرد نقد پذیری و آزاداندیشی است.
وی ادامه داد: روحیه نقد پذیری باید مورد توجه قرار گیرد، البته فضای نقد و انتقاد هم باید در جامعه فراهم شود.
حسینی یمین با اشاره به روایت از پیامبراکرم (ص) گفت: دین خیرخواهی است و باید نقد پذیری در جامعه به عنوان یک فرهنگ رواج یابد.
وی عنوان کرد: نقد صالح و سالم، همچنین آزادی بیان باید به همه افراد داده شود و هر کسی راحت در جامعه دینی حرف خود را بزند و پاسخ خود را دریافت کند.
این استاد دانشگاه بیان کرد: روایتی از امیر المومنین (ع) داریم که کسی که تو را دوست ندارد ثنای تو می گوید و دشمن از آن جهت دشمن نامیده می شود که نقدی نمی کند.
وی تاکید کرد: همیشه در مقابل مسئول بایستی بهترین راهکارها را ارائه دهیم و حق مردم بر ولی این است که خیرخواهی در آشکار و پنهان کنند.
حسینی یمین افزود: زمانی که به افراد اجازه صحبت داده نشود دچار مشکل می شویم و یکی از کارهای رسانه این است که افکار عمومی بصورت واقعی منعکس شوند و نقد منصفانه را منتشر کنیم.
این کارشناس مذهبی گفت: زمانی که سخن فرد به خوبی متبلور نمی شود نقد پذیری در جامعه از بین می رود و کمرنگ می شود.
حسینی یمین گفت: رهبری بارها به کرسی های آزاد اندیشی اشاره کردند، البته باید بدانیم آزادی بیان به معنای تهمت و غیبت نیست و هر کسی تهمت بزند باید طبق قانون اساسی مجازات شود.
انتهای پیام/ آ